mea 18.02.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 my nad inteligencja instalacji narazie się zastanawiamy ... nie wiem co z tego bedzie ... jedno wiem kabla bedzie kuuuupe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 18.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 my nad inteligencja instalacji narazie się zastanawiamy ... nie wiem co z tego bedzie ... jedno wiem kabla bedzie kuuuupe!!! U mnie >6km Nie iwem czy jest się czym chwalić. Ale sporo to UTP i alarmówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.02.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 byli wczoraj na pomiar kuchni z dragana, znali sie na rzeczy, rozrysowali wszystko na kartce i teraz beda tworzyc wizualizacje na komputerze, za wszystko szooook, tylko 11 tys gornych szafek troche wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.02.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 U mnie >6km Nie iwem czy jest się czym chwalić. Ale sporo to UTP i alarmówka. uff juz mi lepiej u mnie też alarm ale ...alarm to alarm wiec ciiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.02.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 byli wczoraj na pomiar kuchni z dragana, znali sie na rzeczy, rozrysowali wszystko na kartce i teraz beda tworzyc wizualizacje na komputerze, za wszystko szooook, tylko 11 tys gornych szafek troche wiecej a jakie fronty chcecie ? te biale z ich www ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 18.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 co dawaliście jako dystanse pod zbrojenie ław fundamentowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 18.02.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 co dawaliście jako dystanse pod zbrojenie ław fundamentowych? Ja teściom "zakosiłem" starą dachówkę betonową w sumie to nawet zadowoleni byli ze się jej pozbyli a tam gdzie brakło mi tej dachówki, podłożyliśmy grubszy asortyment żwiru który wybraliśmy z żoną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 co dawaliście jako dystanse pod zbrojenie ław fundamentowych? u mnie podwieszali na drucie wiazalkowym i podkladali kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 u mnie podwieszali na drucie wiazalkowym i podkladali kamieniami u mnie tak samo, jedynie na strop kupowane były jakieś "fachowe" podkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 co dawaliście jako dystanse pod zbrojenie ław fundamentowych? Plaskie kamienie z grubego zwiru. To lepsze niz jakiestam specjalistyczne plastikowe podkladki bo w koncu zwir jest tez skladnikiem betonu (a plastiku nigdy w betonie sie nie dopatrzylem Robota na 15 minut - mysmy ostatni strop podkladali z moim fachmanem jak juz szteter sie rozstawial i na horyzoncie grucha dojezdzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.02.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Plaskie kamienie z grubego zwiru. To lepsze niz jakiestam specjalistyczne plastikowe podkladki no dlA mnie też te plastikowe dingsy na strop nie wydawały sie lepsze niż zwykły kamień...ale był kierbud jak zalewali i zarządził że niby te sie nie przesuwają...olałam sprawę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.02.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 no dlA mnie też te plastikowe dingsy na strop nie wydawały sie lepsze niż zwykły kamień...ale był kierbud jak zalewali i zarządził że niby te sie nie przesuwają...olałam sprawę ... One tam ani zlego ani dobrego nie wyrzadza - tylko poprostu szkoda na to kasy - kamienie sa praktycznie za darmo U mnie nic sie nie poprzesuwalo - od dolu wszystko idealnie zalane, zadnego druta nie widac. Widocznie masz mlodego kierbuda z tych nowoczesnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ja plastiki na stropy dostalam od zbrojarzy chyba jeszcze mam ich troche w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 18.02.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Za takie plastiki 500 szt. płaciłem coś 30 dychy, starczyło na jeden strop i trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.02.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 gdybym tak wygrała najbliższe losowanie w totka to wybywam do Meksyku: http://www.onhomedesign.com/wp-content/uploads/2011/01/Luxurious-Villa-with-Colorfull-and-Attractive-Design-in-Mexico-wonderfull-view.jpg genialna miejscówka dalsze fotki tu: http://www.onhomedesign.com/wp-content/uploads/2011/01/Luxurious-Villa-with-Colorfull-and-Attractive-Design-in-Mexico-wonderfull-view.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 18.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a propo wakacji, po co odrazu do meksyku: Isole Eolie - Italy/Sicilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a jakie fronty chcecie ? te biale z ich www ? to sa biale, a bardziej perlowe ale te z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 18.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Lisek wybieram się na spotkanie,więc pogadamy o naszych tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 18.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 kurde murde a mnie tam nie bedzie. Bawcie sie dobrze, wymieniajcie poglady, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Lisek wybieram się na spotkanie,więc pogadamy o naszych tynkach. Pan Damian wpadnie, bedzie fajnie ha ha :P ;) MEA - mozesz mi na priva puscic swoj numer? Ja sie jednak z Toba chetnie zabiore jak to aktualne - kolo 15 zadryndam to sie gdzies umowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts