mea 13.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 hehehe .... no niestety ja w kuchni wiecej gotuje, ale co do wyboru blatu zostawiłem żonie wolną rękę, a kto jak kto ale chyba MEA wiesz ze jak kobieta sie na cos uprze to ciezko przegadac .... oj wiem cos o tym ... ale mi czasem maz kaze wybierac i zaczynam sie zastanawiac co wazniejsze ... teraz np rozchorowalam sie na szafke do lazienki ... z umywaleczka bagatela 700zl ... ale wypas !!! http://foto0.m.onet.pl/_m/5ea9550bb517a9c3d1ede6d6455de82c,10,19,0.jpg w tgsie byla na wyprzedazy ... i chyba jutro dzwonie ze ja biore !!! kurna jak znalazlam na sieci ile one kosztowaly to zbladlam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 13.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jasek oczywiście, że zrobiliśmy, kuliśmy wszystko co klawiszowało i wylaliśmy odpowiednim materiałem ) No ano winszuje tylko co mialby zrobic przecietny stawiacz domu ktory nie ma pojecia co z tym fantem zrobic a Olszar sie wypial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 https://picasaweb.google.com/101637960555753025604/Budowa02# noooooo, musze zaraz zonie link podeslac Swietna kuchnia. My chcemy takie fronty ale blad i kafle szare/ciemno-szare. Ta twoja kuchnia tez sie pewnie bedzie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 no mysmy oglądali ostatnio jakos komplet do łazienki z cersanitu, bardzo ładne mebelki w ciemnym kolorze: szafka z umywalką, lustro i szafka stojąca, ale kurcze cena łohohhoooo .... kosmos, cos kolo 2 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.02.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 https://picasaweb.google.com/101637960555753025604/Budowa02# no ladnie, ale tyle kasy za blat ;o szal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 także mea 700, bierz bierz .... łokazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 No ano winszuje tylko co mialby zrobic przecietny stawiacz domu ktory nie ma pojecia co z tym fantem zrobic a Olszar sie wypial No w tym przypadku jak i w gładziach mieliśmy jakby szczęście ) że wiemy co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 a dzieki dzieki .... na początku sam mialem obiekcje.... oczywiscie co do ceny... ale tez mi sie podoba... zwłaszcza uchylne fronty górnych szafek, taki fajne niezawadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 https://picasaweb.google.com/101637960555753025604/Budowa02# Kuchnia rewelacja, ten granit jest po prostu piękny )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A jak już przy łazienkach, dajcie jakieś ciekawe szafki z umywalkami bo nie mogę się zdecydować i mam tylko kilka dni (( Sama nie wiem co bym chciała, a na szerokość tylko 70 cm może mieć ta szafka. Mea cudna ta szafka z umywalką,, bierz jak za 7 stówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 bdan nie patrz tylko na cene styro ale na jakosc. Ja osobiscie pod wylewki dawalem AustroTherm. Swietny styropian, twardy. Braklo mi 4 paczki i musialem na szybko dokupic gdzie sie dalo... Ten dokupiony (cos z OBI) byl o wiele gorszy, choc rzekomo spelnia te same normy jakosci. austrotherm kosztuje 30zl wiecej na kazdym kubiku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 austrotherm kosztuje 30zl wiecej na kazdym kubiku ;] o ile pamietam to placilem cos 140zl/kubik ale mialem zalatwiany przez pana od instalacji wod-kan, co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 no ladnie, ale tyle kasy za blat ;o szal blat jak blat, bralismy pod uwage ze najtanszy granit to od 1100 wzwyż, ale prawdziwym "szałem" były zawiasy uchylne do górnych szafek --> kpl. 400 zł. Ale tutaj ja powiedzialem żonie, że jak ona chce kuchnie porządna to ja chce takie zawiasy, bo jej juz było szkoda kasy. Jednak na całą kuchnie to było dosc duzo bo 2 tysiaki, ale jednak kuchnia jest na całe życie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.02.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A jak już przy łazienkach, dajcie jakieś ciekawe szafki z umywalkami bo nie mogę się zdecydować i mam tylko kilka dni (( Sama nie wiem co bym chciała, a na szerokość tylko 70 cm może mieć ta szafka. Mea cudna ta szafka z umywalką,, bierz jak za 7 stówek http://www.cersanit.com.pl/cms_foto/19/a_antila_2.jpg chcemy cos podobnego tylko z jakims schowkiem pod blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 b.ładna, fajnie dobrana mozaika pod kafelki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 13.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Matko Boska Maciek toz to dzielo Szatana mialbym stracha wejsc do takiej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 .... współczyje temu kto to będzie kafelkował, szczególnie te fale na dole, a na górze ... to juz wogole masakra !!! dajcie znac ile sobie ten ktos zazyczy za taką robotę, az jestem ciekaw ile "zawoła" za tą mozaikę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ale ja tylko pokazalem blat w naszym typie za lazienke pewnie bysmy sie nie wyplacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 13.02.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A ja juz widzialem ze to biale cos na podlodze to wrota do otchlani piekielnej .Maciek a co z ta welna kurde wszyscy mi polecali duet toprock&superock a wy tu z isoverem wylecieliscie i jeszcze same maty hmmm podzielta sie wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mea a jak tam przymiarki do wentylacji po targach. Myślisz cały czas o Brinku? Widzę, że na forum dużo osób ma ten rekuperator. Tak się zastanawiam, żeby to z nim nie było jak z tynkami p. Damian (nie chce powiedzieć, że robi źle, czy dobrze) a jedynie w kontekscie, że ktos polecił i nastepni biorą. Gdzieś czytałam, że tam wymiennik jest plastikowy - chłopcy majacy Brinka na pewno analizowaliście i jak to jest, lećcie sprawdzić jak nie wiecie:lol2: i czy to ma znaczenie z czego ten wymiennik. Przykładowo kangaxx w wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125809-Rekuperator-Jan-Gaz-opinie&p=4564616#post4564616 brinka stawia na niższym miejscu niż inne rekuperatory - pomijam Bartosza, który ma dużo wyższą cenę Wiesz w ogóle się na tym nie znam i boje się, żeby nie dać się złapać na jakąś marketingową łapkę. Druga sprawa, że tak do końca nie jestem przekonana co do tej rekuperacji i cały czas mam dylematy. Czasami czytam, że gdzieś w innych wątkach osoby mają zaprzyjaźnionych właścicieli firm montujących wentylację i że odradzają do domków jednorodzinnych. A jak Twoje przemyślenia tak sprawa z rekuperacja wlasciwie sie wyklarowala ... na 100% bedzie to nowy renovent /wchodzi nowy model od czerwca ... mniejsze zuzycie pradu i cichsza praca/ narazie na 98% bedzie to robil test-pol .. .ale czekam na oferte z jednej firmy z targow /dystrybutor renoventa na opolskie/ zapropoowali wycene i nizsze koszty roboizny ale pytanie brzmi czy brac kogos niewiele taniej a nieznane czy lapiej sprawdzonego pana janusza pozatym ask sie napracowal ... no ale ... pan projektant troche dal ciala umowilismy sie ze w sobote bedziemy na targach omawiac projekt i co ?? i pan ZAPOMNIAL PENDRAKA !!! dzieki bogu mam mobilny internet, pliki uchowane na poczcie wiec uratowalismy mu tylek a w temacie projektu: byly dwie wersje nasza i pana projektanta a ostatecznie jest skrajnie inna wersja ot co a dyskusje byly w stylu "na ile jest pani w stanie poswiecic jedna szafke w kuchni na rzecz czerpni powietrza na scianie polnocnej i oszczedzenia kuuuupe rury" albo "ulituje sie pani nademna i zgodzi sie na poprowadzenie pionow przez lazienke!!!" na co uslyszal pan kategoryczne "czy pan zwariowal?? ta lazienka ma ledwie 1,5m szerokosci a pan mi z tego chce srodkiem zabrac 30 centow" no ale po godzinie negocjacji doszlismy do jakiegos ladu i skladu a jakaz radosc byla w oczach pana jak mu powiedzialam ze sufity na parterze podwieszamy i moze smigac z rurami skolko ugodno !!! dlatego maja narazie 98% na to ze beda u nas wykonywac instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts