Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Stawiam na kota lub psa ;D

ja obstawiam jakiegos zwierza srednio sredniego rozmiaru ... moze strzele w żółwia ?? /bo rybki odpadaja z racji liczby pojedynczej!!/

qrwa czy ktos zamawial snieg ??????????? bo ja to raczej nie zwlaszcza ze za 3 dni ma sie teoretycznie zaczynac WIOSNA!! !!!!!!!!!!!!!!!11

wogole na stronie rigipsa jest kilka rys.technicznych dot. montowania stelarzy na róznego rodzaju wieszakach. Ale ja na forum sie doczytałem że wieszaki ES na poziomych płaszczyznach są OK ale na skosach lubią z czasem sie wyginac pod ciężarem płyty i powodują spękanie. A uchwyty grzybkowe nie. Więc zadzwonilem do technicznego z rigipsa i gosc mi powiedzialem " po cichu " ze tak jest i że choć oni maja projekty na cały stelarz na wieszakach ES to on mi jednak doradza wieszaki grzybkowe.

witam po sporej przerwie :)

czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada instalacje hydroforową? lub planuje? właśnie zabieramy się za wodę ze strudni i mam sporą zgwozdkę?

proszę o sugestię

ps. pogode proszę wymodlić, górale co robią u nas ocieplenie powiedzieli mi dziś "słabo modlicie się na tym śląsku że śnieg pada"

może wreszcie przyjdzie wiosna

ps. pogode proszę wymodlić, górale co robią u nas ocieplenie powiedzieli mi dziś "słabo modlicie się na tym śląsku że śnieg pada"

może wreszcie przyjdzie wiosna

Nie ma co modlic - taka pogode zapowiadali na pierwszy dzien wiosny od poczatku marca :-) Nawet sie nie pomylili ;) Niestety nastepny tydzien bedzie brzydki :(

Skonczylem przedscianki na poddaszu... I wzialem sie w koncu za wymiane uszczelek pod pokrywami zaworow w mojej furce bo cieklo z silnika olejem jak z zarzynanej swini. Jutro bede mial uszczelki, ciekawe czy wszystko poskladam do kupy :D

Czy miał z Was może ktoś do czynienia z dachówką ceramiczną creaton (ponoć jedna z lepszych),a jaką wogóle dachówkę macie na swoich domkach i jak ją oceniacie.

o creatonie to nawet osobny temat jest na forum, było głośno o tej dachówce, niestety negatywnie, ale to dość dawno było, nie wiem jak jest teraz, o Robenie też niepochlebne opinie krążyły a sie okazuje że ma takie wzięcie że nie da sie go kupić

ja kupiłam Koramic i jestem bardzo zadowolona, dekarze też twierdzili że jest ok

a właściwie to nie wiem czym różnią się te dachówki, ceramika to ceramika nie wiem jaka jest najlepsza i czy w ogóle taka jest a skąd takie rozpiętości cenowe ...nie wiem, przecież miedzy Leierem a Wienerbergerem nie ma aż tak wielkiej różnicy w cenie