viperolo 06.04.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 taki na czas budowy żeby mi ciężarówki się nie potopiły,potem to do przykrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 taki na czas budowy żeby mi ciężarówki się nie potopiły,potem to do przykrycia chlopie olej dolomit !! wez haldzioka za 25zl za tone i masz elegancki podjazd!!! tylko czarny ... w porywach czerwony przepalaniec ja bralam od winklera bo mi sie szukac nie chcialo sprawdzil sie rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 zamow sobie chlopakow z http://www.mebledragan.pl/, przyjezdzaja i rozrysowuja wszystko swietnie na kartce i sa stosunkowo tani, meble z kalwarii patrzylam juz na dragona ... moze sobie do nich przedzwonie kurde chyba znowu spada cisnienei bo ja normalnie usypiam !! kawa staje sie koniecznoscia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 06.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 chlopie olej dolomit !! wez haldzioka za 25zl za tone i masz elegancki podjazd!!! tylko czarny ... w porywach czerwony przepalaniec ja bralam od winklera bo mi sie szukac nie chcialo sprawdzil sie rewelacyjnie Zanotowałam przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 nie wiem dlaczego nie ma podpisów pod spodem, nie mam na to żadnego wpływu... zauważyłem tylko, że jak się jest niezalogowanym, to wtedy podpisy widać... a pisales do adminow o tym ?? moze nie wiedza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 kto z was robi w domu centralny odkurzacz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.04.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 kto z was robi w domu centralny odkurzacz ?? Ja, rurki juz leżą muszę kupić jednostkę z osprzętem i zamontować tylko. A co chciałaś się dowiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 06.04.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ja też mam instalację gotową...jednstka i osprzęt będzie kupiona jak będzie zastrzyk gotówki i będę mieć pilniejsze sprawy zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 bo jest teraz w fajnej promocji jednostka beama z osprzetem ponad 400 taniej niz standardowo i sie zastanawiam czy nie kupic ... nasz odkurzacz jest na tak zwanym wykonczeniu i do nowego domu juz nie dojedzie /chyba ze jako zbieracz gruzu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.04.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 bo jest teraz w fajnej promocji jednostka beama z osprzetem ponad 400 taniej niz standardowo i sie zastanawiam czy nie kupic ... nasz odkurzacz jest na tak zwanym wykonczeniu i do nowego domu juz nie dojedzie /chyba ze jako zbieracz gruzu/ Mea, ale która jednostka bo my mamy 6 gniazd i szufelka trzeba tę większą jednostkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 06.04.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 instalację zrób, a jednostkę możesz kupić zawsze, nawet kilka lat po zakończeniu budowy jak kasy braknie...nie tyle jest ważna ilośc gniazd, co ilość mb instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.04.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 wie ktoś gdzie można dostac tanio-- poniżej 50zł/t kliniec dolomitowy na utwardzenie wjazdu? / nie chce żadnej bergi z hałdy/ Jak masz tego b. duzo to czerwona berga, a na gore 5-10cm dolomitu i bedzie dobrze Jakbym mial wszystko dolomitem wysypac to bym musial chate sprzedac ;D Narazie mi wlazlo z 150t bergi, a jeszcze drugie tyle wejdzie jak zrobie zjazd na dol do drugiego garazu 300 ton * 50 pln = 15 tys pln. Za berge place ok 24pln z transportem czyli ok 7k pln. Jest roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.04.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 chlopie olej dolomit !! wez haldzioka za 25zl za tone i masz elegancki podjazd!!! tylko czarny ... w porywach czerwony przepalaniec ja bralam od winklera bo mi sie szukac nie chcialo sprawdzil sie rewelacyjnie Tylko nie czarny!!!! On siada. Berga to tylko czerwona! Graczyk na Radlinskiej w Wodzislawiu caly parking wysypal czarna, polozyli troche kostki i wszystko zrywali, wybierali, wywozili. Tys sie powinna znac na tych bergach ale czarna cholernie siada z czasem, a czerwona - szczegolnie jak przykryta cienko dolomitem sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.04.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 bo jest teraz w fajnej promocji jednostka beama z osprzetem ponad 400 taniej niz standardowo i sie zastanawiam czy nie kupic ... nasz odkurzacz jest na tak zwanym wykonczeniu i do nowego domu juz nie dojedzie /chyba ze jako zbieracz gruzu/ Te promocje sa stale, nie daj sie nabrac Tak naprawde taniej moze wyjsc kupno tego co Ci jest rzeczywiscie potrzebne, bo po co Ci np. szczota do dywanow jak np. dywanow wogole nie planujesz Trzeba przeliczyc. Ale na pewno sie nie napalac - te promocje sa od paru lat takie same Ja mam instalacje i na bank bede niebawem kupowal jednostke. Jedno gniazdo na kondygnacje - gdzies w centralnym miejscu. Rozwin 9mb sznurka i potestuj czy wszedzie z tego miejsca siegniesz Odkurzacz bedzie w garazu - on ma przy okazji w sobie jedno gniazdo (przyda sie do odkurzania samochodu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.04.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Tak mówicie o tej berdze a ja nie w temacie.Czy nadaje się to jako kruszywo nie podciągające wody pod płytę fundamentową ?W projekcie mam piasek z pospółką lub właśnie jakieś kruszywo.Będzie tego ok.75m3,ile ok.waży 1m3 bergi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.04.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Mea, ale która jednostka bo my mamy 6 gniazd i szufelka trzeba tę większą jednostkę . Ewus - to jaka trzeba jednostke zalezy przede wszystkim od oporow najdluzszej galezi. Mozesz miec i kilkanascie gniazd ale jak blisko siebie - to nie ma sie co wypruwac na drozszy model Choc z drugiej strony wieksze ssanie zapewne = wiekszy komfort odkurzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Te promocje sa stale, nie daj sie nabrac Tak naprawde taniej moze wyjsc kupno tego co Ci jest rzeczywiscie potrzebne, bo po co Ci np. szczota do dywanow jak np. dywanow wogole nie planujesz Trzeba przeliczyc. Ale na pewno sie nie napalac - te promocje sa od paru lat takie same Ja mam instalacje i na bank bede niebawem kupowal jednostke. Jedno gniazdo na kondygnacje - gdzies w centralnym miejscu. Rozwin 9mb sznurka i potestuj czy wszedzie z tego miejsca siegniesz Odkurzacz bedzie w garazu - on ma przy okazji w sobie jedno gniazdo (przyda sie do odkurzania samochodu). lepiej kup od razu 9m rury, przetestuj i stwierdzisz, ze to za duzo i nieporecznie, lepiej wiecej gniazd i krotsza rura niz na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Daga & Adam no tak mi facet powiedział , że większy trzeba, że dość tych rurek jest .Nie dyskutowałam za bardzo, no bo norka rozlazła jest w poziomie dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.04.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 lepiej kup od razu 9m rury, przetestuj i stwierdzisz, ze to za duzo i nieporecznie, lepiej wiecej gniazd i krotsza rura niz na odwrot Juz po ptokach - mam jedno gniazdo na kondygnacji plus pare szufelek. Czy bedzie wygodnie to sie dopiero przekonam ale gniazdo wyszlo pieknie w centrum i spokojnie 9mb wszedzie dochodzi Mysle ze to najwazniejsza zaleta takiego odkurzacza - wkurza mnie przelaczanie kabla pradowego przy normalnym odkurzaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Te promocje sa stale, nie daj sie nabrac Tak naprawde taniej moze wyjsc kupno tego co Ci jest rzeczywiscie potrzebne, bo po co Ci np. szczota do dywanow jak np. dywanow wogole nie planujesz Trzeba przeliczyc. Ale na pewno sie nie napalac - te promocje sa od paru lat takie same Ja mam instalacje i na bank bede niebawem kupowal jednostke. Jedno gniazdo na kondygnacje - gdzies w centralnym miejscu. Rozwin 9mb sznurka i potestuj czy wszedzie z tego miejsca siegniesz Odkurzacz bedzie w garazu - on ma przy okazji w sobie jedno gniazdo (przyda sie do odkurzania samochodu). ja mam jedno gniazdo i dwie szufelki na parterze i jedno gniazdo na poddaszu ... chlopaki jak robili instalacje to mi pomierzyli wlasnie ze sznurkiem czy 9m starcza ... starcza z nawiazka!!! jeszcze schody przed domem odkurze, samochody przez gniazdo na jednostce i wszystkie piwnicowe zakamarki tez ja mam "dobrana" jednostke 335 beama i teraz jest w promocji taka green wersja .. .ponoc jest tylko na wiosne w sprzedazy i ma wlasnie optymalny dla mnie zestaw akcesoriow jedyne co jeszcze bym dokupila to mopa ... testowalam go ostatnio u wujka i jest bajerancki odkurza sie podloge na sucho a sam mop jest wyczyszczony idealnie bo wciaga brudy do srodka wiadomo ze na klakach zostanie syfek ale to sie potem odkurza sama rurka i mop idzie do schowania - na kafle idealny !! w green zestawie jest tez miotelka do kurzow /normalnie kosztuje 160 zl/ a nie ma 2 szczotek za laczna sumke 60 zl /w porownaniu do zestawu nexe/ jak dla mnie cena 2900 za taki pakiet jest super !!! musze jeszcze dokupic gniazdozmiotke do wiatrolapu i szufelke do kuchni oraz 2 gniazdka na sciane wiec licze ze kolo 3500 mi tego wyjdzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts