Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Moja kolezanka robiła meble kuchenne tutaj mebledragan.pl ,jest zadowolona,ponoć cenowo najtańsi w okolicy ,z tych których brala pod uwagę

ja póki co kuchnie mam mniej wiecej rozplanowana w głowie;) ,na decyzje mam jeszcze troche czasu więc sama jeszcze nigdzie nie pytałam.

dzownilem dzisiaj do dragana, maja sliczne biae meble na pierwszej stronie i w przyszlym tygodniu bedzie pomiar:)

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

my tez mamy 3 szybowe procz tego najwiekszego ;/ roznicy w cenie okolo 2300zl a co z tego wyjdzie zobaczymy. co do "przyjada i naprawia" to oknoplast nie jest tak do konca super! kolega montowal tak jak my okna z oknoplastu tylko 2 tygodnie poznej i do dzisiaj z nimi walczy, spaprali okna, rolety i najwazniejsza przesowke! szpary w oknach na 1palec ;/

Hmm a ja okna mam nie z oknoplastu i mam solidna obsluge, gwarancja jest i wszelkie naprawy sa wykonywane bez problemu. Musialem podniesc okno tarasowe wyzej, wiec chlopaki przyjechaly i zrobili, wszystko bez krzyku. :) to jest serwis. A VEKA jak VEKA czy w oknoplascie czy gdzies indziej to ciagle ten sam profil.

. A VEKA jak VEKA czy w oknoplascie czy gdzies indziej to ciagle ten sam profil.

zonk !! oknoplast robi veke ale ich profile sa mocniejsze niz standardowy 5komorowiec veki ... i co ciekawsze mowil mi to pan ktory sprzedaje veke :) ponoc blachy sa grubsze ... a to wplywa na sztywnosc

zonk !! oknoplast robi veke ale ich profile sa mocniejsze niz standardowy 5komorowiec veki ... i co ciekawsze mowil mi to pan ktory sprzedaje veke :) ponoc blachy sa grubsze ... a to wplywa na sztywnosc

a ja mam 6-cio komorowke z wypelnieniem styropianem - profil Alphaline- 3 szybowe. Sa sztywne, rama ma 2 cm wiecej niz normalny profil 5-cio komorowy.