Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

My systematycznie wywozimy worki ze śmieciami,raz pandą raz focusem i spoko da się.Do śmietnika przy bloku,żeby nie było,że do lasu.Jest jeszcze firma Zakład Usług Wielobranżowych z Dębieńska i wiem,że oni też wywożą śmieci.Operator z Czerwionki chyba też.

Gdyby ktoś szukał dobrych kafelkarzy to polecam moich.Moje łazienki już zrobione na "cacy"

Agusia a ta krokiew to już była przymocowana,bo gdyby tak to chyba bałabym się takich fachowców zostawić dalej.

mam do sprzedania naczynie przeponowe do c.o. z obiegiem zamknietym http://allegro.pl/reflex-ng25-naczynie-przeponowe-wzbiorcze-do-co-i1527428211.html, kupilem omylkowo i oddam za polowe ceny (nowka sztuka)

Jak jeszcze nikt nie zaklepal to ja chetnie odkupie :)

Kurde - nie, sorry, za wielkie!! Myslalem ze do GWC sobie wykorzystam ale baniak 25l za wielki dla mnie, a chyba gdzies jeszcze w piwnicy mi sie wala jakies male 5l naczynko :)

Sprzedam Wam niusa - berga (ta czerwona przepalona, nadajaca sie na utwardzanie podjazdow) sie konczy. Ponoc do konca roku i END. Kto potrzebuje - lepiej juz kupowac bo pod koniec ceny maja poszybowac w gore. To dzisiejszy nius od Andrzeja - kierowcy MANa ktory ta berge wozi na codzien :) Wszystko wykupila ALPINA na autostrady. Spieszcie sie :)

Potem zostanie juz tylko kliniec - dolomit, po 50pln / t.

TO pod autostrady ?? nie wiem czy to dobry pomysł.....

swoją drogą...budowanie autostrady przez ALpinę to chyba też nie jest dobry pomysł...

Hehe :) Jadac z Wodzislawia do Jastrzebia - jakies 100m przed niedokonczonym mostem po lewej widac pieknie na co idzie berga. Tysiace ton ulozyli - nie wiem co to bedzie, jakis fragment "slimaka" / zjazdu z A1 - pieknie to wyglada taka wieeeeeeelka ulozona czerwona kupa kamienia :) Pod sama A1 ukladaja juz chyba dolomit. Ale na roznego rodzaju nasypy daja wlasnie berge.

Sprzedam Wam niusa - berga (ta czerwona przepalona, nadajaca sie na utwardzanie podjazdow) sie konczy. Ponoc do konca roku i END. Kto potrzebuje - lepiej juz kupowac bo pod koniec ceny maja poszybowac w gore. To dzisiejszy nius od Andrzeja - kierowcy MANa ktory ta berge wozi na codzien :) Wszystko wykupila ALPINA na autostrady. Spieszcie sie :)

Potem zostanie juz tylko kliniec - dolomit, po 50pln / t.

hehehe i tu wchodzi na tereny alpiny CBA :)

tak powaznie - nie bojta sie!! halda na rydultowach ciagle sie pali !! nie teraz to za chwile bedzie znowu czerwona przepalanka :)

uważajcie kto ma gaz w łazience - coś jest nie tak z ciśnieniem - u mnie podczas prysznica tak śmierdzi gazem ze szybciutko otwieraŁAm drzwi, pomimo tego że mam w miare nowoczesny piec gazowy....jak dobrze że nie bede miała gazu w domu ;)

i wlasnie dlatego nie chcialam gazu w domu ...

Eloooo !!!!! Pogoda niemrawa piję kawkę może się obudzę :p jedziemy na rozeznanie po hurtowniach

Rany boskie 5:50 sobota, a Ty juz na nogach! Ja dopiero teraz wstalem, a wlasciwie to pies mnie wytargal z wyra :p

Ja dzisiaj robie dalej ogrodzenie. Wczoraj byl lekki thiller - okazuje sie ze na jednym z moich drzew (brzoza) ktos sie prawdopodobnie kiedys powiesil - wisi na nim krzyz z rozancem, a w stosie lisci znalezlismy kilka zniczy :jawdrop: I teraz najgorsze, ze akurat to drzewo przeszkadza mi bo jest mocno pochylone i od poziomu terenu do niego jest z 1,2m. A ja tam wszedzie daje siatke wys. 2m. Jakby ten samobojca nie mogl sobie wybrac kurna jakiegos bardziej dostojnego drzewa - obok rosnie piekny dąb! Normalnie to bym wycial po cichu ale jak tam jeszcze ktos przychodzi to moze zrobic raban ze drzewo zniknelo. Wiec.. bedzie trzeba legalnie wszystko zalatwic - wniosek o wycinke etc. A jezeli z jakichs powodow pozwolenia nie dostane - to sam nie wiem - chyba bede musial zrobic specjalny otwor w siatce na to cholerne drzewo ;)

w moim domu zamieszkała chyba para ptaków, instalator mówił ze jakieś ptaki latają po domu a wczoraj sama przyuważyłam jak wpadaja do domu - jak przystało - w otworze nad drzwiami frontowymi ;)

wrzuciłam fotki z prac na działce, zaczyna to już wyglądać jakoś choć jeszcze mnóstwo sprzątania, garaż do rozkręcenia, dechy do pocięcia....ale małymi kroczkami do przodu :)

Rany boskie 5:50 sobota, a Ty juz na nogach! Ja dopiero teraz wstalem, a wlasciwie to pies mnie wytargal z wyra :p

Ja dzisiaj robie dalej ogrodzenie. Wczoraj byl lekki thiller - okazuje sie ze na jednym z moich drzew (brzoza) ktos sie prawdopodobnie kiedys powiesil - wisi na nim krzyz z rozancem, a w stosie lisci znalezlismy kilka zniczy :jawdrop: I teraz najgorsze, ze akurat to drzewo przeszkadza mi bo jest mocno pochylone i od poziomu terenu do niego jest z 1,2m. A ja tam wszedzie daje siatke wys. 2m. Jakby ten samobojca nie mogl sobie wybrac kurna jakiegos bardziej dostojnego drzewa - obok rosnie piekny dąb! Normalnie to bym wycial po cichu ale jak tam jeszcze ktos przychodzi to moze zrobic raban ze drzewo zniknelo. Wiec.. bedzie trzeba legalnie wszystko zalatwic - wniosek o wycinke etc. A jezeli z jakichs powodow pozwolenia nie dostane - to sam nie wiem - chyba bede musial zrobic specjalny otwor w siatce na to cholerne drzewo ;)

obetnij przeszkadzajace galezie

Gość Arturo72
Wczoraj byl lekki thiller - okazuje sie ze na jednym z moich drzew (brzoza) ktos sie prawdopodobnie kiedys powiesil - wisi na nim krzyz z rozancem, a w stosie lisci znalezlismy kilka zniczy :jawdrop:

Oj,cięzka sytuacja,wszak wiadomo co się stanie jak krzyż "potajemnie i w nocy" zniknie ;)

Stado pisiorów i moherów nie uniknione pod domem a może i sam Prezes się pojawi z transparentem "dość kondominium,zdrada" :)

I tak co miesiąc...

I dedykacja:

Rany boskie 5:50 sobota, a Ty już na nogach! Ja dopiero teraz wstałem, a właściwie to pies mnie wytargał z wyra :p

Z tego samego powodu wstaliśmy i my kundle nas wykopały z wyrka :p no a jak chce się załatwić sprawy to trzebało wcześniej wstać ;) i ta pierońsko pogoda