malmuc 08.01.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Piszecie o stodołach Czy ktoś pobije moje prawie 16 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Piszecie o stodołach Czy ktoś pobije moje prawie 16 metrów ja mam 16.5 - z garazem pobiłem... stawiasz flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Piszecie o stodołach Czy ktoś pobije moje prawie 16 metrów ja mam 16.5 - z garazem pobiłem... stawiasz flaszke 18,3 z dwoma garażami. Selimm dał już flaszkę to czekam jeszcze na malmuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Piszecie o stodołach Czy ktoś pobije moje prawie 16 metrów ja mam 16.5 - z garazem pobiłem... stawiasz flaszke 18,3 z dwoma garażami. Selimm dał już flaszkę to czekam jeszcze na malmuca składam protest z garazem sie nie liczy ino sam dom bo jak ja se dolicze garaz to mam 22m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.01.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nie chcijcie żebych postawiył garaz do mojij stodoły Bydziecie musiec wzionś ta flaszka i przijechac do mie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.01.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 W każdym razie u kogoś te flaszke se wypijemy ktos, cos kiedyś mówił o integracji jakis grill czy cosik takiego ? ale to chyba wiosenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A ja z garażem dwustanowiskowym mam 16,20....no ale skoro garaż się nie liczy to tylko 10,20 ....wymiękam.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ja jestem za integracją....jak zwykle . Noooo, miało być spotkanko u Edzi, i ktoś jeszcze sie proponował ale już nie pamietam kto ...przyznawać się bez bicia . Ale oczywiście na wiosenkę...na jakiegoś grilla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 kurcze jak ta zima sie zacznie w lutym (coisk tak gadają, chociaz miała być już po 20-ym stycznia) to wiosenka zacznie sie chyba koło lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Malmuc-nie ma takiej technicznej możliwości ....w marcu zaczynam ściągać humus i nic mnie to nie obchodzi....ma być wiosna i koniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Edzia, podobno ma śliczny drewniany domek -ja przez cały czas sądziłem, ze buduje w Górach te nazwy to takie mylące ... wracając do grilla to spoko -mam nadzieje ze w tym roku będzie czas na to http://www.youtube.com/watch?v=-vh-qEngOrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Edzia, podobno ma śliczny drewniany domek -ja przez cały czas sądziłem, ze buduje w Górach te nazwy to takie mylące ... wracając do grilla to spoko -mam nadzieje ze w tym roku będzie czas na to http://www.youtube.com/watch?v=-vh-qEngOrs Ano ma w nie w górach tylko Górkach i nie Wielkich ani Małych tylko Śląskich . A grill, koniecznie w tym roku Wino już dojrzewa w gąsiorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 No proszę....aż się chce żeby juz była wiosna.....no to mam motywację przynajmniej....mam jakieś dwa miesiące do wiosny coby zimowe i świąteczne 10 kilosków zrzucić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.01.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Malmuc-nie ma takiej technicznej możliwości ....w marcu zaczynam ściągać humus i nic mnie to nie obchodzi....ma być wiosna i koniec . Daggulka Kobieto! Ty kop teraz! Czego Ci brakuje ??? Wiosna jak ta lala Ja myśle że wszyscy Ci którzy pytali z końcem października czy kopać i kopali cieszą się i zacierają łapki, a może nawt mają już perter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 No proszę....aż się chce żeby juz była wiosna.....no to mam motywację przynajmniej....mam jakieś dwa miesiące do wiosny coby zimowe i świąteczne 10 kilosków zrzucić . Daggulka, jakby brać pod uwage wiosnę to grilla już możemy robić, u mnie zakwitły bratki, tylko patrzeć jak zakwitną krokusy i przebiśniegi, tylko na łące jeszcze cos za mokro jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ja do nich należe Co prawda zaczełam kopać 11 wrzesnia, ale wtedy myslałam tylko o fundamnetach na ten rok. A dziś? Dziś proszę Państwa to u mnie na dachu lśni pięknie śliczna dachóweczka L15 antracyt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ...A dziś? Dziś proszę Państwa to u mnie na dachu lśni pięknie śliczna dachóweczka L15 antracyt! No to witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 składam protest z garazem sie nie liczy ino sam dom bo jak ja se dolicze garaz to mam 22m No to ja chałupy mam "ino" 12. Stąd wniosek, że imprezy robimy tam gdzie najwięcej miejsca. Przywiozę piwko Ja niestety kibluję drugi tydzień na L4. W sumie trochę odpoczywam bo już miałem łeb jak sklep. W zeszłym tygodniu boys zrobili ocieplenie poddasza (bez folii) a teraz lecą wylewki. Chciałoby się na budowę ale jak trochę pochodzę to czuję, że to jeszcze nie ten power. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 No żesz....ja niestety muszę czekać na kredycik żeby zacząć kopać. Mam co prawda kilkanaście tysiączków....ale to kasa odłożona dla architekta i za kilowaty dla energetyki....no a reszta tak na wszelki wypadek jakby coś wyskoczyo niespodziewanego jeszcze do zapłaty. Tak, że muszę czekać na kredycik....z końcem lutego myślę już będzie....i od razu pędem po materiały . Ale kaska na koncie....aż korci coby kopać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts