Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

co dawaliście jako dystanse pod zbrojenie ław fundamentowych?

Plaskie kamienie z grubego zwiru. To lepsze niz jakiestam specjalistyczne plastikowe podkladki bo w koncu zwir jest tez skladnikiem betonu (a plastiku nigdy w betonie sie nie dopatrzylem ;)

Robota na 15 minut - mysmy ostatni strop podkladali z moim fachmanem jak juz szteter sie rozstawial i na horyzoncie grucha dojezdzala :-)

no dlA mnie też te plastikowe dingsy na strop nie wydawały sie lepsze niż zwykły kamień...ale był kierbud jak zalewali i zarządził :) że niby te sie nie przesuwają...olałam sprawę ...

One tam ani zlego ani dobrego nie wyrzadza - tylko poprostu szkoda na to kasy - kamienie sa praktycznie za darmo :-) U mnie nic sie nie poprzesuwalo - od dolu wszystko idealnie zalane, zadnego druta nie widac. Widocznie masz mlodego kierbuda z tych nowoczesnych ;)

gdybym tak wygrała najbliższe losowanie w totka to wybywam do Meksyku:

http://www.onhomedesign.com/wp-content/uploads/2011/01/Luxurious-Villa-with-Colorfull-and-Attractive-Design-in-Mexico-wonderfull-view.jpg

genialna miejscówka :D

dalsze fotki tu: http://www.onhomedesign.com/wp-content/uploads/2011/01/Luxurious-Villa-with-Colorfull-and-Attractive-Design-in-Mexico-wonderfull-view.jpg