mea 10.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Mea myślałam,że kuszą Cię te żeberka od Adiqqa a Ciebie indukcja kusi.Ja wybieram indukcję i właśnie szukam opinii o Tece.Czym więcej czytam tym jestem głupsza.... A zmywarke w mieszkaniu mieliśmy Siemensa ....i teraz też taka będzie.Bezawaryjna siemensy to mercedesy wsrod zmywarek ... ale tez ceny sa troche mercedesowate!! a co do zeberek - nie przepadam ... jak by zapodal temat duszenia rolad to kto wie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.02.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hehe, aż tak źle gotuje?? niestety ... i co gorsza robi to swiadomie!!! ale twierdzi ze cale zycie gotowala i nadal bedzie !! na szczescie na weekend gotuje ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.02.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 madzia a jak bys dala pionowy grzejnik obok okna balkonowego ?? No to jest jakies rozwiązanie, tylko jak to będzie wyglądało...taki grzejnik wsypialni...hmm, trzeba pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No to jest jakies rozwiązanie, tylko jak to będzie wyglądało...taki grzejnik wsypialni...hmm, trzeba pomyśleć... wiesz to moze wygladac bajecznie. ... pytanie tylko ile mozesz na to kasy przeznaczyc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 10.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No to jest jakies rozwiązanie, tylko jak to będzie wyglądało...taki grzejnik wsypialni...hmm, trzeba pomyśleć... Grzejniki można pięknie obudować. Gdzieś kiedyś trafiłam w necie na taką stronę gdzie właśnie były projekty takich grzejników. Niektóre wyglądały całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 10.02.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No ja wiem, ze grzejnik ma byc pod oknem dachowym i chyba jest to związane z gwarancją. Sprawdźcie proszę. Co do indukcji - no to trochę mnie uspokoiliście ) Teraz mam 2 palniki gaz i 2 palnik ceramiczna /elektryczna na gazie szybko na ceramicznych polach długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.02.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No ja wiem, ze grzejnik ma byc pod oknem dachowym i chyba jest to związane z gwarancją. Sprawdźcie proszę. Ja wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest umieszczenie grzejnika pod okem dachowym, no ale mi się podoba łóżko z widokiem na niebo I pewnie można to jakoś obejść, może na taki jeden grzejnik warto wydać trochę więcej kasy...żeby jakoś to ładnie wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No to jest jakies rozwiązanie, tylko jak to będzie wyglądało...taki grzejnik wsypialni...hmm, trzeba pomyśleć... Zawsze mozesz zrobic ogrzewanie scienne, a pod oknem - mocno rurki zagescic. Na to grubo tynku. Dziala jak ogrzewanie podlogowe. Tyle ze wtedy rezygnujesz z wieszania czegokolwiek na tej scianie! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 10.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest umieszczenie grzejnika pod okem dachowym, no ale mi się podoba łóżko z widokiem na niebo I pewnie można to jakoś obejść, może na taki jeden grzejnik warto wydać trochę więcej kasy...żeby jakoś to ładnie wyglądało... To może grzejnik kanałowy (trzeba uwzględnić przy wylewkach) - niewidoczny. Ja taki będę miał w salonie na długości 3,5 m pod drzwiami na taras - zobacz stronkę www Regulus. Kosztowo całkiem znośnie (najdroższa niestety jest kratka osłaniająca, po sezonie można zakryć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 10.02.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 O to sa grzejniki cuda wianki )) - tylko jakby bardzo kosztowne wejdź na google i wpisz "grzejniki ozdobne" grafika - wyskakuja takie cuda ze szok )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.02.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 gotujace sie mleko zaczyna sie unosic i.... wylaczasz ceramike - dupa, cale mleko wykipi Wylaczasz indukcje - w tym samym momencie robisz "cut-off" zasilania garnka i mleko opada pozdr. to ja znowu bede polemizowac...bo NIE JEST tak jak w reklamie ze jak sie wyłączy to płyta jest zimna a podczas gotowania wokoło płyty grzejnej jest zimno, wiem bo sprawdziłam organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.02.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 nikt nie mówi że jest zimna - mi wyświetla się literka H - co oznacza że wydziela się ciepło resztkowe - delikatnie dogrzewa garnek i nic więcej... jak to nie wiem, że nie....ale w reklamie tak jest..."ciepło zimne w dotyku" jakoś tak dlatego śmieje się z potęgi reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 10.02.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Moja teściowa gotuje super i u siebie Lubie chodzić czasami na niedzielne obiadki do "mamusi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 10.02.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 siemensy to mercedesy wsrod zmywarek ... ale tez ceny sa troche mercedesowate!! a co do zeberek - nie przepadam ... jak by zapodal temat duszenia rolad to kto wie kto wie siemens jest na podzespolach boscha, i jest troche tanszy, ndla nas wykonczenie panela ladniejsze bylo w boschu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 10.02.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Tyle ze wtedy rezygnujesz z wieszania czegokolwiek na tej scianie! pozdr. dlaczego tak twierdzisz? tak samo trafisz w rurke jak i w kabel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.02.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Juz wrocilem ciemno sie robilo plackow nie bylo wzialem late i sprawdzalem sciany kurcze idealne ani mm odchylki sie postarali BTW Maciek ja mialem wczesniej tynki niz ty fajnie schna tylko na wylewki czekam bo za zimno i nie robia (zreszta jeszcze nbie zdazylem ofoliowac calej chalupki a to przyszywanie folii zszywaczem do scian to mnie dobija a raczej moje kolana) A apropos zmywarek mam indesita pod zabudowe tania ma 5 lat dziala i myje i czego chciec wiecej najwazniejsze zeby miala wewnetrzny podgrzewacz wody (tanie boschki swego czasu nie mialy i byly o kant dupy rozczas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 10.02.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 i przestan draznic lwa ... to sie zle skonczy Juz bede grzeczny, obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 dlaczego tak twierdzisz? tak samo trafisz w rurke jak i w kabel! Taaaak, ale jakie jest prawdopodobienstwo ze trafisz w kabel ktory przechodzi w ilosci 1szt. na wiadomej wysokosci (np. 40cm), a jakie, ze w rurke ktora jest rozlozona co 5cm na calej scianie od gory do dolu ? kabel zajmuje 0,1% sciany, rurka jakies 30-40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 10.02.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 jeśli chodzi o zmywarki, to 1 rzecz mam źle - mam podłączoną zimną wodę do zmywki, a doczytałem że mogę też ciepła podłaczyc - to wbrew pozorom spora oszczędność...przy okazji będę musiał przerobic tzn że masz dodatkowe wejście na ciepła wodę czy zamiast zimnej chcesz to podłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 tzn że masz dodatkowe wejście na ciepła wodę czy zamiast zimnej chcesz to podłączyć ? Wiekszosc nowoczesnych zmywarek pozwala na podlaczenie cieplej do normalnego krucca. Ale musisz to sprawdzic w instrukcji bo nie wszystkie pozwalaja Mozliwe ze niektore maja osobny krociec.. Sprawdz instrukcje!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts