mea 18.02.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 wakacje powiadacie ?? a co powiecie na to?? kiedys pojade na mauritius http://www.mauritius-luxus-reisen.de/mauritiusreisen-grafics/beaurivege-mauritius/beaurivage-mauritius1-580.jpg w gre wchodza jeszcze wyspy bahamas http://www.slubzagranica.pl/wp-content/gallery/bahamas-treasure-cay-resort-amp-marina-hotel/bahamas-treasure-cay-resort-and-marina5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.02.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a propo wakacji, po co odrazu do meksyku: Isole Eolie - Italy/Sicilia bylam na sardynii ... rownie boskie widoki !! jak by tak jeszcze bylo wiecej czasu wolnego ... a tak koncert za koncertem i tylko w miedzyczasie jakas plaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.02.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 bylam na sardynii ... rownie boskie widoki !! Na Sardynie mozna kupic teraz (no, trzeba trafic) bilety w Ryanairze po 24-48 pln w obie strony Cena z bagazem podrecznym 10kg, zadnych ukrytych oplat.. Dla podroznikow polecam stronke -> http://www.loter.pl. Jeden z adminow wlasnie odbywa podroz dookola swiata za 3820 pln i opisuje kazdy dzien na w/w sajcie - aktualnie zwiedza niu jork, ahhh - tez tak sie kiedys wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Jest ktos zainteresowany tablica informacyjna ? Mam taka fajna, duza, zolta, nowa, niewypelniana (przelezala ze 3 lata w garazu). Oddam za symboliczne piwko! Rozliczyc sie mozemy na dzisiejszym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.02.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ja wlasnie wrocilam z budowy ... pol palety przeniesione a potem trzeba bylo wracac ... niestety porotermy sa za delikatne na slizgawki ... zwlaszcza jak sa mega zmrozone!! a jak o mauritiusie mowa to musze szurnac wyslac tego totolotka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 19.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Pierwszy !!!! Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli dziś w Gazdówce i dla tych, którzy nie mogli. Fajnie było, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Pierwszy !!!! Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli dziś w Gazdówce i dla tych, którzy nie mogli. Fajnie było, nie ? jak ja bym miala z buta tyle co my z queene do auta to tez bym byla pierwsza zdjecia beda za chwile bedziemy razem pracowac nad opisem "głów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 19.02.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 kurna a ja chciałem być tym pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 https://picasaweb.google.com/mosizab/2011_02_19SpotkanieMuratorRybnik?authkey=Gv1sRgCMyR2bO-0_zJwwE&feat=directlink prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 suuuuuuuuuuuper było, tylko nie wiem czemu głos straciłam winko pychotka na szczęście nie stali po drodze dzięki bardzo i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 19.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 No jasne że trzeba powtórzyć było SUPER:)pozdrawiam wszyskichnarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.02.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Kurcze wiedziałam,że będę ostatnia.....No prawie ostatnia.Miło było Was poznać i też mam nadzieję na "zaś".Pozdrawiam.Maciek jak już wódki nie mógł pić to nie przyjechał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Nastepne spotkanie to moze sie uda obiecane z redakcja muratora zorganizowac! Cos o nas zapomnieli pozdrawiam wszystkich obecnych, nieobecnych, a szczegolnie popularnego pana Damiana :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 . Maciek jak już wódki nie mógł pić to nie przyjechał..... nawet wymiana koszulek go nie skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.02.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Kurcze wiedziałam,że będę ostatnia.....No prawie ostatnia.Miło było Was poznać i też mam nadzieję na "zaś".Pozdrawiam. Maciek jak już wódki nie mógł pić to nie przyjechał..... żałuje ale nie moglem byc , ale ogladajac zdjecia i tak bym sie nie zmiescil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 żałuje ale nie moglem byc , ale ogladajac zdjecia i tak bym sie nie zmiescil ostatecznie przesiedlismy sie do wiekszego stolu !! zmiescil bys sie z zoną i nawet z tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.02.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ostatecznie przesiedlismy sie do wiekszego stolu !! zmiescil bys sie z zoną i nawet z tesciowa no wlasnie, zona pozno skonczyla szkole ;/ a ktory to "ten" Adam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.02.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 no wlasnie, zona pozno skonczyla szkole ;/ a ktory to "ten" Adam ? Daga& Adam w osobie Adama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 No właśnie Danka czekała na starszego doświadczonego pana z siwą brodą a tu przyszedł taki młody chłopczyk...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 No właśnie Danka czekała na starszego doświadczonego pana z siwą brodą a tu przyszedł taki młody chłopczyk...... heh ja mu juz zapowiedzialam zeby mi nie podskakiwal na forum małolat powinien zmieni nick na Kalkulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts