Lisek_77 18.03.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie, piony kanalizacyjne do łazienek wkuwaliście do ściany i przekuwaliście wieniec pod nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.03.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie, piony kanalizacyjne do łazienek wkuwaliście do ściany i przekuwaliście wieniec pod nie? ja dalem w rogu lazienki, przez wieniec to raczej ciezko przejsc, nie ma bardzo jak wycinac drutow podczas kucia betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.03.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Słuchajcie, piony kanalizacyjne do łazienek wkuwaliście do ściany i przekuwaliście wieniec pod nie? Nie powinienes ruszac wogole wienca. Ja kanalize / wode i prad z poddasza do piwnicy puscilem w rogu kuchni, rog potem obudowalem KG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.03.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 coś kole tego Hmmm cos wiekszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 18.03.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 aaa i mamy nowego członka rodziny skoro nie pies ani kot .... to może jakiś chomik lub myszoskoczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 skoro nie pies ani kot .... to może jakiś chomik lub myszoskoczek??? Byle nie kuna w welnie dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.03.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Byle nie kuna w welnie dachowej albo pod maską.... u was tez padał snieg popołudniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 18.03.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Hmmm cos wiekszego ? Musicie troszkę poczekać nie omieszkam się pochwalić kurna śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.03.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Stawiam na kota lub psa ;D ja obstawiam jakiegos zwierza srednio sredniego rozmiaru ... moze strzele w żółwia ?? /bo rybki odpadaja z racji liczby pojedynczej!!/ qrwa czy ktos zamawial snieg ??????????? bo ja to raczej nie zwlaszcza ze za 3 dni ma sie teoretycznie zaczynac WIOSNA!! !!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STALID 18.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 mozna prosic jakas foto wersje dla laika ?? O CZYM WY KAMAN ??? http://www.koelner.pl/c?lang=pl&mod=products&c=product&p1=79 Koelner ma nawet 27 cm wieszaki, dzięki czemu można dać grubą warstwę ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 http://www.koelner.pl/c?lang=pl&mod=products&c=product&p1=79 Koelner ma nawet 27 cm wieszaki, dzięki czemu można dać grubą warstwę ocieplenia. malo to laickie ale zapisalam stronke i bede sie doszkalac ... mam na to jeszcze kilka /2 max 3/ miesiacy wiec moze cos tam sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 18.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 myśmy stosowali tego rodzaju wieszaki,,,, robota bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 18.03.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 na początku chcielismy uzywac wieszaki ES, ale niech je coś strzeli. Duzo z nimi było roboty. Wogole jak sie chcialo zmienic wysokosc to duzo " krecenia" a w przypadku wieszaków grzybkowych "bzyk bzyk" wkretarką i gotowe. także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 18.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 wogole na stronie rigipsa jest kilka rys.technicznych dot. montowania stelarzy na róznego rodzaju wieszakach. Ale ja na forum sie doczytałem że wieszaki ES na poziomych płaszczyznach są OK ale na skosach lubią z czasem sie wyginac pod ciężarem płyty i powodują spękanie. A uchwyty grzybkowe nie. Więc zadzwonilem do technicznego z rigipsa i gosc mi powiedzialem " po cichu " ze tak jest i że choć oni maja projekty na cały stelarz na wieszakach ES to on mi jednak doradza wieszaki grzybkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.03.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja mam cala paczke es-ow i chyba je wymienie na grzybki, raczej na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
copec 18.03.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 witam po sporej przerwie czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada instalacje hydroforową? lub planuje? właśnie zabieramy się za wodę ze strudni i mam sporą zgwozdkę? proszę o sugestię ps. pogode proszę wymodlić, górale co robią u nas ocieplenie powiedzieli mi dziś "słabo modlicie się na tym śląsku że śnieg pada" może wreszcie przyjdzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ps. pogode proszę wymodlić, górale co robią u nas ocieplenie powiedzieli mi dziś "słabo modlicie się na tym śląsku że śnieg pada" może wreszcie przyjdzie wiosna Nie ma co modlic - taka pogode zapowiadali na pierwszy dzien wiosny od poczatku marca Nawet sie nie pomylili Niestety nastepny tydzien bedzie brzydki Skonczylem przedscianki na poddaszu... I wzialem sie w koncu za wymiane uszczelek pod pokrywami zaworow w mojej furce bo cieklo z silnika olejem jak z zarzynanej swini. Jutro bede mial uszczelki, ciekawe czy wszystko poskladam do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 18.03.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Czy miał z Was może ktoś do czynienia z dachówką ceramiczną creaton (ponoć jedna z lepszych),a jaką wogóle dachówkę macie na swoich domkach i jak ją oceniacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.03.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Czy miał z Was może ktoś do czynienia z dachówką ceramiczną creaton (ponoć jedna z lepszych),a jaką wogóle dachówkę macie na swoich domkach i jak ją oceniacie. o creatonie to nawet osobny temat jest na forum, było głośno o tej dachówce, niestety negatywnie, ale to dość dawno było, nie wiem jak jest teraz, o Robenie też niepochlebne opinie krążyły a sie okazuje że ma takie wzięcie że nie da sie go kupić ja kupiłam Koramic i jestem bardzo zadowolona, dekarze też twierdzili że jest ok a właściwie to nie wiem czym różnią się te dachówki, ceramika to ceramika nie wiem jaka jest najlepsza i czy w ogóle taka jest a skąd takie rozpiętości cenowe ...nie wiem, przecież miedzy Leierem a Wienerbergerem nie ma aż tak wielkiej różnicy w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 19.03.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam z samego rana Orzesze zasypane mocno zasypane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts