preem82 07.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 wiem wiem, chodzilem tam do Ekonoma, troche tam sie kalorii nabyło..... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 07.03.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 BTW. Blizej o polowe i taniej jest jechac do Ostravy! Hej Ale co w Ostravie taniej? W Ikei? Bo z tego co słyszałem to oni masowo do nas po meble jeżdzą bo taniej a nie my do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.03.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Hej Ale co w Ostravie taniej? W Ikei? Bo z tego co słyszałem to oni masowo do nas po meble jeżdzą bo taniej a nie my do nich. ponoc ikeowskie wychodza taniej ... mi to jakos z obliczen nie wychodzilo ale kto wie czy ja umiem liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.03.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Hej Ale co w Ostravie taniej? W Ikei? Bo z tego co słyszałem to oni masowo do nas po meble jeżdzą bo taniej a nie my do nich. Kupowalem ostatnio 6 krzeselek takich drewnianych kuchenno-tarasowych. U nas 50 pln, tam 40 pln / szt. Do tego 30km, a nie 65km. No i dojazd lepszy nowa autostradka Niektore narzuty tez mieli taniej. W sumie innych mebli nie sprawdzalem ale przypuszczam ze albo bedzie tak samo albo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.03.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ja tam sie stoluje w stolowce a nie budce z hotdogami jesli hotdogi to tylko w mc Gasiu !!! kazdy inny hotdog to marna imitacja No tak ale w ikei nie ma mc gasia a tamtejsze hot dogi sa tez calkiem niezle i tanie. Choc zmienili juz sposob nabierania keczupu czy musztardy - kiedys byly takie wypas a'la "krowie wymiona" i se trzebabylo wydoic :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Zasada nr 5 - wpieprzyc na koniec 6 hot-dogow po zlotowce inaczej wyjazd uwazam za nieudany ojjjj tak nie wiem jak oni to robią że te hot-dogi są tak genialne w swojej prostocie byłam dziś u projektantki wnętrz, chcę zeby pomogła mi "namalować" to co mam w głowie, swoją drogą nie podejrzewałam że to zawód z takim wzięciem... a może wy podsuniecie mi pomysł czym wykończyć belke drewnianą w salonie ? raczej nie nadaje sie żeby ją pozostawić odkrytą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.03.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a może wy podsuniecie mi pomysł czym wykończyć belke drewnianą w salonie ? raczej nie nadaje sie żeby ją pozostawić odkrytą... moze farba w kolorze okien? mamy na poddaszu w sypialni na srodku pokoju taki slup i wlasnie pomalujemy go pod kolor okna a pozniej bedzie wisial na nim projektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.03.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a może wy podsuniecie mi pomysł czym wykończyć belke drewnianą w salonie ? raczej nie nadaje sie żeby ją pozostawić odkrytą... Dobrze wyheblowac do rowna, wyszlifowac jakims cienkim papierem i pomalowac - bedzie pieknie wygladac.. Oczywiscie o ile pasuje do reszty wystroju wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.03.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 musze sie pochwalic, dostalismy dzisiaj rozliczenie kosztow zabezpieczenia budynku na I kat. szkod gorniczych - KWK Jankowice wyplaca nam 12858,74 zl ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 wrzuciłam do dziennika zdjęcia tych belek, pomózcie mi ocenić czy nadają sie do pokazania po obróbce czy lepiej je obudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 musze sie pochwalic, dostalismy dzisiaj rozliczenie kosztow zabezpieczenia budynku na I kat. szkod gorniczych - KWK Jankowice wyplaca nam 12858,74 zl ;d No całkiem,całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 musze sie pochwalic, dostalismy dzisiaj rozliczenie kosztow zabezpieczenia budynku na I kat. szkod gorniczych - KWK Jankowice wyplaca nam 12858,74 zl ;d a potrafisz wycenic ile musiałes dołożyc żeby móc postawić bezpiecznie dom ? rozumiem że teraz grzecznie odłożysz kaske na konto na wypadek gdyby miało się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 07.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 musze sie pochwalic, dostalismy dzisiaj rozliczenie kosztow zabezpieczenia budynku na I kat. szkod gorniczych - KWK Jankowice wyplaca nam 12858,74 zl ;d Brzmi fajnie ale chyba bym wolał bez tej kasy i bez ryzyka, że się rozpadnie coś od szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a potrafisz wycenic ile musiałes dołożyc żeby móc postawić bezpiecznie dom ? Brzmi fajnie ale chyba bym wolał bez tej kasy i bez ryzyka, że się rozpadnie coś od szkód. I kategoria to pikuś,u nas ludki budują na IV kategorii,to jest dopiero hardkor-budowlany i psychiczny Jeśli są odpowiednie zabezpieczenia to nic nie ma prawa się stać,a przyjamniej małe prawdopodobieństwo. Co do wyceny to kopalnie z reguły wypłacają ok.70% kwoty na kosztorysie i dlatego kosztorys odpowiednio "dokładnie" się wylicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a potrafisz wycenic ile musiałes dołożyc żeby móc postawić bezpiecznie dom ? rozumiem że teraz grzecznie odłożysz kaske na konto na wypadek gdyby miało się coś dziać ee co ty w razie w kopalnia zrobi remont trzeba im tylko udowodnic ze szkody przekraczaja wspomniana I kategorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 07.03.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 wrzuciłam do dziennika zdjęcia tych belek, pomózcie mi ocenić czy nadają sie do pokazania po obróbce czy lepiej je obudować kurde calkiem konkretne belki !! a powiedz mi gore jak sie domyslam solidnie izolujesz i zakrywasz plytami g-k ?? czyli bedzie widoczna ta wielka podwojna bela i pionowe slupy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 a potrafisz wycenic ile musiałes dołożyc żeby móc postawić bezpiecznie dom ? rozumiem że teraz grzecznie odłożysz kaske na konto na wypadek gdyby miało się coś dziać no wlasnie ciezko to wyliczyc, operat ma kilka stron dziwnych wyliczen, najgorsze, ze wzieli niski koszt jednostkowy tony stali na poziomie 2300 zl brutto ;/ a kupowana byla w wiekszosci po 3000zl, ale i tak kupa kasy wpadnie z powrotem ;] ktos kiedys pisal o dobrej firmie od kominkow a nie chce mi sie przekopywac ;/ jak co to napiszcie jeszzcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Oj niedobre koleżanki koledzy,Wy mi tutaj o jedzonku w IKEA a ja się męczę na diecie....Oj nie ładnie,nie ładnie,bardzo proszę o zaprzestanie kulinarnych tematów ha,ha...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Gabrysiu ja jestem po takiej chorobie żołądkowej że mogę odrobić straty.. mea tak dokładnie zostaną tylko ta belka pozioma i pionowe słupy, chyba faktycznie je oszlifuje pomaluje i zostawię, zobacze co mi ta projektantka zaproponuje Maciek kto Ci robił ten operat i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 07.03.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Gabrysiu ja jestem po takiej chorobie żołądkowej że mogę odrobić straty.. mea tak dokładnie zostaną tylko ta belka pozioma i pionowe słupy, chyba faktycznie je oszlifuje pomaluje i zostawię, zobacze co mi ta projektantka zaproponuje Maciek kto Ci robił ten operat i za ile pan ktory pracuje na jankowicach za 260zl, do 2 miesiecy maja byc pieniadze na koncie. a co do pieniedzy to jeszcze miesiac i wszyscy co w grudniu rozliczali roznice w vacie powinni miec tez na koncie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts