Krzysztof i Elżbieta 05.04.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 http://foto2.m.onet.pl/_m/3d3a0a59d2b5cd703ea2f11d2da418ba,10,19,0.jpgTynki i wylewki zakończone. Rozpoczynamy "wykończenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 06.04.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.04.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 http://foto2.m.onet.pl/_m/3d3a0a59d2b5cd703ea2f11d2da418ba,10,19,0.jpg Tynki i wylewki zakończone. Rozpoczynamy "wykończenia" u mnie tynki od listopda jeszcze calkowicie nie wyschly. Adi, czemu dalej nie ma podpisow pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wiecie co mam strasznego kaca moralnego jak nic sie na budowie nei dzieje ... i tak do soboty bo caly tydzien mariusz na dzien pracuje ... ech ... acha juz musze pomalu umawiac ekipe do wykonczen ... sufity, ocieplenie /chyba spasujemy z samodzielna praca/ i taka koncowa dziubanina ... mozecie kogos polecic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 06.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 http://foto2.m.onet.pl/_m/3d3a0a59d2b5cd703ea2f11d2da418ba,10,19,0.jpg Tynki i wylewki zakończone. Rozpoczynamy "wykończenia" Gratulacje tylko tynki to wam jeszcze nie wyschly (na moje oko) kurcze i ten pierwszy schodek wyszedl strasznie wysoki (tak na zdjeciu wyglada chyba ze to zludzenie). LUDZIE CZYM SIE MONTUJE PROFILE UD DO POROTHERMU i czy na sciance dzialowej (jest dokladnie na srodku dachu dwu spadowego) tez sie montuje profil ud (nie wiem po co ale wole sie zapytac)??? Na razie idziemy prostowac jentki tesciu sie uparl ze ma byc rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 06.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 LUDZIE CZYM SIE MONTUJE PROFILE UD DO POROTHERMU i czy na sciance dzialowej http://allegro.pl/kolki-rozporowe-do-pustakow-porothermu-12-80-s-i1544891727.html - myśmy tym u siostry do porothermu montowali ps. powodzenia w prostowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 LUDZIE CZYM SIE MONTUJE PROFILE UD DO POROTHERMU i czy na sciance dzialowej (jest dokladnie na srodku dachu dwu spadowego) tez sie montuje profil ud (nie wiem po co ale wole sie zapytac)??? Kolki wszechstronne - najlepiej 8-emki - trzymaja pieknie i glowka sruby akurat pasuje do standardowych otworow w profilach przysciennych wiec odpada problem dodatkowego wiercenia (choc gdzieniegdzie i tak bedzie trzeba - np. na poczatku czy koncu). UD oczywiscie ze mocujesz!! Generalnie traktujesz kazda polowke tego dachu jak dwie rozne konstrukcje, wtedy bedziesz mial mniej naprezen i mniejsze ryzyko pekan. Z obu stron scian UD w ktore powchodza glowne CD (tych oczywiscie nie skrecasz ze soba!! maja latac luzno w UD pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 06.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 obawiam sie ze marne szanse ... zasada nr 1 - urzednik ma zawsze racje ... zasada nr 2 - jezeli urzednik nie ma racji patrz zasada nr 1 !! no tak, stara dobra zasada ciężko się rozmawia z kimś, kto jest rozgarnięty jak kupka liści i wszystkie argumenty rozbijają się o urzędniczy mur pani nawet nie przyszło do głowy, że przecież ja nie mam żadnego interesu w tym, żeby sąsiadowi załatwiać przesunięcie studzienki, robię to przy okazji, a jak się wkurzę, pieprznę płot i nie wpuszczę na działkę, bo takie durne prawo budowlane a pomarańczowe słupki na działce też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 06.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dziś w gazecie prawnej jest nowy wykaz kodów PKWiU i podobno zmieniły się nawet procenty tyczącego drugiego zeznania podatkowego..... ile można w 2011 odliczyć jak się 2 raz składa .....wie ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 06.04.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a ja dzis bylem w US i wszystko wporzadku z naszym rozliczeniem VAT. W przyszlym tygodniu bedzie na koncie na 100% a no i kuchnia zamowiona, ostatecznie u Siwca w Rybniku Teraz tylko p. Damian musi zaczac tynkowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a ja dzis bylem w US i wszystko wporzadku z naszym rozliczeniem VAT. W przyszlym tygodniu bedzie na koncie na 100% a no i kuchnia zamowiona, ostatecznie u Siwca w Rybniku Teraz tylko p. Damian musi zaczac tynkowac.... ja dzis wlasnie dalam kuchnie do wyceny do siwca ... tak z czystej ciekawosci bo pewnie i tak skonczy sie na moim stolarzu ale musze miec jakies argumenty w rekawie jak mi bedzie wycenial kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 06.04.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 dziś się tylko tak zaszczerzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 06.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 co to za okazja na "zaszczerzenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 acha i zlozylam pismo do UM ... Ł wojenke czas zaczac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 06.04.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Głupie pytanie ale jestem jeszcze na początku drogi Chciałem się upewnić .Elektryka , woda najpierw Potem tynki, potem podłogówka a potem wylewki - dobrze rozumiem?? Czy jednak jakaś inna kolejność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 06.04.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wie ktoś gdzie można dostac tanio-- poniżej 50zł/t kliniec dolomitowy na utwardzenie wjazdu? / nie chce żadnej bergi z hałdy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 LUDZIE CZYM SIE MONTUJE PROFILE UD DO POROTHERMU i czy na sciance dzialowej (jest dokladnie na srodku dachu dwu spadowego) tez sie montuje profil ud (nie wiem po co ale wole sie zapytac)??? Na razie idziemy prostowac jentki tesciu sie uparl ze ma byc rowno ja montuje normalnymi kolkami szybki montaz fi10, tyle, ze mam wiertlo 10 juz takie troche objechane wiec kolki wchodza ciasno i nie ma zadnych problemow, te kolki kotwowe o ktorych pisze Adam sa troche drogie ;/ no i u mnie ud nie maja otworow, musze dodatkowo nawiercac- dla pewnosci co 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.04.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Głupie pytanie ale jestem jeszcze na początku drogi Chciałem się upewnić .Elektryka , woda najpierw Potem tynki, potem podłogówka a potem wylewki - dobrze rozumiem?? Czy jednak jakaś inna kolejność? moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.04.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ja dzis wlasnie dalam kuchnie do wyceny do siwca ... tak z czystej ciekawosci bo pewnie i tak skonczy sie na moim stolarzu ale musze miec jakies argumenty w rekawie jak mi bedzie wycenial kuchnie zamow sobie chlopakow z http://www.mebledragan.pl/, przyjezdzaja i rozrysowuja wszystko swietnie na kartce i sa stosunkowo tani, meble z kalwarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wie ktoś gdzie można dostac tanio-- poniżej 50zł/t kliniec dolomitowy na utwardzenie wjazdu? / nie chce żadnej bergi z hałdy/ a potrzebujesz taki elegancki czy tylko cos na cza budowy a potem to przykryjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts