marcelaaax 16.03.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Jeżeli pogoda się utrzyma to w czwatek lub piątek zalewamy strop piwnicy Zamówiłem stal na kolejny już strop i cena 2750zł Brutto. Hej! gdzie tak tanio kupiłeś stal?? podaj mi namiary na firmę!!! dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 16.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 gdzie tak tanio kupiłeś stal??podaj mi namiary na firmę!!! mnie też podaj jak możesz Powiedzcie mi dokładnie czym rózni sie porotherm 44 od laiera 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.03.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Podpowiedzcie proszę co sądzicie o takim zestawie: http://allegro.pl/geberit-duofix-delta-21-50-miska-idol-deska-i1498784830.html Nie chodzi mi o stronę wizualną ale techniczną. Nie chciał bym za jakiś czas rwać kafelek żeby wymieniać stelaż.. mysmy kupili, z mozliwoscia wrzucenia kostki zapachowo-koloryzujacej: http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/15773,GROHE-RAPID-SL-FRESH-5w1-ARENA-STELAZ-WC-38911000?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-03&utm_content=15773#nclid=d32ad09cb2048a2853a2344382044523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkotula 16.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Z tego co wiem to zalezy z jakiej satelity odbieracie programy, ale chyba wszystkie odbierane w naszym rejonie ma byc na poludnie, wiec na poludniowej stronie domu. jeden kit z jakiej satelity gdyż i tak przesunięcie pomiędzy astrą a hotbird to fizycznie przesunięcie jednego centymetra w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.03.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 mysmy kupili, z mozliwoscia wrzucenia kostki zapachowo-koloryzujacej: http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/15773,GROHE-RAPID-SL-FRESH-5w1-ARENA-STELAZ-WC-38911000?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-03&utm_content=15773#nclid=d32ad09cb2048a2853a2344382044523 ja akurat nie jestem fanem zielonej vell niebieskiej wody w kiblu wiec mi to wsio ryba!! no i geberit tez ma stelaze z otworem na kostki ale sa znacznei drozsze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkotula 16.03.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Syfon w odplywie liniowym jest stosunkowo maly - w zaleznosci jeszcze jaki model kupisz - sa tez takie calkowicie plaskie w ktorych nie miesci sie nawet pol szklanki wody. Wiec IMHO: 1. Kup odplyw z normalnym syfonem (one maja ok 10cm wysokosci, a nie 5cm i mniej) 2. Odizoluj (przynajmniej 2-3cm przestrzeni) syfon od grzejacej podlogi pianka najlepiej 3. Zostaw przynajmniej 10-15cm odstepu przy prowadzeniu rurek grzejnych z podlogowki od samego syfonu I na pewno nie bedzie nic smierdziec! Podlogowka grzeje przez promieniowanie wiec ogrzewa wszystkie przedmioty w okolicy wiec troche tam grzeje Ide spac bo Maciek zas napisze ze zajezdzam naukowymi teoriami. ja miałem kiedyś taki problem bardzo podobny z tym śmierdzeniem, polegało to na tym że podczas silnych wiatrów któregoś dnia w rurach odpowietrzających zostało wywarte ciśnienie spowodowane silnym naporem wiatru na to odpowietrzenie i woda w syfoniku brodzika (bardzo płytki ) została systematycznie wypluwana ,konsekwencją było śmierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 16.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Powiedzcie mi dokładnie czym rózni sie porotherm 44 od laiera 44 może tym, że cały dom miałem z porothermu i na parędziesiąt palet uszkodzonych maks. 10 szt. a na 5 palet leiera uszkodzonych 20 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 mysmy kupili, z mozliwoscia wrzucenia kostki zapachowo-koloryzujacej: http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/15773,GROHE-RAPID-SL-FRESH-5w1-ARENA-STELAZ-WC-38911000?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-03&utm_content=15773#nclid=d32ad09cb2048a2853a2344382044523 fajny ten zestaw, opcja kostki bardzo zachecajaca, przyszedł juz czy dopiero czekasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 16.03.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Hey nie wiem jak daleko mieszkacie od ORZESZA ale jest taka duża hurtownia GIEBEL Dzisiaj byłem z kolega to cena 2706zł BRUTTO z przywozem do 20 km napewno gratisPodam wam nr na priva z kim sie kontaktowac, pisać kto chce.Ceny ponoć do poniedziałku i do skończenia stali w hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 fajny ten zestaw, opcja kostki bardzo zachecajaca, przyszedł juz czy dopiero czekasz ? przyjdzie z kafelkami, powinno byc wszystko w przyszlym tygodniu i czekamy na kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.03.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 przyjdzie z kafelkami, powinno byc wszystko w przyszlym tygodniu i czekamy na kafelkarza coś jeszcze poza kafelkami tam kupowałeś ? wydaje mi sie że masz talent do wyszukiwania okazji w necie...AGD do kuchni już przyjechało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 16.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 ja mam dobry ale drogi poszukaj presto ... lisek takie chyba kupowal a technologia scheidlowska przy znacznie nizszej cenie!! witam,ja kupowalem na allegro firma pekabet http://allegro.pl/7-2m-fi-200-uniwersal-komin-kominy-promocja-i1497092300.html taniej nie znalazlem nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 16.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Hej! gdzie tak tanio kupiłeś stal?? podaj mi namiary na firmę!!! dzięki! najtaniej w rybniku stal ma presti http://www.presti.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 coś jeszcze poza kafelkami tam kupowałeś ? wydaje mi sie że masz talent do wyszukiwania okazji w necie...AGD do kuchni już przyjechało ? nic podobnego, uzywam glownie ceneo.pl z kafelkami na razie zamowilem tylko sploczke, inne sprzety ktore mi zaproponowali byly moze i pozadne ale troche drogie wiec poczekam, moze kupie cos tanszego, po co mi deszczwonica za 1300zl badz umywalka za 800zl, mozna znalezc rownie ladne a polowe tansze ?! kafelki z ich wyceny rowniez znalazlem na ceneo i od razu zaczalem negocjowac AGD do kuchni leza u tesciow w piwnicym, bralismy w grudniu jak straszyli podwyzkami cen lecz do dzisiaj nie sprawdzilem czy faktycznie te ceny skoczyly w gore czy dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 coś jeszcze poza kafelkami tam kupowałeś ? wydaje mi sie że masz talent do wyszukiwania okazji w necie...AGD do kuchni już przyjechało ? a, troche pozmienialismy w lazience po waszych ostatnich sugestiach zdjecia w stopce (ktorej nie widac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 16.03.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A co sądzicie o takim systemie firmy Plewa i blisko do składu a i cena nie za duża.http://allegro.pl/system-kominowy-uni-fe-komin-plewa-16-16-6mb-i1497852179.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 A co sądzicie o takim systemie firmy Plewa i blisko do składu a i cena nie za duża. http://allegro.pl/system-kominowy-uni-fe-komin-plewa-16-16-6mb-i1497852179.html plewa ma kwadratowa rure - kominiarze i wszyscy od piecow nei polecaja do paliw stalych wszelkiej masci !! do gazu ponoc niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 16.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 najtaniej w rybniku stal ma presti http://www.presti.pl/kontakt.html Fakt, presti ma najtaniej, jest tylko jedno ALE. Brałem od nich 3 razy stal. Za pierwszym razem pomylili się o jakieś 15% (było za mało prętów przygotowanych). Drugi raz nie sprawdzałem, bo przywieźli na budowę a wykonawca, który odbierał, nie policzył. Za trzecim razem znowu policzyłem, tyle że na drugi dzień po odbiorze i.. znowu brakowało niecałe 10%. To było ładne kilka stówek, więc powalczyłem o zwrot za niedostarczony materiał. Jak ktoś więc bierze z Presti to RADZĘ liczyć pręty przy odbiorze. Nie wiem czy mylili się specjalnie, może to był przypadek, ale dziwnym trafem zawsze pomyłka była na moją niekorzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 16.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 plewa ma kwadratowa rure - kominiarze i wszyscy od piecow nei polecaja do paliw stalych wszelkiej masci !! do gazu ponoc niezly Ale dlaczego nie polecają przecież według mnie to niema aż tak dużego znaczenia (wszystkie "stare" kominy są dosłownie kwadratowe i tyle lat się sprawdzały choć wiadomo że się gorzej czyści. A jak jest jeśli chodzi o jakość wykonania czy są jakieś zastrzeżenia-ma może ktoś tan komin(chodzi mi o wypowiedź urzytkownika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 16.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Ale dlaczego nie polecają przecież według mnie to niema aż tak dużego znaczenia (wszystkie "stare" kominy są dosłownie kwadratowe i tyle lat się sprawdzały choć wiadomo że się gorzej czyści. A jak jest jeśli chodzi o jakość wykonania czy są jakieś zastrzeżenia-ma może ktoś tan komin(chodzi mi o wypowiedź urzytkownika) Ja mam ale jeszcze nie użytkuję. Komin jak komin, Plewa to podobno dobra niemiecka firma ... podobno tak samo dobra jak schiedel ale później weszli na nasz rynek i są mniej popularni. Też mi się wydaje że kształt tu nie ma takiego znaczenia. Chyba pole przekroju jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts