queene 15.02.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dzięki Gosia za udostępnienie budowy do wizytacji tynków teraz tylko czekać na pogodę aaaa i wybrałam parapety...marmur...na szczęścia niedużo ich mam plus dla drzwi balkonowych pełniących funkcję okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 15.02.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dzięki Gosia za udostępnienie budowy do wizytacji tynków teraz tylko czekać na pogodę aaaa i wybrałam parapety...marmur...na szczęścia niedużo ich mam plus dla drzwi balkonowych pełniących funkcję okna I jak po wizytacji? Pytam bo ja też z p. Damianem jestem umówiona i chciałam zeby mi pokazal jak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 15.02.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dzisiaj procz tego byl pan od kuchni, za okolo 10mb, 2 magic cornery, szuflady samo domykajace + wyzszy barek dwustronny powiedzial okolo 14600, mozna doplacic 2000 i zamiast frontow mdf beda wszystkie widoczne elementy kuchni debowe-malowane? ile wyszly wasze kuchnie? wydaje mi sie ze cena wysoka ;/ podobny zestaw + jeszcze dodatkowo cargo max cos koło 12000 masakra jakaś :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 I jak po wizytacji? Pytam bo ja też z p. Damianem jestem umówiona i chciałam zeby mi pokazal jak pracuje jak będzie u mnie tak jak u Gosi....to ma u mnie robotę, docelowo jeszcze zabuduje mi karton-gipsy w kuchni i salonie a może i zrobi ocieplenie elewacji zaczyna w przyszłym tyg jak nie bedzie duzego mrozu tak ze zapraszam jak juz bedzie co ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 no a my - znaczy ja i gabrysia - bylysmy na wizytacji u Ewus w kuchni jestem zakochana!!! w kafelkach w garazu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 podobny zestaw + jeszcze dodatkowo cargo max cos koło 12000 masakra jakaś :/ tez mam 1 cargo max, tyle, ze sie zonie podoba bo normalnie porazka. niech Ewa zapoda zdjecia i powie cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 jak będzie u mnie tak jak u Gosi....to ma u mnie robotę, docelowo jeszcze zabuduje mi karton-gipsy w kuchni i salonie a może i zrobi ocieplenie elewacji zaczyna w przyszłym tyg jak nie bedzie duzego mrozu tak ze zapraszam jak juz bedzie co ogladac podziwiam za odwage widzialam ile poprawek bylo u ewy wyleczylam sie zarowno z damiana jak i z olszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 15.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dzięki Gosia za udostępnienie budowy do wizytacji tynków teraz tylko czekać na pogodę aaaa i wybrałam parapety...marmur...na szczęścia niedużo ich mam plus dla drzwi balkonowych pełniących funkcję okna nie ma za co Pati , polecam sie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 podziwiam za odwage e tam ja nie czuje się odważna...byłam widziałam i to mi wystarczy poza tym u mnie serio nie ma czego zepsuć, robota prosta i czysta a Ewuś chyba po prostu ma pecha z tą budową...tynki, wylewki - wszystko nie tak jak być powinno Gabrysia pisała wczesniej o wycenie kuchni z Oksydiusza...możesz napisać coś więcej ? dziennie przejeżdzam obok nich, może wstąpie pomimo że mam wstępnie umówionego gościa od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 15.02.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ja chyba kupie tlokowca z zywca, maja teraz blache grubosci 8mm, tylko przydalby sie obrotowy ruszt do mialu co by lepiej dopalal w lecie Ja myślałem, że tłokowce to standardowo są do miału, a obrotowy ruszt to chyba do ślimaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 15.02.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, pytanko: jak mocuje się rury rynnowe, kratki wentylacyjne itp. na elewacji z ociepleniem 20 cm styro? Są jakieś kołki czy coś takiego, co sięga ściany? Niem możemy nic takiego na allegro znaleźć... Ps. a w sobotę w Gazdówce...... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 15.02.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 I jak tam ceny styro serio maja pojsc tak w gore ktos juz robil objazdowke po hurtowniach kurcze potrzebuje sporo do ocieplenia hacjendy 15 i 20 cm hmm dajcie znac gdzie najtaniej fasade mozna dorwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja myślałem, że tłokowce to standardowo są do miału, a obrotowy ruszt to chyba do ślimaków ? tlokowce sa do kazdego sortu wegla o grubosci ziarna do 35mm, chce miec tlokowca ale podobno troche gorzej je ustawic w lecie przy samym grzaniu wody niz slimakowce i dlatego szukam tlokowca z obrotowym rusztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, pytanko: jak mocuje się rury rynnowe, kratki wentylacyjne itp. na elewacji z ociepleniem 20 cm styro? Są jakieś kołki czy coś takiego, co sięga ściany? Niem możemy nic takiego na allegro znaleźć... Ps. a w sobotę w Gazdówce...... :) powinny byc dluzsze sruby, ja kupowalem obejmy to bralem kolki 20cm dlugie na styro 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 tlokowce sa do kazdego sortu wegla o grubosci ziarna do 35mm, chce miec tlokowca ale podobno troche gorzej je ustawic w lecie przy samym grzaniu wody niz slimakowce i dlatego szukam tlokowca z obrotowym rusztem widzialam ostatnio w sobote tlokowca zeliwnego z obrotowym rusztem z kielara ... nie przekonal mnie /zwlaszzca cenowo/ ale nie byl zly !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 mnie posiadacz Kielara go odradził (może wreszcie sie ujawni na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.02.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 najbardziej przej..bana sprawa w nowym domu to chyba kociol ;/ (dla tych co chca palic weglem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a mnie sie teraz wydaje ze każda następna sprawa, każda następna decyzja...jest coraz trudniejsza....SSO to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 15.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 najbardziej przej..bana sprawa w nowym domu to chyba kociol ;/ (dla tych co chca palic weglem) oj tak też nie mam pojęcia jaki wybrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 najbardziej przej..bana sprawa w nowym domu to chyba kociol ;/ (dla tych co chca palic weglem) niestety masz racje ... cokolwiek nie zrobisz nigdy nei wiesz czy zrobiles dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts