MaciekKamila 17.02.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Moja kolezanka robiła meble kuchenne tutaj mebledragan.pl ,jest zadowolona,ponoć cenowo najtańsi w okolicy ,z tych których brala pod uwagę ja póki co kuchnie mam mniej wiecej rozplanowana w głowie;) ,na decyzje mam jeszcze troche czasu więc sama jeszcze nigdzie nie pytałam. dzownilem dzisiaj do dragana, maja sliczne biae meble na pierwszej stronie i w przyszlym tygodniu bedzie pomiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 co tu sie tak cicho zrobilo ?? tematy sie nam wyczerpaly ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 17.02.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 co tu sie tak cicho zrobilo ?? tematy sie nam wyczerpaly ?? Cisza przed sobotnia burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 17.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wanienka cudna, a ja nie mam umywalki jest tego na hektary , ale mojej nie ma no my juz umywalki do gornej lazienki, gdzie bedzie ta wanna tez mamy, ale nie pamietam ich nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 17.02.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Używał ktoś do ocieplania poddasza płyt wełnianych Superrock z Rockwoola, jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 17.02.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 my tez mamy 3 szybowe procz tego najwiekszego ;/ roznicy w cenie okolo 2300zl a co z tego wyjdzie zobaczymy. co do "przyjada i naprawia" to oknoplast nie jest tak do konca super! kolega montowal tak jak my okna z oknoplastu tylko 2 tygodnie poznej i do dzisiaj z nimi walczy, spaprali okna, rolety i najwazniejsza przesowke! szpary w oknach na 1palec ;/ Hmm a ja okna mam nie z oknoplastu i mam solidna obsluge, gwarancja jest i wszelkie naprawy sa wykonywane bez problemu. Musialem podniesc okno tarasowe wyzej, wiec chlopaki przyjechaly i zrobili, wszystko bez krzyku. to jest serwis. A VEKA jak VEKA czy w oknoplascie czy gdzies indziej to ciagle ten sam profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.02.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Cisza przed sobotnia burza jesli o sobocie mowa ... kolo 16.30 bede wyruszac z wodzislawia ... ktos sie chce zabrac ze mna ?? /odstawiam malucha do babci z opcja "wolna nocka" :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 . A VEKA jak VEKA czy w oknoplascie czy gdzies indziej to ciagle ten sam profil. zonk !! oknoplast robi veke ale ich profile sa mocniejsze niz standardowy 5komorowiec veki ... i co ciekawsze mowil mi to pan ktory sprzedaje veke ponoc blachy sa grubsze ... a to wplywa na sztywnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 17.02.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 zonk !! oknoplast robi veke ale ich profile sa mocniejsze niz standardowy 5komorowiec veki ... i co ciekawsze mowil mi to pan ktory sprzedaje veke ponoc blachy sa grubsze ... a to wplywa na sztywnosc a ja mam 6-cio komorowke z wypelnieniem styropianem - profil Alphaline- 3 szybowe. Sa sztywne, rama ma 2 cm wiecej niz normalny profil 5-cio komorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 17.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 jesli o sobocie mowa ... kolo 16.30 bede wyruszac z wodzislawia ... ktos sie chce zabrac ze mna ?? /odstawiam malucha do babci z opcja "wolna nocka" :)/ Kurde moze ja, moze ja! Dam Ci znac jeszcze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Kurde moze ja, moze ja! Dam Ci znac jeszcze jutro bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wow nie ma co czytać dzisiaj.Na pocieszenie powiem Wam,że z AP Żory walczę już chyba z pół roku.Non stop moja przesuwka się "pieprzy"i w końcu mam szynę do wymiany,ale jakoś nikt się nie fatyguje,żeby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.02.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 u mnie kończą elektryke...kable już przekroczyły 3 km z tynkami lekka obsuwa z powodu pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 17.02.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 u mnie kończą elektryke...kable już przekroczyły 3 km Wow ostro - robisz instalacje yntelygentna ?? Mi poszlo mniej, a chaupka calkiem spora i kabelek kazdy do kazdego punktu oswietleniowego oddzielny leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.02.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 tak, inteligentną....w planach przynajmniej mam nadzieje że mój dom nie będzie bardziej inteligentny niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 17.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Gabrysia, chyba jednak zerknąłbym u Ciebie na te tynki, bo chyba się zdecyduję na Adama. Będziesz w sobotę na spotkaniu, to bym się umówił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 17.02.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam wszystkich, bardzo dawno mnie tu nie było, tylko praca dom i budowa. Coś tu wyczytałem że jakieś spotkanie się szykuje może i ja bym się załapał pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.02.2011 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam wszystkich, bardzo dawno mnie tu nie było, tylko praca dom i budowa. Coś tu wyczytałem że jakieś spotkanie się szykuje może i ja bym się załapał pozdrawiam Darek szukaj watku o spotkaniu tam znajdziesz szczegoly ps gazdowka sobota 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.02.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 u mnie kończą elektryke...kable już przekroczyły 3 km z tynkami lekka obsuwa z powodu pogody łał, u nas nie poszlo nawet kilometra i to z instalacja alarmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 18.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wow chyba jednak musiałem przeoczyć wątek z tym spotkaniem. To już teraz w sobotę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts