mucia 19.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 A ja z innej beczki co myślicie o czerwonej kuchni i do tego z IKEA?Żona zaczęła oglądać katalog właśnie i zastawia się nad białą lub czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.02.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 No właśnie Danka czekała na starszego doświadczonego pana z siwą brodą a tu przyszedł taki młody chłopczyk...... rotfl a wlasciwie to czemu mialem byc panem z siwa broda? tacy sie na rekuperatorach i pompach ciepla znaja ?? No ale dzieki, choc w tym roku 30-stka mnie czeka wiec juz nie taki calkiem mlody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 19.02.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Fajna imprezka była,szkoda że musiałem być w pracy do 22.Może następnym razem będzie mi dane poznać choć część z was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.02.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 heh ja mu juz zapowiedzialam zeby mi nie podskakiwal na forum małolat powinien zmieni nick na Kalkulator ale Cie Adaś "baby" pojechly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 19.02.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Widze, że dyskucha się już toczy. Nam było bardzo miło z Wami się spotkać czekamy na kolejne spotkania dzięki za dużo rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.02.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 ale Cie Adaś "baby" pojechly Hehhehehehe spoko spoko, to z zazdrosci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 19.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 sory, że post pod postem zdjęcia zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 19.02.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Adam ja wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 19.02.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Adam ja wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej Pozory myla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 20.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 O witajcie z rana Było nam bardzo miło spotkać się. Ja osobiście czuję niedosyt Też liczymy na powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 20.02.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 A ja z innej beczki co myślicie o czerwonej kuchni i do tego z IKEA? Żona zaczęła oglądać katalog właśnie i zastawia się nad białą lub czerwoną. Ja już miałem 2 kuchnie z Ikei i w nowym domu też będę miał. Dla mnie niezawodność w stosunku do ceny i designu super (design to oczywiście kwestia już gustu - ja uwielbiam skandynawski, surowy styl) . Okucia Ferrari - już dawno sprawdzone, jakość poszczególnych modułów super. Przez 7 lat testowane na małych dzieciach i nic. Poza tym mają super program na stronce do projektowania kuchni, ja już sobie w nim zrobiłem projekt (i nod razu liczy nawet ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.02.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ja tez witam sie z rana zaraz jade odebrac moje dziecko a imprezke zdecydowanie nalezy za jakis czas powtorzyc moze jakis grill u kogos kto ma juz trawnik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.02.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 A ja z innej beczki co myślicie o czerwonej kuchni i do tego z IKEA? Żona zaczęła oglądać katalog właśnie i zastawia się nad białą lub czerwoną. ja bede miala bordowa ale czaje sie jednak na stolarza ... tym niemniej uwielbiam kuchnie ikeowskie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 20.02.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam z rana jak wypijemy kawę to jedziemy do IKEA zobaczyć te kuchnie, żonka policzyła że wyjdzie jakieś 7 kafli. Co do tego programu też uważam że super i miałem nawet jakiś takiś projekt już zrobiony ale nie potrafie się teraz zalogować , nie wchodzi mój login:( Dzięki za wypowiedzi na temat kuchni IKEA ps: oglądaliście już naszą galerię z budowy? adiqq dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 20.02.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 heja, widze ze towarzystwo doborowe Fajne fotki, musialo byc wesolo. Tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego tak pusto na stolach? Wszyscy po kolacji przyszli???? Pozdrowienia z Helsinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.02.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Tyle wpisów - widzę, że uzależnienie od forum jest spore. Również pozdrawiamy i miło było wszystkich poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 20.02.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oglądałam ale po wnętrzu WC etki pokazał się eror 503 i diupaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 dobra ja sie biore za stawianie kompa ... wyciagam malego lapka i bede dzialac na dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 20.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witajcie, Gabrysia, nie jesteś ostatnia - my dopiero teraz piszemy . Fajnie było Was poznać, choć musieliśmy się "zmyć" tak szybko. I czujemy niedosyt z tego względu, że nie dało się z wszystkimi pogadać... Myślę, że następne spotkanie najlepiej zorganizować w takim miejscu, gdzie będzie można się swobodnie przemieszczać. Wtedy da się podejść do każdego i pogadać o tym i o owym. A tak - stół nas zablokował :\ Jedynie z Liskiem pogadaliśmy, z Niemniej jednak fajnie było Was zobaczyć na żywo. A ja Adama sobie w ogóle nie wyobrażałam:D, nie byłam zaskoczona w ogóle:) Co do kuchni z Ikei, to tez się zastanawiam nad taką, ale nie czerwoną tylko białą z drewnianymi blatami. Jeżeli nawet nie kupimy w Ikei, to inspirację na pewno będę czerpać właśnie z tych kuchni. Ewuś, wiem ze spotkania, że "się wykańczacie". Czy będzie możliwość, aby kiedyś zobaczyć "na żywo" te Wasze wykańczanie?? Pozdrawiamy serdecznie i liczymy na następne spotkanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 20.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Wcięło mi z kim jeszcze pogadaliśmy, hahaha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts