Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

zerknij na moj front domu i powiedz czy twoim zdaniem mozna by umiescic satke na ganku ?? maksymalnie jak sie da na wschodniej stronie ganku ??

A nie masz fotki rzutu z gory - najlepiej z projektu zagospodarowania terenu ?

http://laki.dvhk.pl/faq/grafiki/ant1.gif

Ja sobie odpalilem photoshopa, otwarlem moj projekt zagospodarowania terenu, narysowalem prosta linie od domu dokladnie na poludnie i wtedy latwo sobie ta satke gdzies umiescic :)

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

mea moim zdaniem antena nie zdobi domu, spróbuj nie dawać jej od frontu

jak sie ma q... front na poludnie to trzeba szukac kompromisow!!!

na kominie odpada bo pan mnie uprzedzil ze nie bardzo moge coskolwiek na nim wieszac !!! wiec gdzies na elewacje musze dac antene!!

A nie masz fotki rzutu z gory - najlepiej z projektu zagospodarowania terenu ?

http://laki.dvhk.pl/faq/grafiki/ant1.gif

Ja sobie odpalilem photoshopa, otwarlem moj projekt zagospodarowania terenu, narysowalem prosta linie od domu dokladnie na poludnie i wtedy latwo sobie ta satke gdzies umiescic :)

moj front jest centralnie na poludnie!! z odchylkeniem ok 3-5 st na wschod!!

Witam :)

Potzebuję dobry i tani komin systemowy :D Gdzie taki znajdę i z jakiej firmy? Możecie coś polecić?

I jaki przekrój komina wybrać do pieca na paliwo stałe max mocy 25 kW? Wystarczy fi180??

Presto nie kupiłem bo nie znalazłem,

polecam niemiecką Tonę ISOTec ocieplany z Handlobudu, ja za fi 20 o długości 9,5 m bez wentylacji płaciłem coś koło 3 tyś. Wygląda solidnie.

Fi to się zaleca najlepiej 20, najbardziej uniwersalna.

Heheh a ile macie metrow tego ?? Przez najblizsze ~poltorej tygodnia maszynka pracuje, potem bedzie do dyspozycji na pare dni. Potem jedzie na orlika i znowu bedzie z dwa miesiace zajeta :)

Adam kurcze to było by super tylko nie potrafię znaleźć namiarów na te firmę co to polecałeś od kładzenia rur ? kurcze wiesz tego by było do 35 metrów.

Plisssssssssssssssssssssssssssssss

Adam kurcze to było by super tylko nie potrafię znaleźć namiarów na te firmę co to polecałeś od kładzenia rur ? kurcze wiesz tego by było do 35 metrów.

Plisssssssssssssssssssssssssssssss

Od rur to ja chyba za bardzo nikogo nie polecalem. To chyba adiqq dawal namiar na goscia co mu rure kladl!

Podpowiedzcie proszę co sądzicie o takim zestawie:

http://allegro.pl/geberit-duofix-delta-21-50-miska-idol-deska-i1498784830.html

Nie chodzi mi o stronę wizualną ale techniczną. Nie chciał bym za jakiś czas rwać kafelek żeby wymieniać stelaż..

geberity wszystkie są ok ... w razie W i tak masz 10 lat gwarancji a geberit przyjedzie, zrobi i po sobie posprzata ;-) ... reszta to rzecz gustu

Dobra byliśmy w wodociągach jutro musimy się umówić dokładnie z wodociągami na dany dzień czy pasuje Ci od 28-31? AAAA i wiecie kogo spotkaliśmy ( oczywiście nie poznał :p chociaż chrząkałam adiqq chyba ? )

Nie moge Ci niestety teraz obiecac :( Za tydzien tak bede mogl sie dopiero okreslic. Roboty mam przewidziane jeszcze 1-1,5 tyg, potem krotka przerwa ale z nimi to roznie bywa - sprzet stoi na koksowni juz od wrzesnia praktycznie i ciagle sie jakas robota znajduje :D