lider6 14.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Aha, no to nasza mieszana, cargo też jest, ale najwięcej szuflad - bo tak chciałam, 3 szafki z drzwiczkami. Korpusy standard , a fronty fornirowane . Ewus proszę daj namiary na kuchnie pilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nie, ja kupowalem w DGA. Ale na allegro sprzedaje gość z okolic Skrzyszowa czy Krostoszowic i ma dosc dobre ceny. Co do pro-sat to juz niepamietam jak wypadli. Jeszcze jest Faba w W-wiu. u faby troche pracowalam wiec pewnie dostane dobra cene - wlasciwie po zakupie wysepie ale lepsze ceny od faby ma prosat bo oni biora viadrusy z czech !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 kurcze w rankingach te Ogniwo wypada dobrze, tu na forum wśród specjalistów też ma dobre opinie. także użytkownicy chwalą...troche mi namieszaliście w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ewus proszę daj namiary na kuchnie pilnie cos czuje ze pana stolarza szybko sobie wynajme na jesien bo biedak bedzie zalatany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 14.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 W temacie styropianów to chyba ostatni moment żeby w logicznych cenach zamówić. Z tego co widzę i co mówią w hurtowniach to ma pójść w najbliższych tygodniach 20-40% w górę... Już zresztą jest droższy o jakieś kilkanaście procent niż w grudniu. I chyba nie jest to ściema bo jak dzwoniłem do hurtowni które nie miały go na magazynie to z nowej dostawy dostawałem mega większą cene.Ja w każdym razie zamawiam teraz całość na podłogi i na zewn. ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ewus proszę daj namiary na kuchnie pilnie Ano przecież Ci wysłałam PW sprawdź czy masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 aaaa .... koolezanko...... ty mowisz o Ling Combi a piszesz Ling .... taka drobna roznica..... hehehe ;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 aaaa .... koolezanko...... ty mowisz o Ling Combi a piszesz Ling .... taka drobna roznica..... hehehe ;-0 w takim razie o ktorym ty mowisz ?? daj jakis namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 kurcze w rankingach te Ogniwo wypada dobrze, tu na forum wśród specjalistów też ma dobre opinie. także użytkownicy chwalą...troche mi namieszaliście w głowie alez ja wcale niemowie ze jest zly, kiedys jak pracowalem w handlu sprzedalem go duzo sztuk i ludzie go sobie chwalili, ja tylko porownalem gr.blach, ktore wplywaja na zywotnosc no i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 W temacie styropianów to chyba ostatni moment żeby w logicznych cenach zamówić. Z tego co widzę i co mówią w hurtowniach to ma pójść w najbliższych tygodniach 20-40% w górę... Już zresztą jest droższy o jakieś kilkanaście procent niż w grudniu. I chyba nie jest to ściema bo jak dzwoniłem do hurtowni które nie miały go na magazynie to z nowej dostawy dostawałem mega większą cene. Ja w każdym razie zamawiam teraz całość na podłogi i na zewn. ściany. ani nie strasz ... nie mam teraz kasy na styropian !!! a jeszcze murarz marudzi ze mam mu zaplacic za robote ktora robi w ramach latania tego co sam spierniczyl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 no ja mowie o Ling 25 kw ---> stalowy korpus, a ja mam Ling Duo, czyli z dodatkowym rusztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ewuś nie żebym Cię chciała straszyć z tą impregnacją, po prostu nie mam pojęcia. Niby jak pytaliśmy w sklepie to sprzedawca mówił, że choć płytki włoskie czy hiszpańskie to trzeba zrobic próbę, czy fuga nie brudzi płytki, nie przebarwia jej a jezeli tak to impregnować. chyba ogólnie był zdania, że lepiej każdy gres polerowany impregnować.Ale ty masz to lapato - czyli szkliwiony. Dla mnie masakra, jak gdzieś czytam, że jakieś woski zdejmuja, impregnują, to mi sie odechciewa poleru.Dlatego tak dopytuję o te płytki. A robiłaś na jakieś z odrzutu testy: kawa, wino, olej itp.? a gdzie kupowałaś te płytki. Musze zacząć rozglądać sie zapłytkmi głównie z uwagi na pytania, co z nimi trzeba robić. Ewa a Ty chciałaś mieć tę podłogę ciemną? Bo już teraz mi się wszystko pomieszalo Jutro biorę odrzuty i wylewam co się da dzieki za podpowiedź. Fuga nie ma prawa brudzić bo tak samo jasna jak płytki. Płytki kupowałam w Mera w Tychach na Przemysłowej. One są jasne , takie kremowato - różowawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ja mowie o tym kotle:http://kotly.com/product_info.php?cPath=75_90&products_id=1585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a scian nie będziemy docieplac, juz tylko jedynie tynk, prawdopodobnie na wiosne No my chyba jeszcze damy 5 cm wełny w razie jakichkolwiek niedoróbek murarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 cos czuje ze pana stolarza szybko sobie wynajme na jesien bo biedak bedzie zalatany Mea mi wychodzi, że będzie jeszcze szafę w wiatrołapie, garderobę , -pokój corki i meble do dziennego robił - jak mu ta kuchnia wyjdzie koncertowo. I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 No my chyba jeszcze damy 5 cm wełny w razie jakichkolwiek niedoróbek murarza. u nas to juz nieprzejdzie bo mamy parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 ja mowie o tym kotle: http://kotly.com/product_info.php?cPath=75_90&products_id=1585 no to ten, tak jak pisalem Ling Combi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mea mi wychodzi, że będzie jeszcze szafę w wiatrołapie, garderobę , -pokój corki i meble do dziennego robił - jak mu ta kuchnia wyjdzie koncertowo. I na wszelki wypadek jutro sie dzwonie umawiac an kuchnie na jesen co prawda ale wole miec zarezerwowane ... poza tym chce zaplanowac wszystko zanim zaczniemy instalacje!! moje przymiarki do kuchni !! http://foto.onet.pl/24zsv,4480go8gr8cw,q5zsa,u.html#q5zrx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 mea - jak długo robilas u Faby i w jakich latach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 dobra spadam spac bo nie wstane rano !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts