txk 09.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Teikska -my tu taki zwyczaj mamy ze pierwszy raz- sie przedstawiamy -wklejamy swoje zdjęcie ,zony tez oczywiscie No! Z drobnym opóźnieniem... ... witam i pozdrawiam wszystkich na forum Zdjęcia żony niestety nie wstawię, ponieważ jak narazie nie posiadam takiego dobra luksusowego Ale gdy przestanę być singlem i poznam 'tą jedyną' to z pewnością się pochwalę A jeśli ktoś chce moje foto to proszę: http://txk.webpark.pl/03.jpg Bawiłem się ostatnio komórką na wykładzie i taką fajną fotkę sobie pstrykłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Zdjęcia żony niestety nie wstawię, ponieważ jak narazie nie posiadam takiego dobra luksusowego Ładnie to ująłeś. Najpierw zbuduj dom a zobaczysz że otoczy cię tyle dóbr luksusowych że się nie opędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ...a co Wy, se tam na priwa dajecie ? Teiks-ka,bydą z Ciebie ludzie - z tym dobrem luksusowym to Ty sie nie spiesz zawsze twierdze : najlepsza kobieta-to jest ta następna max 6 miesięcy i sio ....potem to juz nawet po pleckach drapac nie kcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 No jak to co....obgadujemy naszych Rybnickich forumowych chopoków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 09.01.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Zdjęcia żony niestety nie wstawię, ponieważ jak narazie nie posiadam takiego dobra luksusowego Ładnie to ująłeś. Najpierw zbuduj dom a zobaczysz że otoczy cię tyle dóbr luksusowych że się nie opędzisz Szczerze mówiąc, to wolałbym kolejność dokładnie odwrotną Ale co tam, życie przede mną Czas pokaże jak się wszystko potoczy. Wkażdym razie do UK nie mam zamiaru się wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.01.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zdjęcia żony niestety nie wstawię, ponieważ jak narazie nie posiadam takiego dobra luksusowego Ładnie to ująłeś. Najpierw zbuduj dom a zobaczysz że otoczy cię tyle dóbr luksusowych że się nie opędzisz Szczerze mówiąc, to wolałbym kolejność dokładnie odwrotną Ale co tam, życie przede mną Czas pokaże jak się wszystko potoczy. Wkażdym razie do UK nie mam zamiaru się wybierać Pieronie synek mosz juz u mie wielki piwo za te ostatni zdani Sellim przeważnie ma rację - co do dobra luxusowego - to zapewniom Cie Jeszcze na Ciebie przidzie czas -narazie dej se spokóej. Korzystej tu kwiatuszek tam kwiatuszek.. Akwarysty - zapraszam serdecznie - jak macie miejsce to Edzia sie zmieści Pozdrawiom serdecznie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zdjęcia żony niestety nie wstawię, ponieważ jak narazie nie posiadam takiego dobra luksusowego Ładnie to ująłeś. Najpierw zbuduj dom a zobaczysz że otoczy cię tyle dóbr luksusowych że się nie opędzisz Szczerze mówiąc, to wolałbym kolejność dokładnie odwrotną Ale co tam, życie przede mną Czas pokaże jak się wszystko potoczy. No nie wiem txk ... Budowa dla młodych zonkosiów to byłby niezły poligon, nie wszyscy dotrwają razem do końca Na innych wątkach tego forum róznych rzeczy sie można w tym stylu naczytać Tzn jesli chodzi o mnie to dotrwam, chyba ... Po drodze jednak stłuke chłopa ze 100 razy, wyrwe mu .... te ...no.... , rozwiodę sie jakieś 10 razy, a na koniec będę go kochać aż po grób, tak jak ślubowałam Mówią że w małżenstwie jest 7 lat dobrych i 7 do bani. Nam mineło w sierpniu 7, hmmmmmm... to były te lepsze czy te gorsze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Sie malmuce nie nerwujta - pomyślcie sobie że inni majom gorzej .. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Malmuc....mnie też się zbliża 7 lat jak już mieszkamy razem ( a ślub dopiero rok temu był ....ale liczy śię wzajemne wkurzanie sie na codzień....czyli mieszkanie razem)....tak więc ja tez nie wiem czy to były te lepsze czy gorsze . A co do budowy....masz rację....to naprawdę duży sprawdzian dla związku. My dopiero papiery załatwiamy a już się zdążyliśmyy o dom chyba z 10 razy pokłócić . Ale najważniejsze w tym wszystkim jest chyba żeby umieć sobie wypracowac kompromis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 . My dopiero papiery załatwiamy a już się zdążyliśmyy o dom chyba z 10 razy pokłócić . tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak "tylko"....my się w zasadzie wcześniej w ogóle nie kłóciliśmy . Ale na szczęście staż związku robi swoje i zawsze coiś się da "wykompromisić" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ...a czy po tym kompromisie -stary zawsze ma kłopoty z kręgosłupem ? ...ma ktos kanapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hahahaha....barrrrdzo śmieszne . Jest dużo wyższy ode mnie (czytaj: mógłby mi na łepetynę napluć bez stawania na palcach ) i obawiam się że gdybym mu dała w palnik to by może i oddał . Hmmmm....nigdy nie próbowałam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ... i obawiam się że gdybym mu dała w palnik to by może i oddał . Hmmmm....nigdy nie próbowałam... . I nawet nie próbuj Baba mo siedzieć cicho i robić to co do niej należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ... i obawiam się że gdybym mu dała w palnik to by może i oddał . Hmmmm....nigdy nie próbowałam... . I nawet nie próbuj Baba mo siedzieć cicho i robić to co do niej należy Kanapki Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ... i obawiam się że gdybym mu dała w palnik to by może i oddał . Hmmmm....nigdy nie próbowałam... . I nawet nie próbuj Baba mo siedzieć cicho i robić to co do niej należy Kanapki Sebo8877 lacie podać i piwo otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ....i ładne koleżanki zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a co tak skromnie chłopcy? lacie??? ile Wy macie lat ? dawajta, dawajta ! co tam jeszcze bo nie uwieże ze tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a co tak skromnie chłopcy? lacie??? ile Wy macie lat ? dawajta, dawajta ! co tam jeszcze bo nie uwieże ze tylko tyle Oj malmucowa to nie jest grzeczna dziewczynka. Pewno Mikołaj do niej zagląda więcej niż raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 To widac - że niegrzeczno - malmuc -tyn to mo sie fajnie to co daje najlepiej żona (inaczej nią by nie była) mo synek naokrągło :) a i można wywnioskowac że on skory do dowanio i branio jest skoro malmuc-owa sie o taki rzeczy pyto sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts