piejar 10.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 .. można wywnioskowac że on skory do dowanio i branio jest skoro malmuc-owa sie o taki rzeczy pyto sebo8877 Możno jednak taki skory nie je bo sie dziołcha domago od forumowiczów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 O! O! O! Chłopaki sie obudziły (czy pobudziły ?) prrrrrrrrr ! KONIEC! zamykam ten temat póki sie na dobre chłopaki nie rozkręciły w domysłach, pomysłach itd. Ja jestem baaaardzooo grzeczna 13 lat z jednym chłopem,w tym 7 lat poślubieni (zaznaczam to wciąż ten sam) posłusznie dałam mu córkę i syna laci nie podaję bo nie nosi piwa nie podaję bo zawsze zapominam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 O! O! O! piwa nie podaję bo zawsze zapominam kupić gańba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 O! O! O! piwa nie podaję bo zawsze zapominam kupić Gańba mało powiedziane toż to policzek w malmuca... Malmucowo - weź zawiąż se supełek i więcej niezaniedbuj malmuca.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 O! O! O! piwa nie podaję bo zawsze zapominam kupić Gańba mało powiedziane toż to policzek w malmuca... Malmucowo - weź zawiąż se supełek i więcej niezaniedbuj malmuca.... Sebo8877 ale ja mam usprawiedliwienie nigdy tego nie robiłam, a ostatnio mezus od progu mówi: ale bym sie piwa napił, kupiłaś? nic tylko musi mi to wejsc w nawyk, ze jak ide po masło, mleko, chlebek, to koniecznie i piwko ale to jego wina! o te % zaopatrzenie zawsze on dbał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 O! O! O! piwa nie podaję bo zawsze zapominam kupić gańba ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 no i jak ja sie teraz zrehabilituje ? chłopaki zara mnie wyrzucą z Rybnickiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No, się uchichrałam . To ja chyba też do tych niegrzecznych należe bo nic z w/w rzeczy chłopu nie robie . Ino czasem kawę jak poprosi ładnie....ale kawe to na zmianę robimy...raz ja raz Tomuś . Malmucowa....z tego wynika że grzeczne dziewczynki nie budują domów....ino te niegrzeczne . A tak swoją drogą to nie warto być taka jak to nasi chopcy piszą, bo wtedy facet traci szacunek do żoneczki. Kobita ma mieć własne zdanie na każdy temat i go bronić jak lwica..... ma jeszcze pracować(ale nie ciężko) coby sie w robocie rozerwać , ma podzielić obowiązki domowe między domowników jak sama nazwa wskazuje ....ma być dla faceta partnerem i przyjacielem a nie kurą domowa i mamuśką. Wszystko jak powyżej stosuję i jest oki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.01.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 chłopu nie robie No wiesz .... co za biedak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No, się uchichrałam . To ja chyba też do tych niegrzecznych należe bo nic z w/w rzeczy chłopu nie robie . Ino czasem kawę jak poprosi ładnie....ale kawe to na zmianę robimy...raz ja raz Tomuś . Malmucowa....z tego wynika że grzeczne dziewczynki nie budują domów....ino te niegrzeczne . A tak swoją drogą to nie warto być taka jak to nasi chopcy piszą, bo wtedy facet traci szacunek do żoneczki. Kobita ma mieć własne zdanie na każdy temat i go bronić jak lwica..... ma jeszcze pracować(ale nie ciężko) coby sie w robocie rozerwać , ma podzielić obowiązki domowe między domowników jak sama nazwa wskazuje ....ma być dla faceta partnerem i przyjacielem a nie kurą domowa i mamuśką. Wszystko jak powyżej stosuję i jest oki . Czyli BABA z jajami Panowie! spokojnie to tylko taka przenośnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 chłopu nie robie No wiesz .... co za biedak ... a mówiłam prrrrrrrrr, stop, koniec!!! już sie chłopak rozkręcił widzieliście go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 .....allle się oburzyli.... Malmucowa....z nimi nie wygrasz chyba....naszym chopokom jak zawsze .....głodnemu-chleb na myśli . Ale pożartować zawsze można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nic tylko musi mi to wejsc w nawyk, ze jak ide po masło, mleko, chlebek, to koniecznie i piwko To mojo ślubno czasem mie zaskakuje i kupi piwko. Baba też może wyjść na ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 10.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nic tylko musi mi to wejsc w nawyk, ze jak ide po masło, mleko, chlebek, to koniecznie i piwko Ach, ale macie problemy Ja mam bar pod oknem A dla specjalnych klientów, Tyskie lane do takich fajnych vipowskich kufli z grubego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 10.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nic tylko musi mi to wejsc w nawyk, ze jak ide po masło, mleko, chlebek, to koniecznie i piwko Ach, ale macie problemy Ja mam bar pod oknem A dla specjalnych klientów, Tyskie lane do takich fajnych vipowskich kufli z grubego szkła A tak przy okazji - może ktoś z Was wie jaki to projekt?? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=90096&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 http://www.projekty.domow.pl/ wiesz,chyba widziałem go gdzies tu noce są długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 http://www.projekty.domow.pl/ wiesz,chyba widziałem go gdzies tu noce są długie Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.01.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nic tylko musi mi to wejsc w nawyk, ze jak ide po masło, mleko, chlebek, to koniecznie i piwko Ach, ale macie problemy Ja mam bar pod oknem A dla specjalnych klientów, Tyskie lane do takich fajnych vipowskich kufli z grubego szkła Dzięki, dzięki Moja siostra miała bar pod oknem i wiecznie obszczane drzwi wejsciowe do klatki, nie wspomne o fetorze o odgłosach do godzin porannych i nadmienie ze nie była to żulownia. Pod oknem to ja chce, miec bede: trawusię a dalej las, las i las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Cholera ! Mój mąż to mnie tu chyba czytuje ? Wiecie co powiedział wieczorkiem ? Chłopaki pewnie sie domyślają więc cytuję: " ale napiłbym sie piwka, szkoda że nie mam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Malmuc.... na to wychodzi że czytanie forum przez naszych mężów szkodzi....w szczególności nam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts