Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

dzięki Gosia za udostępnienie budowy do wizytacji tynków :)

teraz tylko czekać na pogodę :)

aaaa i wybrałam parapety...marmur...na szczęścia niedużo ich mam :) plus dla drzwi balkonowych pełniących funkcję okna :)

I jak po wizytacji? Pytam bo ja też z p. Damianem jestem umówiona i chciałam zeby mi pokazal jak pracuje

dzisiaj procz tego byl pan od kuchni, za okolo 10mb, 2 magic cornery, szuflady samo domykajace + wyzszy barek dwustronny powiedzial okolo 14600, mozna doplacic 2000 i zamiast frontow mdf beda wszystkie widoczne elementy kuchni debowe-malowane? ile wyszly wasze kuchnie? wydaje mi sie ze cena wysoka ;/

podobny zestaw + jeszcze dodatkowo cargo max cos koło 12000 masakra jakaś :/

I jak po wizytacji? Pytam bo ja też z p. Damianem jestem umówiona i chciałam zeby mi pokazal jak pracuje

jak będzie u mnie tak jak u Gosi....to ma u mnie robotę, docelowo jeszcze zabuduje mi karton-gipsy w kuchni i salonie a może i zrobi ocieplenie elewacji

zaczyna w przyszłym tyg jak nie bedzie duzego mrozu tak ze zapraszam jak juz bedzie co ogladac :)

jak będzie u mnie tak jak u Gosi....to ma u mnie robotę, docelowo jeszcze zabuduje mi karton-gipsy w kuchni i salonie a może i zrobi ocieplenie elewacji

zaczyna w przyszłym tyg jak nie bedzie duzego mrozu tak ze zapraszam jak juz bedzie co ogladac :)

podziwiam za odwage :) widzialam ile poprawek bylo u ewy :) wyleczylam sie zarowno z damiana jak i z olszara :)

podziwiam za odwage :)

e tam ja nie czuje się odważna...byłam widziałam i to mi wystarczy :) poza tym u mnie serio nie ma czego zepsuć, robota prosta i czysta :)

a Ewuś chyba po prostu ma pecha z tą budową...tynki, wylewki - wszystko nie tak jak być powinno

Gabrysia pisała wczesniej o wycenie kuchni z Oksydiusza...możesz napisać coś więcej ? dziennie przejeżdzam obok nich, może wstąpie pomimo że mam wstępnie umówionego gościa od kuchni

Ja myślałem, że tłokowce to standardowo są do miału, a obrotowy ruszt to chyba do ślimaków ?

tlokowce sa do kazdego sortu wegla o grubosci ziarna do 35mm, chce miec tlokowca ale podobno troche gorzej je ustawic w lecie przy samym grzaniu wody niz slimakowce i dlatego szukam tlokowca z obrotowym rusztem

Witam,

pytanko: jak mocuje się rury rynnowe, kratki wentylacyjne itp. na elewacji z ociepleniem 20 cm styro? Są jakieś kołki czy coś takiego, co sięga ściany? Niem możemy nic takiego na allegro znaleźć...

Ps. a w sobotę w Gazdówce...... :):):)

powinny byc dluzsze sruby, ja kupowalem obejmy to bralem kolki 20cm dlugie na styro 15cm

tlokowce sa do kazdego sortu wegla o grubosci ziarna do 35mm, chce miec tlokowca ale podobno troche gorzej je ustawic w lecie przy samym grzaniu wody niz slimakowce i dlatego szukam tlokowca z obrotowym rusztem

widzialam ostatnio w sobote tlokowca zeliwnego z obrotowym rusztem z kielara ... nie przekonal mnie /zwlaszzca cenowo/ ale nie byl zly !!