preem82 13.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ale takie szalenstwa cenowe dot. jedynie kuchni no i naszej wanny z Pool-spy za ponad 2 tysie, tak to raczej trzymamy norme ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 No i do tego trzeba doliczyc taki mały niuans: gniazdko podłogowe na środku kuchni za 5 stówek. bardzo ciekawy niuans ... chce taki w salonie zrobic ale w kuchni ???po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 to jak juz o lazienkach, my z zonka wybralismy to: na duza lazienke: Cydonia - paradyz Cydonia - Paradyż a na dolna lazienke chyba zdecydujemy sie na to: Tender - Paradyz: http://www.paradyz.com.pl/GetFile/5245/Tender%20Viola%20Aranz.jpg Byl jeszcze jeden typ ale nie pamietam nazwy.... widzialam ... tez mi sie podoba ale CENOWA MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Pokażcie to gniazdko, no i na co ono na środku kuchni czy salonu ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Pokażcie to gniazdko, no i na co ono na środku kuchni czy salonu ?????????? myslelismy o gniazdku pod kanapa w salonie ale zostalo z tylu na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 dobra zasiadam do playa MAG wzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Pokażcie to gniazdko, no i na co ono na środku kuchni czy salonu ?????????? no w salonie akurat nie jest na środku bo jest prawie na łączeniu saloonu z kuchnią ( mamy tzw.openplan ) gdzie np. będzie podłączona lampa wolnostojąca. Ogólnie także sie przydają obydwa do podłączenia np. odkurzacza. W kuchni na początku mialabyc wyspa, ale pozniej z niej zrezygnowalismy i tam zabudowalismy takie sobie gniazdeczko. Co do fotki to muszę poszukać i wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 myslelismy o gniazdku pod kanapa w salonie ale zostalo z tylu na scianie no nasze bedzie wlasnie kolo kanapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 dobra zasiadam do playa MAG wzywa Play 3, w co grywasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 no nasze bedzie wlasnie kolo kanapki a tak z innej beczki, jaka masz calkowita dlugosc stopnia w schodach? bo u nas wychodzi 25cm i nie wiem czy to nie za malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 http://www.kontakt-simon.com.pl/firma,2,sub,1,cat,264,subcat,268 tam są puszki podłogowe, a ponizej wkłady do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 13.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 No w tym przypadku jak i w gładziach mieliśmy jakby szczęście ) że wiemy co z tym zrobić. Możesz napisać co było powodem tego klawiszowania ? Trochę jestem tym zestresowany ... pytałem o to dwóch wylewkarzy i twierdzili, że im się to nie zdarzyło. Z moim szczęściem boje się, że u mnie może być ten pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 13.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 haha... dobre pytanie.... powiem szczerze ze niepamietam, żona też nie. Mysmy je zamawiali w zeszlym roku, nasz stolarz je okreslil że bedą "wygodne". Mogę ci to zmierzyc ale to dopiero na dniach, jak pojade na budowe, dosypac wegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Play 3, w co grywasz??? w MAGa glownie czasem w sportowe z movem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 13.02.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 u nas jak twierdzi Tomek /murarz/ da sie wyciagnac jedna Lke i cofnac ja do srodka wyciagajac 5cm styro ktore tam dali ... probowal sie tlumaczyc tekstem "bo nikt nie daje na gore rolet" czym mnie jedynie podqrwil i uslyszal "ja daje!!" i powiedzial tylko "da sie zrobic :)" [...] Mi powiedzieli że mam sobie zewnętrzne zamówić bo wszyscy ta robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Możesz napisać co było powodem tego klawiszowania ? Trochę jestem tym zestresowany ... pytałem o to dwóch wylewkarzy i twierdzili, że im się to nie zdarzyło. Z moim szczęściem boje się, że u mnie może być ten pierwszy raz Szczerze, to nie wiemy do końca co było powodem , nie martw się do przodu . Jak widać niewielu się takie klocki przydarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 http://www.kontakt-simon.com.pl/firma,2,sub,1,cat,264,subcat,268 tam są puszki podłogowe, a ponizej wkłady do nich. Aaaaaaaa, dzięki to nie dla mnie, wkurzałoby mnie to na podłodze. )) i z pewnych względów żadnych kabli na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mi powiedzieli że mam sobie zewnętrzne zamówić bo wszyscy ta robią hehehe, noo dobry sposob na inwestora. Wszyscy to znaczy kto, znacznie lepiej jak sa rolety integro (we wnekach). rolety na zewnatrz przyslaniaja okno, no chyba ze je ladnie chowasz w styropian i otynkujesz, tylko ze ta skrzynka wystaje chyba na 15 cm, bedziesz dawal tyle styro na dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 queene mnie by sie tez to podobalo ale mam za mala lazienke na total black wiec dowale do niej bieli i czerwieni bedzie ciekawie a widzisz ja wlasnie tą małą chce zrobić na czarno mam kilka w swoich inspiracjach na kompie i jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 to jak juz o lazienkach, my z zonka wybralismy to: na duza lazienke: Cydonia - paradyz Cydonia - Paradyż a na dolna lazienke chyba zdecydujemy sie na to: Tender - Paradyz: http://www.paradyz.com.pl/GetFile/5245/Tender%20Viola%20Aranz.jpg Byl jeszcze jeden typ ale nie pamietam nazwy.... mmmmmmmmmmmmmmm moje kolory bardzo ładne kolekcje, jestem ciekawa wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts