navi 13.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 hehehe, noo dobry sposob na inwestora. Wszyscy to znaczy kto, znacznie lepiej jak sa rolety integro (we wnekach). rolety na zewnatrz przyslaniaja okno, no chyba ze je ladnie chowasz w styropian i otynkujesz, tylko ze ta skrzynka wystaje chyba na 15 cm, bedziesz dawal tyle styro na dom? Są tacy co dają 30cm i więcej Ja nie miałem w planach wtedy dokładać styropianu, a zew. skrzynki mi się nie podobają. Wycieli mi 8cm nadproża i o 10cm zmniejszyło mi się okno (wys. skrzynki 18cm). Skrzynki miałem takie plastikowe połączone z oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 hehehe, noo dobry sposob na inwestora. Wszyscy to znaczy kto, znacznie lepiej jak sa rolety integro (we wnekach). rolety na zewnatrz przyslaniaja okno, no chyba ze je ladnie chowasz w styropian i otynkujesz, tylko ze ta skrzynka wystaje chyba na 15 cm, bedziesz dawal tyle styro na dom? ja mam na zewnątrz......częściowo, tzn wystaje 10cm z 15cm głębokości kasety, żeby można było obłożyc 15cm styro umieszczając je we wnęce widzisz od środka plastik z kasety...tak ? jak chcesz to zamaskować ? chyba że to komuś nie przeszkadza...mnie tak, dlatego mam nad oknem nadproże żeby można było to normalnie obrobić otwory okienne oczywiscie od razu miałam podwyższone o 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 %5Bimg%5Dhttp%3A//img46.imageshack.us/img46/509/moto0008.jpg[/img] więcej fotek w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 queene zapraszam do mojego dziennika, tam sa fotki od srodka i na zewnatrz Wszystko zrozumiesz jak obejrzysz Zadnych plastikow nie widac, skrzynki sa cale metalowe, od srodka jest mur, a wneka na rolety jest powyzej wneki okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 13.02.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 ja mam na zewnątrz......częściowo, tzn wystaje 10cm z 15cm głębokości kasety, żeby można było obłożyc 15cm styro umieszczając je we wnęce widzisz od środka plastik z kasety...tak ? jak chcesz to zamaskować ? chyba że to komuś nie przeszkadza...mnie tak, dlatego mam nad oknem nadproże żeby można było to normalnie obrobić otwory okienne oczywiscie od razu miałam podwyższone o 25cm Nie miałem wyboru, bo nie planowałem ocieplenia, chciałem mieć rolety i nie chciałem widocznych skrzynek. Tak, mam w środku od spodu plastik z wejściem rewizyjnym do rolety. Nie przeszkadza mi ten plastik w środku zwłaszcza, że widać go tylko jak popatrzysz od dołu okna. Jakbym zaplanował ścianę 2W od razu, też robiłbym wtedy skrzynki na zewnątrz i chował je w styropianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 mmmmmmmmmmmmmmm moje kolory bardzo ładne kolekcje, jestem ciekawa wyniku ja tez ja tez :D:D:D i moze to dziwne ze faceta to ciekawi ale jak mi sie cos podoba to i ciekaw jestem jak to wyjdzie u nas. Ale to mysle gdzies okolice maja/czerwca bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 queene zapraszam do mojego dziennika, tam sa fotki od srodka i na zewnatrz Wszystko zrozumiesz jak obejrzysz Zadnych plastikow nie widac, skrzynki sa cale metalowe, od srodka jest mur, a wneka na rolety jest powyzej wneki okiennej. byłam widziałam jeszcze inna technika ale wychodzi na to samo i luzik, ładnie tylko te rolety z wykusza jakos bardziej wystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 to moj ulubiony twins - taka umywalka bedzie na bank w gornej lazience ale bez szafki /choc szafka nie powiem bardzo jest urocza ale nie bedzie mi pasowala bo brazowa/ http://allegro.pl/kolo-twins-szafka-wenge-umyw-60-prostok-l59004-i1414872301.html http://pliki.123lazienka.pl/ALLEGRO/Ko%B3o/twins/L59004.JPG Eeee ja mam takie dwie w lazience na dole (tyle ze jasne + do kompletu lusterka) - zwrocilas uwage jak bylas ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 13.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 taaa wykusz mi z pie*****li ale sie poprawi, nadlozy styropianem zaciagnie siatka, na to tynk i bedzie ladnie rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.02.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Eeee ja mam takie dwie w lazience na dole (tyle ze jasne + do kompletu lusterka) - zwrocilas uwage jak bylas ? pozdr. oczywiscie nawet ci powiedzialam ze bede miala takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.02.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 oczywiscie nawet ci powiedzialam ze bede miala takie same Skleroza zaawansowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mea oglasza pobudke!!!! wstawac spiochy!!! kilka sklonow i dawaj zaczynamy nowy tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 14.02.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 o ile pamietam to placilem cos 140zl/kubik ale mialem zalatwiany przez pana od instalacji wod-kan, co. A nie wiesz gdzie kupował? Teraz cena 167 zł w Tamirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mea oglasza pobudke!!!! wstawac spiochy!!! kilka sklonow i dawaj zaczynamy nowy tydzien Mea masakra, dopiero co oko otworzyłam, za 15 minut (po kawie) zacznę życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 14.02.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ewus jakie płytki bedziesz dawała na podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 nie ma jak wqrwic sie w poniedzialkowy poranek ... wlasnie mi murarz powiedzial ze miejsca na kasete NIE DA SIE ZROBIC !!! no szlak by go trafil !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 14.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Szukam stempli długość od 2,5 mZa miesiąc będę miał ok 250sztuk o długości 2,1m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 14.02.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witamczy ktoś może mi powiedzieć ile powinna mieć zakładka nadproży na mur w oknie???? bo muszę policzyć sztuki a nie wiem jakie długości przyjąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam czy ktoś może mi powiedzieć ile powinna mieć zakładka nadproży na mur w oknie???? bo muszę policzyć sztuki a nie wiem jakie długości przyjąć.... mi powiedzieli ze min 20 cm na strone ale ja na 150 dawalam nadproze 180 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.02.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A nie wiesz gdzie kupował? Teraz cena 167 zł w Tamirze nie przeplacaj za duzo, nie ma sensu, austrotherm jest taki sam jak te tansze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts