Ewus1719503518 16.02.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 AAAAAAAAA kto da więcej, zjeździłam cały dzień żeby kupić umywalkę i nie kupiłam (( Jedyna przyjemna rzecz to odwiedziny forumowe dwa dni pod rząd - fajnie tak sobie wymienić poglądy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 16.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dzisiaj się dowiedziałam,od pana Adama,że jeszcze jakiś pan z ul.Ż..... się waha co do tynków.Jakby ten pan chciał zobaczyć nasze tynki to zapraszam. A - to ja Pan z ul. Ż... W piątek rano rozmawiam z jeszcze jedną firmą i wtedy już będę się decydował, ta firma być może będzie mi rozbiła wykończeniówkę, także odpadałoby mi robienie jeszcze dodatkowo gładzi, ale jeszcze zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.02.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Lisek nic nie dbasz o moją prowizję.....żartuję.Powiedziałam panu Adamowi,że za tą reklamę to ja czekam na prowizję od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelaaax 16.02.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hej, gdzie kupowaliście stal zbrojeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 16.02.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 AAAAAAAAA kto da więcej, zjeździłam cały dzień żeby kupić umywalkę i nie kupiłam (( Jedyna przyjemna rzecz to odwiedziny forumowe dwa dni pod rząd - fajnie tak sobie wymienić poglądy ) a my kupilismy wanienke jestem mega zadowolony Taka jak chcielismy = Cersanit Euforia + obudowa w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.02.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A - to ja Pan z ul. Ż... W piątek rano rozmawiam z jeszcze jedną firmą i wtedy już będę się decydował, ta firma być może będzie mi rozbiła wykończeniówkę, także odpadałoby mi robienie jeszcze dodatkowo gładzi, ale jeszcze zobaczę. sprawdzaj tematy w ktorych uczestniczysz zamawiamy welne w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 16.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 AAAAAAAAA kto da więcej, zjeździłam cały dzień żeby kupić umywalkę i nie kupiłam (( Jedyna przyjemna rzecz to odwiedziny forumowe dwa dni pod rząd - fajnie tak sobie wymienić poglądy ) Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję za gościnność. Super będzie ten Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 AAAAAAAAA kto da więcej, zjeździłam cały dzień żeby kupić umywalkę i nie kupiłam (( Jedyna przyjemna rzecz to odwiedziny forumowe dwa dni pod rząd - fajnie tak sobie wymienić poglądy ) w sobote bedzie wymiana ale koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 16.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 sprawdzaj tematy w ktorych uczestniczysz zamawiamy welne w tym tygodniu? słuchaj, ja dostałem z tego wolbromia wycenę supermata 19,80 + superrock 19,80 - transport gratis, także ja sie z nimi sam umowię, bo potrzebuję dopiero na 10 marca, wcześniej mi dekarze nie wejdą, a do kieszeni tej wełny nie schowam, wolę od razu na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 a my kupilismy wanienke jestem mega zadowolony Taka jak chcielismy = Cersanit Euforia + obudowa w komplecie Wanienka cudna, a ja nie mam umywalki jest tego na hektary , ale mojej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuję za gościnność. Super będzie ten Wasz domek Było nam naprawdę, bardzo miło )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 w sobote bedzie wymiana ale koszulek heh grozisz czy obiecujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronika2277 16.02.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Hej mam dylemat czy ktoś zdecydował się na okna z potrójnymi szybami. Szczególnie chodzi mi o tak duży rozmiar 220/110 czy macie na nie gwarancję?Orientujecie się czy warto w nie inwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Hej mam dylemat czy ktoś zdecydował się na okna z potrójnymi szybami. Szczególnie chodzi mi o tak duży rozmiar 220/110 czy macie na nie gwarancję? Orientujecie się czy warto w nie inwestować? tak ja sie na takie zdecydowalam ... ja mam 330x220 na dodatek przesowne!!! /nawiase mowiac jest z nimi mniej klopotu niz z otwieranymi bo sa sztywniejsze/ ale narazie jedyne co moge powiedziec to ze je zamowilam reszta opinii na ten temat zaczytana z sieci i powzieta od montarzystow jedno co powiem - nie warto w takich sytuacjach zalowac na firme ... ja sie na oknoplast zdecydowalam i wiem ze sa solidni w razie W przyjada i naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Było nam naprawdę, bardzo miło )) nam tez wlasnie jestem na etapie opowiadan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ewa a mój młody właśnie tatusiowi mówi,że mama jest jak ten pan wczoraj na budowie.Najlepiej to potrafi pracę rozdzielać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.02.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 tak ja sie na takie zdecydowalam ... ja mam 330x220 na dodatek przesowne!!! /nawiase mowiac jest z nimi mniej klopotu niz z otwieranymi bo sa sztywniejsze/ ale narazie jedyne co moge powiedziec to ze je zamowilam reszta opinii na ten temat zaczytana z sieci i powzieta od montarzystow jedno co powiem - nie warto w takich sytuacjach zalowac na firme ... ja sie na oknoplast zdecydowalam i wiem ze sa solidni w razie W przyjada i naprawia my tez mamy 3 szybowe procz tego najwiekszego ;/ roznicy w cenie okolo 2300zl a co z tego wyjdzie zobaczymy. co do "przyjada i naprawia" to oknoplast nie jest tak do konca super! kolega montowal tak jak my okna z oknoplastu tylko 2 tygodnie poznej i do dzisiaj z nimi walczy, spaprali okna, rolety i najwazniejsza przesowke! szpary w oknach na 1palec ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.02.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 nam tez wlasnie jestem na etapie opowiadan Tak ?? ciekawe co Ty też tam tak opowiadasz , na razie to nie za bardzo jest o czym. Gadałam ze stolarzem, mówił że pięknie wyszły mu też bordowe kuchnie, czyli ma pole do popisu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ewa a mój młody właśnie tatusiowi mówi,że mama jest jak ten pan wczoraj na budowie.Najlepiej to potrafi pracę rozdzielać.... No tak, ktoś musi wziąć na swoje barki tę ciężką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.02.2011 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ewa a mój młody właśnie tatusiowi mówi,że mama jest jak ten pan wczoraj na budowie.Najlepiej to potrafi pracę rozdzielać.... to ci syn ... kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts