DagaAdam 16.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 zerknij na moj front domu i powiedz czy twoim zdaniem mozna by umiescic satke na ganku ?? maksymalnie jak sie da na wschodniej stronie ganku ?? A nie masz fotki rzutu z gory - najlepiej z projektu zagospodarowania terenu ? http://laki.dvhk.pl/faq/grafiki/ant1.gif Ja sobie odpalilem photoshopa, otwarlem moj projekt zagospodarowania terenu, narysowalem prosta linie od domu dokladnie na poludnie i wtedy latwo sobie ta satke gdzies umiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 mea moim zdaniem antena nie zdobi domu, spróbuj nie dawać jej od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Mea - moze na komin? I czasza czarna. Kable mozesz puscic np. przewodem wentylacyjnym. Queene - taka antena to bylby lans: http://www.kmdm.net/logonews/woz_trwam/woz_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 obawiałabym się moherowych widoków za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 mea moim zdaniem antena nie zdobi domu, spróbuj nie dawać jej od frontu jak sie ma q... front na poludnie to trzeba szukac kompromisow!!! na kominie odpada bo pan mnie uprzedzil ze nie bardzo moge coskolwiek na nim wieszac !!! wiec gdzies na elewacje musze dac antene!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A nie masz fotki rzutu z gory - najlepiej z projektu zagospodarowania terenu ? http://laki.dvhk.pl/faq/grafiki/ant1.gif Ja sobie odpalilem photoshopa, otwarlem moj projekt zagospodarowania terenu, narysowalem prosta linie od domu dokladnie na poludnie i wtedy latwo sobie ta satke gdzies umiescic moj front jest centralnie na poludnie!! z odchylkeniem ok 3-5 st na wschod!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 16.03.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 wiecie gdzie najlepiej umiejscowic talerz z tvsat ?? bo musimy pociagnac koncentryki i staramy sie okreslic gdzie je dac!! Z tego co wiem to zalezy z jakiej satelity odbieracie programy, ale chyba wszystkie odbierane w naszym rejonie ma byc na poludnie, wiec na poludniowej stronie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 moj front jest centralnie na poludnie!! z odchylkeniem ok 3-5 st na wschod!! No to spokojnie mozesz powiesic satke gdzies na bocznej elewacji - jezeli dom odhyla sie na wschod, a satka ma patrzyc minimalnie bardziej na zachod - to dalbym ja na elewacje poludniowo-zachodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Z tego co wiem to zalezy z jakiej satelity odbieracie programy, ale chyba wszystkie odbierane w naszym rejonie ma byc na poludnie, wiec na poludniowej stronie domu. Wszystkie platformy sa na Hotbirdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 16.03.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam Potzebuję dobry i tani komin systemowy Gdzie taki znajdę i z jakiej firmy? Możecie coś polecić? I jaki przekrój komina wybrać do pieca na paliwo stałe max mocy 25 kW? Wystarczy fi180?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam Potzebuję dobry i tani komin systemowy Gdzie taki znajdę i z jakiej firmy? Możecie coś polecić? ja mam dobry ale drogi poszukaj presto ... lisek takie chyba kupowal a technologia scheidlowska przy znacznie nizszej cenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 16.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam Potzebuję dobry i tani komin systemowy Gdzie taki znajdę i z jakiej firmy? Możecie coś polecić? I jaki przekrój komina wybrać do pieca na paliwo stałe max mocy 25 kW? Wystarczy fi180?? Presto nie kupiłem bo nie znalazłem, polecam niemiecką Tonę ISOTec ocieplany z Handlobudu, ja za fi 20 o długości 9,5 m bez wentylacji płaciłem coś koło 3 tyś. Wygląda solidnie. Fi to się zaleca najlepiej 20, najbardziej uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 16.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Działa wam opcja oznacznia tematów jako przeczytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 16.03.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Heheh a ile macie metrow tego ?? Przez najblizsze ~poltorej tygodnia maszynka pracuje, potem bedzie do dyspozycji na pare dni. Potem jedzie na orlika i znowu bedzie z dwa miesiace zajeta Adam kurcze to było by super tylko nie potrafię znaleźć namiarów na te firmę co to polecałeś od kładzenia rur ? kurcze wiesz tego by było do 35 metrów. Plisssssssssssssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.03.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Adam kurcze to było by super tylko nie potrafię znaleźć namiarów na te firmę co to polecałeś od kładzenia rur ? kurcze wiesz tego by było do 35 metrów. Plisssssssssssssssssssssssssssssss Od rur to ja chyba za bardzo nikogo nie polecalem. To chyba adiqq dawal namiar na goscia co mu rure kladl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 16.03.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Może adigg a macie namiar na tego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekop 16.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Podpowiedzcie proszę co sądzicie o takim zestawie: http://allegro.pl/geberit-duofix-delta-21-50-miska-idol-deska-i1498784830.html Nie chodzi mi o stronę wizualną ale techniczną. Nie chciał bym za jakiś czas rwać kafelek żeby wymieniać stelaż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.03.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Podpowiedzcie proszę co sądzicie o takim zestawie: http://allegro.pl/geberit-duofix-delta-21-50-miska-idol-deska-i1498784830.html Nie chodzi mi o stronę wizualną ale techniczną. Nie chciał bym za jakiś czas rwać kafelek żeby wymieniać stelaż.. geberity wszystkie są ok ... w razie W i tak masz 10 lat gwarancji a geberit przyjedzie, zrobi i po sobie posprzata ... reszta to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 16.03.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dobra byliśmy w wodociągach jutro musimy się umówić dokładnie z wodociągami na dany dzień czy pasuje Ci od 28-31? AAAA i wiecie kogo spotkaliśmy ( oczywiście nie poznał chociaż chrząkałam adiqq chyba ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.03.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dobra byliśmy w wodociągach jutro musimy się umówić dokładnie z wodociągami na dany dzień czy pasuje Ci od 28-31? AAAA i wiecie kogo spotkaliśmy ( oczywiście nie poznał chociaż chrząkałam adiqq chyba ? ) Nie moge Ci niestety teraz obiecac Za tydzien tak bede mogl sie dopiero okreslic. Roboty mam przewidziane jeszcze 1-1,5 tyg, potem krotka przerwa ale z nimi to roznie bywa - sprzet stoi na koksowni juz od wrzesnia praktycznie i ciagle sie jakas robota znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts