MaciekKamila 14.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Uffffffff, ale zadryndam sie zapytać czy to impregnować - one są takie jakie i jakby ten impregnat mi je zmatowił to bym się wściekła. A co do kuchni hehehe stoi i jak to u mnie - nie obyło się bez komplikacji - ale właśnie ze względu na te komplikacje mogę polecić tego Fachowca - po prostu kultura współpracy na najwyższym poziomie. Po takich doświadczeniach poznaje się prawdziwych fachowców. I nie bez powodu napisałam Fachowiec przez duże "F" Jeszcze nie skończył, ale na pierwsze "oko" piękna, tzn dla mnie piękna , bo taką chciałam . rzuc fotke i powiedz ile za mb mebli gory z dolem? czy w cenie sa magiccornery i kosze itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nie umiem wklejać fot, kiedyś próbowałam ale teraz na razie nie mam jak umieścić fot gdzieś tam. Zresztą dopóki nie będzie blatów, to ona taka golutka jest Nie liczyłam na mb, wycenił mi całość i nam pasowało, pewnie każda cena będzie inna w zależności od materiału z którego jest kuchnia zrobiona , ilości szafek górnych. Są samodomykacze blum, jest jeden magiccorner na rogu , a nie wiem co masz na myśli pisząc kosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 rzuc fotke i powiedz ile za mb mebli gory z dolem? czy w cenie sa magiccornery i kosze itd za cornery doplacasz ... za carga chyba tez troche sie doklada ... ale taniej niz bys sam na allegro kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 My mamy fajną wycenę z Oksydiusza na Wodzisławskiej,ale jak jutro zobaczę kuchnię Ewy to może się z jej stolarzem umówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a nikt nie bierze pod uwage pieca Ogniwo Eko 24kW ? mam kilka dobrych opinii na jego temat i jest tanszy od Linga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 queene moja znajoma ma Ogniwo i powiedziała,że to był najgorszy wybór na budowie,bo jest strasznie głośny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nie umiem wklejać fot, kiedyś próbowałam ale teraz na razie nie mam jak umieścić fot gdzieś tam. Zresztą dopóki nie będzie blatów, to ona taka golutka jest Nie liczyłam na mb, wycenił mi całość i nam pasowało, pewnie każda cena będzie inna w zależności od materiału z którego jest kuchnia zrobiona , ilości szafek górnych. Są samodomykacze blum, jest jeden magiccorner na rogu , a nie wiem co masz na myśli pisząc kosze. chodzi np. o kosze cargo. my projektujemy kuchnie i wszedzie maja byc wysuwane kosze bez otwieranych drzwiczek. i chyba wiekszosc kuchni robi sie teraz z mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 o preem jak sie ling sprawuje ?? my sie tez do niego przymierzamy !!! mea czyt. powyżej ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 queene moja znajoma ma Ogniwo i powiedziała,że to był najgorszy wybór na budowie,bo jest strasznie głośny. hmmm...powinni umieszczać w opisach głośność w dB mój bedzie w kotłowni schowany daleko...ale pod sypialnią....troche mnie zmartwiłas...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 jedynie co mogę dodać że dom jest budowany z P-44, ocieplenie 15 +10 wełny 035. Ogrzewanie głownie podłogowe ---> 2 km rury + grzejnik PURMO 60x140 w garazu, a po sezonie grzewczym dojdą jeszcze trzy drabinki. Takze spalanie wegla jest naprawde przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 chodzi np. o kosze cargo. my projektujemy kuchnie i wszedzie maja byc wysuwane kosze bez otwieranych drzwiczek. i chyba wiekszosc kuchni robi sie teraz z mdf Aha, no to nasza mieszana, cargo też jest, ale najwięcej szuflad - bo tak chciałam, 3 szafki z drzwiczkami. Korpusy standard , a fronty fornirowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 jedynie co mogę dodać że dom jest budowany z P-44, ocieplenie 15 +10 wełny 035. Ogrzewanie głownie podłogowe ---> 2 km rury + grzejnik PURMO 60x140 w garazu, a po sezonie grzewczym dojdą jeszcze trzy drabinki. Takze spalanie wegla jest naprawde przyzwoite. To ocieplenie to rozumiem dach ?? A ściany docieplaliscie jeszcze czy już tylko tynk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ja dol chce wlasciwie same szugflady i jedno cargo ... i do tego duze cargo ale za to ekstra doplace!!! queene ogniwo to jeden z gorszych zeliwnych pomyslow ... ja chce celowac w mercedesa w temacie ... viadrus jest nie do pobicia!! ale drogi i sie zastanawiam czy wart swojej kasy preem a gdzie kupowales ?? w prosacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 14.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Uffffffff, ale zadryndam sie zapytać czy to impregnować - one są takie jakie i jakby ten impregnat mi je zmatowił to bym się wściekła. A co do kuchni hehehe stoi i jak to u mnie - nie obyło się bez komplikacji - ale właśnie ze względu na te komplikacje mogę polecić tego Fachowca - po prostu kultura współpracy na najwyższym poziomie. Po takich doświadczeniach poznaje się prawdziwych fachowców. I nie bez powodu napisałam Fachowiec przez duże "F" Jeszcze nie skończył, ale na pierwsze "oko" piękna, tzn dla mnie piękna , bo taką chciałam . Ewuś nie żebym Cię chciała straszyć z tą impregnacją, po prostu nie mam pojęcia. Niby jak pytaliśmy w sklepie to sprzedawca mówił, że choć płytki włoskie czy hiszpańskie to trzeba zrobic próbę, czy fuga nie brudzi płytki, nie przebarwia jej a jezeli tak to impregnować. chyba ogólnie był zdania, że lepiej każdy gres polerowany impregnować.Ale ty masz to lapato - czyli szkliwiony. Dla mnie masakra, jak gdzieś czytam, że jakieś woski zdejmuja, impregnują, to mi sie odechciewa poleru.Dlatego tak dopytuję o te płytki. A robiłaś na jakieś z odrzutu testy: kawa, wino, olej itp.? a gdzie kupowałaś te płytki. Musze zacząć rozglądać sie zapłytkmi głównie z uwagi na pytania, co z nimi trzeba robić. Ewa a Ty chciałaś mieć tę podłogę ciemną? Bo już teraz mi się wszystko pomieszalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a nikt nie bierze pod uwage pieca Ogniwo Eko 24kW ? mam kilka dobrych opinii na jego temat i jest tanszy od Linga jest duzo tanszych od Ling, ale podczas wybory kotła bralismy pod uwage m.in. grubość blach. Ling jako jeden z niewielu ma 8 mm wewnatrz a na zewnatrz ma 3 mm. Innym kotłem ktory jest także dość dość to Defro, ale tu juz 6mm i 6mm. A takie Ogniwo ma 5mm ze strony ogniowej. To w duzym stopniu zmienia cene pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 14.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 chodzi np. o kosze cargo. my projektujemy kuchnie i wszedzie maja byc wysuwane kosze bez otwieranych drzwiczek. i chyba wiekszosc kuchni robi sie teraz z mdf No to zapłacicie jak za zboże. Ale trzeba przyznać że jest to wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 To ocieplenie to rozumiem dach ?? A ściany docieplaliscie jeszcze czy już tylko tynk ??? ocieplenie to skosy + przestrzen miedzy jetkami, szczyty bedziemy ocieplac latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a scian nie będziemy docieplac, juz tylko jedynie tynk, prawdopodobnie na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ja dol chce wlasciwie same szugflady i jedno cargo ... i do tego duze cargo ale za to ekstra doplace!!! queene ogniwo to jeden z gorszych zeliwnych pomyslow ... ja chce celowac w mercedesa w temacie ... viadrus jest nie do pobicia!! ale drogi i sie zastanawiam czy wart swojej kasy preem a gdzie kupowales ?? w prosacie ?? Nie, ja kupowalem w DGA. Ale na allegro sprzedaje gość z okolic Skrzyszowa czy Krostoszowic i ma dosc dobre ceny. Co do pro-sat to juz niepamietam jak wypadli. Jeszcze jest Faba w W-wiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 jest duzo tanszych od Ling, ale podczas wybory kotła bralismy pod uwage m.in. grubość blach. Ling jako jeden z niewielu ma 8 mm wewnatrz a na zewnatrz ma 3 mm. Innym kotłem ktory jest także dość dość to Defro, ale tu juz 6mm i 6mm. A takie Ogniwo ma 5mm ze strony ogniowej. To w duzym stopniu zmienia cene pieca. czy my napewno mowimy o tym samym kotle ?? bo ja mysle o Lingu - podajnik viadrusowy !!! ŻELIWNY !!! a ty o blachach mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts