netmar 08.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Będę wam kibicować ostro i liczę na szkrupulatną relacje z waszych poczynań bo za 1,5 m startujemy Razem raźniej zaczynamy sezon inwestorów 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No to zaczeł sie !!! przyszła kolej na nas :)..... start godz. 9.00 - koparka Obawy... ta pieronska niepewna pogoda! Trzymamy kciuki Życzymy mocnych nerwów i DUŻOOOOO cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 08.04.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Nam się przydadzą oj przydadzą połówek da rade ale ja zapalam się jak zapałka jak co w.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 08.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Trzymamy kciuki Życzymy mocnych nerwów i DUŻOOOOO cierpliwości Nerwy i cierpliwość szlifowaliśmy się juz na etapie papierkowej bieganin;) wiec teraz mam nadzieje ze wiecej bedzie z górki niż pod ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 08.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Nerwy i cierpliwość szlifowaliśmy się juz na etapie papierkowej bieganin;) wiec teraz mam nadzieje ze wiecej bedzie z górki niż pod ... No to powodzenia, stan surowy w naszym przypadku -drobne problemy ale do załatwienia:jawdrop: , wykończeniówka - :bash::bash: -wykańcza, ale rekompensuje to wszystko wprowadzenie się do wymarzonego domu:wiggle::wiggle:, jeszcze raz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 08.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Nerwy i cierpliwość szlifowaliśmy się juz na etapie papierkowej bieganin;) wiec teraz mam nadzieje ze wiecej bedzie z górki niż pod ... Ojj, tutaj bym się nie zgodziła - papierologia w porównaniu z budową to u nas była pestka, fakt teraz też jest dużo papierków do załatwienia (rozliczenia w US, faktury, itp.) ale budowa to jest dopiero "jazda bez trzymanki". Dopilnowanie tego wszystkiego - terminów, dostaw, zamówień,ekip...to jest dopiero wyzwanie:bash:. Trzeba sie pilnować i pilnować wszystkiego w koło Ale wszyscy DAMY RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No tak, jeśli chodzi o wiatr to masakra. Ja na placu mam mnóstwo śmieci w workach i to wszysytko zaczyna latać w powietrzu + wirujący piasek daje niezłą mieszankę W tym tygodniu zamawiam kontener na śmieci, taniej jest w Eko czy Transgórze? u nas w gminie mozna to zalatwic w gospodarce opadami i za wyzow odpadow pobudowlanych: odpady z remontów, gruz oraz odpady zielone z pielęgnacji ogrodów – wywóz indywidualny pojazdem GZGK `do 3,5t – 100,00 zł brutto `powyżej 3,5t – 120,00 zł brutto `1 worek odpadów zielonych o pojemności do 120 litrów – 2,50 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 08.04.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No tak, jeśli chodzi o wiatr to masakra. Ja na placu mam mnóstwo śmieci w workach i to wszysytko zaczyna latać w powietrzu + wirujący piasek daje niezłą mieszankę W tym tygodniu zamawiam kontener na śmieci, taniej jest w Eko czy Transgórze? Mi Eko wyszlo zdecydowanie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.04.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 u nas w gminie mozna to zalatwic w gospodarce opadami i za wyzow odpadow pobudowlanych: odpady z remontów, gruz oraz odpady zielone z pielęgnacji ogrodów – wywóz indywidualny pojazdem GZGK `do 3,5t – 100,00 zł brutto `powyżej 3,5t – 120,00 zł brutto `1 worek odpadów zielonych o pojemności do 120 litrów – 2,50 zł brutto tanio, mnie w Transgorze powiedzieli 28zl za 240l worek śmieci pobudowlanych, a mam ich z 8 szt kontener wyszedł pojemnosciowo jakos podobnie w Eko taniej ale pani jakas malo rozgarnieta byla i nie potrafila dokladnie wytlumaczyc co i jak poczekam jeszcze az "sie" reszta smieci posprzata i potem zadecyduje co zrobic z workami, komu je "sprzedać" dziś 7 godzin walczyla u mnie koparka, usypala taras i rozplanowala ziemie z tylu domu i od frontu, kolejny krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 08.04.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tanio, mnie w Transgorze powiedzieli 28zl za 240l worek śmieci pobudowlanych, a mam ich z 8 szt kontener wyszedł pojemnosciowo jakos podobnie w Eko taniej ale pani jakas malo rozgarnieta byla i nie potrafila dokladnie wytlumaczyc co i jak poczekam jeszcze az "sie" reszta smieci posprzata i potem zadecyduje co zrobic z workami, komu je "sprzedać" dziś 7 godzin walczyla u mnie koparka, usypala taras i rozplanowala ziemie z tylu domu i od frontu, kolejny krok do przodu Witaj a ten taras to usypywałeś jakoś z utwardzeniem chodzi mi czy wybrała czarną ziemię a później do tego jakis gruz czy coś na utwardzenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 08.04.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Moja ekipa wczoraj powieidzała, że mam już pomalutku stemple wyciagać, ale po przeczytaniu kilku tematów nie wiem czy mam do tego podejść na ostro czy tak zumiarem i kilka jeszcze tydzień zostawić w takich newralgicznych miejscach, ja miałem bardzo gęsto około 230 sztuk las w piwnicy ha ha, jak ktoś przychodził to się dziwili. Ale murarz twierdził że strop to strop ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 08.04.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ojj, tutaj bym się nie zgodziła - papierologia w porównaniu z budową to u nas była pestka, fakt teraz też jest dużo papierków do załatwienia (rozliczenia w US, faktury, itp.) ale budowa to jest dopiero "jazda bez trzymanki". Dopilnowanie tego wszystkiego - terminów, dostaw, zamówień,ekip...to jest dopiero wyzwanie:bash:. Trzeba sie pilnować i pilnować wszystkiego w koło Ale wszyscy DAMY RADĘ niestety u nas juz na wstepie pojawiły się problemy, gdyz kupiliśmy działkę z pewnymi ograniczeniami i wytycznymi, które trzeba było pokonać aby dotrwać do takiego momentu jak dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 08.04.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 w Eko taniej ale pani jakas malo rozgarnieta byla i nie potrafila dokladnie wytlumaczyc co i jak poczekam jeszcze az "sie" reszta smieci posprzata i potem zadecyduje co zrobic z workami, komu je "sprzedać" Hehe mam podobne odczucia, zapominają, zero kontaktu, przywiozą lub nie, dwa kontenery zamamiam zapomnij nikt nie pamięta... masakra. Komuna całę gebą, tak to jest jak nie ma na rynku konkurencji, zero presji na cokolwiek. BTW już raz oferowałem i nikt nie chciał potem chciał jak nie miałem ale będę miał znowu conieco odpadów styropianowych więc jakby co to mozna odbierać za jakiś czas z żużlowej w rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.04.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witaj a ten taras to usypywałeś jakoś z utwardzeniem chodzi mi czy wybrała czarną ziemię a później do tego jakis gruz czy coś na utwardzenie?? taras bedzie dość wysoki z jednej strony ( wys. od 50 do 200cm), częściowo zadaszony, humus zebrany reszta zasypana piachem łączonym troche z ziemią z głębokiego wykopu, powyżej gruba warstwa samego piachu na to najprawdopodobniej plytki betonowe lub bruk jakis - ale najpierw musze go wyrownac i zrobic murek oporowy z jednej strony wrzuce fotki wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.04.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tanio, mnie w Transgorze powiedzieli 28zl za 240l worek śmieci pobudowlanych, a mam ich z 8 szt kontener wyszedł pojemnosciowo jakos podobnie w Eko taniej ale pani jakas malo rozgarnieta byla i nie potrafila dokladnie wytlumaczyc co i jak poczekam jeszcze az "sie" reszta smieci posprzata i potem zadecyduje co zrobic z workami, komu je "sprzedać" ja worki ze smieciami zabieram jak wracam z budowy i wyrzucam na osiedlu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.04.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Moja ekipa wczoraj powieidzała, że mam już pomalutku stemple wyciagać, ale po przeczytaniu kilku tematów nie wiem czy mam do tego podejść na ostro czy tak zumiarem i kilka jeszcze tydzień zostawić w takich newralgicznych miejscach, ja miałem bardzo gęsto około 230 sztuk las w piwnicy ha ha, jak ktoś przychodził to się dziwili. Ale murarz twierdził że strop to strop ha ha. u mnie rozszalowanie stropu nalezalo do budowlancow, choc troche im pomoglem bo robili to powoli a tez drzewa przeszkdzaly, u mnie 300szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.04.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 mam do sprzedania naczynie przeponowe do c.o. z obiegiem zamknietym http://allegro.pl/reflex-ng25-naczynie-przeponowe-wzbiorcze-do-co-i1527428211.html, kupilem omylkowo i oddam za polowe ceny (nowka sztuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ja worki ze smieciami zabieram jak wracam z budowy i wyrzucam na osiedlu :] bo masz wielki bagażnik do mojego zapomnij a do leona to jeden wejdzie....ale po jednym też da rade gdyby tylko ich nie przybywało tylko że ja segreguje...plastiki, metal, papier - wszystko osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.04.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 bo masz wielki bagażnik do mojego zapomnij a do leona to jeden wejdzie....ale po jednym też da rade gdyby tylko ich nie przybywało tylko że ja segreguje...plastiki, metal, papier - wszystko osobno wykop dziure i spal plastik rozpalajac papierem a metal na zlom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.04.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 wykop dziure i spal plastik rozpalajac papierem a metal na zlom ja nie z tych co palą na to sa pojemniki ;p pale tylko deski a mam ich kurde chyba milion....trzeba by je pociąć i poukładac...kiedys ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts