sebo8877 11.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Malmuc.... na to wychodzi że czytanie forum przez naszych mężów szkodzi....w szczególności nam . Z doświadczenia wiem ze trzeba uważąć co sie pisze (druga połowa czyta częściej niż się Wam wydaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ja nie mam nic do ukrycia przed moim lubym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ja też nie....przeca nawet jak bede go zdradzać to nie napisze o tym na forum ....to był żart oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No i tera widać kto je głodny i komu chlyb na myśli - Wy dwie zaro o sexie.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ja nie mam nic do ukrycia przed moim lubym Sebo, pokaż mi tu jedno takie słówko na "s", no? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 11.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie kochane Hanysy !!Mam do was prosbe i jakie kolwiek odnosniki do artykulow opisow technologi i wogole wszystkiego co macie na temat domow w ksztalcie kuli pojechac i obejrzec nei moge bo ja jezdem z centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie kochane Hanysy !! Mam do was prosbe i jakie kolwiek odnosniki do artykulow opisow technologi i wogole wszystkiego co macie na temat domow w ksztalcie kuli pojechac i obejrzec nei moge bo ja jezdem z centrum Patrzcie no! nic nie mają tam w tej naszej centralnej Polsce A już na pewno cudów nowoczesnej architektury Ale ja Ci nie pomoge bo ja dopiero za rok będę pełną gębą na Śląsku , teraz to mnie sie tam chatka buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie kochane Hanysy !! Mam do was prosbe i jakie kolwiek odnosniki do artykulow opisow technologi i wogole wszystkiego co macie na temat domow w ksztalcie kuli pojechac i obejrzec nei moge bo ja jezdem z centrum Co wyście sie tak na te kulki uparli??? Technologia ta sama, koszty większe ze wzgledy na stosowanie drewna klejonego do konstrukcji dachowych. CHyba że chesz mieśc kulke kryta zwykłaym dachem. Konstrukcje klejone - bo takie powinno się stosowąc na takich kształtach kosztuja majątek i najczęśćiej nie robi się ich w Polsce tylko za zachodnią granicą. Pozdrawiam serdecznei i wg mnie nic więcej nie da się tu powiedziec interesującego poza tym iż jestto poprostu kulka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie kochane Hanysy !! Mam do was prosbe i jakie kolwiek odnosniki do artykulow opisow technologi i wogole wszystkiego co macie na temat domow w ksztalcie kuli pojechac i obejrzec nei moge bo ja jezdem z centrum Patrzcie no! nic nie mają tam w tej naszej centralnej Polsce A już na pewno cudów nowoczesnej architektury Ale ja Ci nie pomoge bo ja dopiero za rok będę pełną gębą na Śląsku , teraz to mnie sie tam chatka buduje. Malmucowo a Ty kaj siedzisz --- za ołszynym czy na zielonej wyspie??? Sorry zem taki ciekaw - ale tyn fliger mie frapuje na avaterku ?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 11.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 oj hanysy hanysy chcial ja poczytac i powertowac co i jak. bo puki co mnie nie stac to roz a dwa ze dziolcha mieszka moja pod lublinem w domku ktorego jeszcze nie widzialem kupili go dwie niedziele na zad. a jesli juz to ja kcem dom z balli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 oj hanysy hanysy chcial ja poczytac i powertowac co i jak. bo puki co mnie nie stac to roz a dwa ze dziolcha mieszka moja pod lublinem w domku ktorego jeszcze nie widzialem kupili go dwie niedziele na zad. a jesli juz to ja kcem dom z balli Bali to też zagranica. Nie lepiej jakiś krajowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 11.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ostatecznie kanadyjczyk nie chcem ja cegly albo murow a slyszalem o domu kuli w jakiejs technologi podcisniewej wczy wtryskowej i tylko od kumpla wiec kcem dowiedziec sie wiecej taki juz jestem w teraz uciekam sie uczyc Analizy Algorytmow masakra przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Malmucowo a Ty kaj siedzisz --- za ołszynym czy na zielonej wyspie??? Sorry zem taki ciekaw - ale tyn fliger mie frapuje na avaterku ?? sebo8877 Kurcze ja juz duzo po Sląsku rozumiem, ale tego nie rozczytam Sebo przetłumacz ja siedzę w sąsiednim województwie kurcze blisko, ale zdziwiłbyś sie jak często gęsto u mnie jest inna pogoda jak w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 11.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Malmucja zem pojol a tys nie pojela hanysa kaj ktorego masz bytowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Malmucowo a Ty kaj siedzisz --- za ołszynym czy na zielonej wyspie??? Sorry zem taki ciekaw - ale tyn fliger mie frapuje na avaterku ?? sebo8877 Kurcze ja juz duzo po Sląsku rozumiem, ale tego nie rozczytam Sebo przetłumacz ja siedzę w sąsiednim województwie kurcze blisko, ale zdziwiłbyś sie jak często gęsto u mnie jest inna pogoda jak w Rybniku Tłumacza z naszego na Polski :) szpecjalnie do malmucowej ..."Pytałem gdzie siedzisz - za oceanem czy na Zielonej wyspie Przepraszam ze jestem taki ciekawy ale bardzo mnie nurtuje ten samolot na Twoim Avaterku..." Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Malmucja zem pojol a tys nie pojela hanysa kaj ktorego masz bytowac moja rodzina nie pochodzi ze Śląska, choć ja juz sie tu urodziłam O! niedługo mam urodzinki cosik posłuchałam u dziadków mojego męża, ale to taki trochę inny śląski, z dużą ilością słówek niemieckich. Z nimi to miałam cyrk, nie dość że nowa i wstydziła się to jeszcze nie rozumiałam czasem co do mnie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A to moje zdjęcie, zrobione faktycznie nad oceanem (czyt ołszynym ) w drodze powrotnej do kraju od ukochanej siostry. A tak naprawde to mieszkam godzinę jazdy od Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 11.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja jak byda sie budowal to w gorach zwanych bieszczadami tam jest jeszcze lepsza gwara lemkowie bo kcem pracowac w sluzbie ochrony pogranicza albo w glinach w k9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja jak byda sie budowal to w gorach zwanych bieszczadami tam jest jeszcze lepsza gwara lemkowie bo kcem pracowac w sluzbie ochrony pogranicza albo w glinach w k9 No to kłerwa prawie będziesz moim somsiadem:) sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A to moje zdjęcie, zrobione faktycznie nad oceanem (czyt ołszynym ) w drodze powrotnej do kraju od ukochanej siostry. A tak naprawde to mieszkam godzinę jazdy od Rybnika Zapewne Boing 737 coo??? Sebo8877 A nie Nigdy nie leciałam Boingiem i nie chciałabym. To jest Airbus, bo to były linie Lufthansy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts