akwarysta 08.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 No tak - kwiaty zaczynają rosnąć, niedźwiedzie nie śpią, ludziska mają ochotę na grill, Piejar choruje, dziewczyny przygotowane na start czekają na pierwszy wykop...... a tu środek zimy Co się tu dzieje..... Dla informacji - przenieśliśmy wizytę u schodziarza na dzisiaj. Sebo - drew robi niezłe schody. Barierki - kwestia gustu...., ale wykonanie moim zdaniem super. U 2 stolarzy ( jeden po sąsiedzku) terminy wykonania schodów zbierają na czerwiec. Schody w kształcie U ( zabiegowe) z dębu u Sebo Drew ok. 12 tys.Barwią na wiele ( nawet egzotycznych kolorów).Drzwi wewnętrzne ok. 1300 zł z ościeżnicą. To na dzisiaj tyle mojego wywiadu. Pozdrawiam. To gdzie ten grill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Gril ponoć u mnie Nowy Borek 466 podkarpacie miejsca mam z 10 ha Z pozdrowieniam ze słonecznego podkarpacia Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Radlinioki, tyn Hamer sprzedowo tyż kostka granitowo na chodniki tako 4x6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Gril ponoć u mnie Nowy Borek 466 podkarpacie miejsca mam z 10 ha Z pozdrowieniam ze słonecznego podkarpacia Sebo8877 nie musisz wysyłać limuzyny - jakos dojedzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich w ten piękny, słoneczny, wiosenny dzień Hmmm... ups, a może u Was pada deszczyk ? zapomniałam, ze ja troche daleko od Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Warzywnioka* ewentualnie wyśle *czyt.bus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Tak jest, a u Sebo skrót VW oznacza voża wongiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.01.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Tak jest, a u Sebo skrót VW oznacza voża wongiel samo prowda tyn chop jak zawsze godo. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jadę dzis do Was do Rybnika do Expandera....bedziemy se ofertę dobierać ....ciekawe co zaproponują . Myslałam coby jeszcze do tego Kredyt Banku zajechac, ale chiba odpada bo chcą 50% faktur se obejrzeć . Pożyjemy, zobaczymy....jeszcze open finance z Bielska się do mnie wybiera w przyszłym tygodniu jakby mi Expander jakiś badziew chciał wcisnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jadę dzis do Was do Rybnika do Expandera....bedziemy se ofertę dobierać ....ciekawe co zaproponują . Myslałam coby jeszcze do tego Kredyt Banku zajechac, ale chiba odpada bo chcą 50% faktur se obejrzeć . Pożyjemy, zobaczymy....jeszcze open finance z Bielska się do mnie wybiera w przyszłym tygodniu jakby mi Expander jakiś badziew chciał wcisnąć . Jak zawsze smoczyca sie kuje na 4 litery Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 09.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich budujących. Kilka miesięcy temu był w Dzienniku Zachodnim artykuł poświęcony domu w kształcie kuli, wybudowanemu gdzieś w Rybniku. Jestem bardzo ciekawy jak on wygląda w realu. Czy mógłby ktoś z Was przesłać wiadomość na priva, gdzie ten dom jest wybudowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Daggulka dostałas na priva wiadomosc ode mnie??? Kuna cos ta skrzynka szwankuje A ty Piejar? albo dostałes teraz 1-ą albo 100, tyle razy próbowałam ją wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich budujących. Kilka miesięcy temu był w Dzienniku Zachodnim artykuł poświęcony domu w kształcie kuli, wybudowanemu gdzieś w Rybniku. Jestem bardzo ciekawy jak on wygląda w realu. Czy mógłby ktoś z Was przesłać wiadomość na priva, gdzie ten dom jest wybudowany?? Dom ten jest na trasie Rybnik Niewiadom. Zaczynając od ronda (stacja BP- os . Nowiny) jedziesz w kierunku Raciborza. Przejeżdżasz jakieś 1,5-2 km będziesz miał droge w lewo (Haribo. lub wodociagi) kręcisz w lewo i cały czas prosto (200m) dojeżdżasz do 1-szej krzyzówki prosto i zaraz druga tu w lewo - jakies 150 m i po prawej stronie stoi IGLO Jeżlei nie chcesz podjeżdżać na samo podwórko - zatrzymaj się przy głownej trasie obok salonu Citroena. Stojąc twarzą do drzwi salonu po lewej ręce w oddali zobaczysz IGLO Pozdrawiam serdecznie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 09.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dom ten jest na trasie Rybnik Niewiadom. Zaczynając od ronda (stacja BP- os . Nowiny) jedziesz w kierunku Raciborza. Przejeżdżasz jakieś 1,5-2 km będziesz miał droge w lewo (Haribo. lub wodociagi) kręcisz w lewo i cały czas prosto (200m) dojeżdżasz do 1-szej krzyzówki prosto i zaraz druga tu w lewo - jakies 150 m i po prawej stronie stoi IGLO Jeżlei nie chcesz podjeżdżać na samo podwórko - zatrzymaj się przy głownej trasie obok salonu Citroena. Stojąc twarzą do drzwi salonu po lewej ręce w oddali zobaczysz IGLO Pozdrawiam serdecznie Sebo8877 Szybkość odpowiedzi na tym forum jest porażająca Po kilku minutach od umieszczenia postu już pojawia się odpowiedź Dzięki Sebo Drugi dom-kula w naszej okolicy jest w Bełku. Ale tam droga "prowadzi do placu" więc trochę głupio tak komuś wjeżdżać na ogród, chcąc zobaczyć jego wyjątkowy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Teikska -my tu taki zwyczaj mamy ze pierwszy raz- sie przedstawiamy -wklejamy swoje zdjęcie ,zony tez oczywiscie No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Teikska -my tu taki zwyczaj mamy ze pierwszy raz- sie przedstawiamy -wklejamy swoje zdjęcie ,zony tez oczywiscie No! czyz on nie jest uroczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Tak Iglo jest dokładnie za Citroenem. Jest to okolica ul. Gruntowej. Sebo! No to jedziem........mamy 1 miejsce wolne w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Daggulka - maile podochodziły. Igloo - tam gdzie piszą, najlepiej azymut na salon Citroena. Dom jest jakby na tyłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Malmuc...dostałam maila, dzięki . A Selimmek nasz jak zwykle uroczy, myślałby kto że wszyscy od razu będa łykać jak pelikan . Jak Ty wkleisz to my wszyscy po kolei też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Acha, zapomniałam napisać Ci , Malmuc że ja też po części siedzę w kredytach....tylko konsumpcyjnych ....tak więc w balona mnie nie zrobią . Ale dzięki za info, będę miała oczy i uszy otwarte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts