adamscool 08.04.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja segreguje odpad drzewa i składam w jednym miejscu sąsiedzi aż się cieszą jak mogą zabrać do spalenia w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.04.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 My systematycznie wywozimy worki ze śmieciami,raz pandą raz focusem i spoko da się.Do śmietnika przy bloku,żeby nie było,że do lasu.Jest jeszcze firma Zakład Usług Wielobranżowych z Dębieńska i wiem,że oni też wywożą śmieci.Operator z Czerwionki chyba też.Gdyby ktoś szukał dobrych kafelkarzy to polecam moich.Moje łazienki już zrobione na "cacy"Agusia a ta krokiew to już była przymocowana,bo gdyby tak to chyba bałabym się takich fachowców zostawić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 mam do sprzedania naczynie przeponowe do c.o. z obiegiem zamknietym http://allegro.pl/reflex-ng25-naczynie-przeponowe-wzbiorcze-do-co-i1527428211.html, kupilem omylkowo i oddam za polowe ceny (nowka sztuka) Jak jeszcze nikt nie zaklepal to ja chetnie odkupie Kurde - nie, sorry, za wielkie!! Myslalem ze do GWC sobie wykorzystam ale baniak 25l za wielki dla mnie, a chyba gdzies jeszcze w piwnicy mi sie wala jakies male 5l naczynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak jeszcze nikt nie zaklepal to ja chetnie odkupie Kurde - nie, sorry, za wielkie!! Myslalem ze do GWC sobie wykorzystam ale baniak 25l za wielki dla mnie, a chyba gdzies jeszcze w piwnicy mi sie wala jakies male 5l naczynko ale wieksze moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ale wieksze moze byc Wiem wiem, tylko niepotrzebnie bedzie miejsce zajmowac Jutro spojrze czy te 5l gdzies mi sie obstalo i dam znac, ale jakby ktos sie zglosil inny to opychaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Sprzedam Wam niusa - berga (ta czerwona przepalona, nadajaca sie na utwardzanie podjazdow) sie konczy. Ponoc do konca roku i END. Kto potrzebuje - lepiej juz kupowac bo pod koniec ceny maja poszybowac w gore. To dzisiejszy nius od Andrzeja - kierowcy MANa ktory ta berge wozi na codzien Wszystko wykupila ALPINA na autostrady. Spieszcie sie Potem zostanie juz tylko kliniec - dolomit, po 50pln / t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 TO pod autostrady ?? nie wiem czy to dobry pomysł.....swoją drogą...budowanie autostrady przez ALpinę to chyba też nie jest dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 TO pod autostrady ?? nie wiem czy to dobry pomysł..... swoją drogą...budowanie autostrady przez ALpinę to chyba też nie jest dobry pomysł... Hehe Jadac z Wodzislawia do Jastrzebia - jakies 100m przed niedokonczonym mostem po lewej widac pieknie na co idzie berga. Tysiace ton ulozyli - nie wiem co to bedzie, jakis fragment "slimaka" / zjazdu z A1 - pieknie to wyglada taka wieeeeeeelka ulozona czerwona kupa kamienia Pod sama A1 ukladaja juz chyba dolomit. Ale na roznego rodzaju nasypy daja wlasnie berge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.04.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Sprzedam Wam niusa - berga (ta czerwona przepalona, nadajaca sie na utwardzanie podjazdow) sie konczy. Ponoc do konca roku i END. Kto potrzebuje - lepiej juz kupowac bo pod koniec ceny maja poszybowac w gore. To dzisiejszy nius od Andrzeja - kierowcy MANa ktory ta berge wozi na codzien Wszystko wykupila ALPINA na autostrady. Spieszcie sie Potem zostanie juz tylko kliniec - dolomit, po 50pln / t. hehehe i tu wchodzi na tereny alpiny CBA tak powaznie - nie bojta sie!! halda na rydultowach ciagle sie pali !! nie teraz to za chwile bedzie znowu czerwona przepalanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.04.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 uważajcie kto ma gaz w łazience - coś jest nie tak z ciśnieniem - u mnie podczas prysznica tak śmierdzi gazem ze szybciutko otwieraŁAm drzwi, pomimo tego że mam w miare nowoczesny piec gazowy....jak dobrze że nie bede miała gazu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.04.2011 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 uważajcie kto ma gaz w łazience - coś jest nie tak z ciśnieniem - u mnie podczas prysznica tak śmierdzi gazem ze szybciutko otwieraŁAm drzwi, pomimo tego że mam w miare nowoczesny piec gazowy....jak dobrze że nie bede miała gazu w domu i wlasnie dlatego nie chcialam gazu w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 09.04.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Eloooo !!!!! Pogoda niemrawa piję kawkę może się obudzę jedziemy na rozeznanie po hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Eloooo !!!!! Pogoda niemrawa piję kawkę może się obudzę jedziemy na rozeznanie po hurtowniach a my moze do gabrysi zanim maz sie zabierze za robote na dzialce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Eloooo !!!!! Pogoda niemrawa piję kawkę może się obudzę jedziemy na rozeznanie po hurtowniach Rany boskie 5:50 sobota, a Ty juz na nogach! Ja dopiero teraz wstalem, a wlasciwie to pies mnie wytargal z wyra Ja dzisiaj robie dalej ogrodzenie. Wczoraj byl lekki thiller - okazuje sie ze na jednym z moich drzew (brzoza) ktos sie prawdopodobnie kiedys powiesil - wisi na nim krzyz z rozancem, a w stosie lisci znalezlismy kilka zniczy I teraz najgorsze, ze akurat to drzewo przeszkadza mi bo jest mocno pochylone i od poziomu terenu do niego jest z 1,2m. A ja tam wszedzie daje siatke wys. 2m. Jakby ten samobojca nie mogl sobie wybrac kurna jakiegos bardziej dostojnego drzewa - obok rosnie piekny dąb! Normalnie to bym wycial po cichu ale jak tam jeszcze ktos przychodzi to moze zrobic raban ze drzewo zniknelo. Wiec.. bedzie trzeba legalnie wszystko zalatwic - wniosek o wycinke etc. A jezeli z jakichs powodow pozwolenia nie dostane - to sam nie wiem - chyba bede musial zrobic specjalny otwor w siatce na to cholerne drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 w moim domu zamieszkała chyba para ptaków, instalator mówił ze jakieś ptaki latają po domu a wczoraj sama przyuważyłam jak wpadaja do domu - jak przystało - w otworze nad drzwiami frontowymi wrzuciłam fotki z prac na działce, zaczyna to już wyglądać jakoś choć jeszcze mnóstwo sprzątania, garaż do rozkręcenia, dechy do pocięcia....ale małymi kroczkami do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.04.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Panicznie boję się gazu i dlatego w domu go nie będę miała.Dziękuję już mi raz junkers wybuchł i znalazł się w wannie,a woda się lała aż do piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Rany boskie 5:50 sobota, a Ty juz na nogach! Ja dopiero teraz wstalem, a wlasciwie to pies mnie wytargal z wyra Ja dzisiaj robie dalej ogrodzenie. Wczoraj byl lekki thiller - okazuje sie ze na jednym z moich drzew (brzoza) ktos sie prawdopodobnie kiedys powiesil - wisi na nim krzyz z rozancem, a w stosie lisci znalezlismy kilka zniczy I teraz najgorsze, ze akurat to drzewo przeszkadza mi bo jest mocno pochylone i od poziomu terenu do niego jest z 1,2m. A ja tam wszedzie daje siatke wys. 2m. Jakby ten samobojca nie mogl sobie wybrac kurna jakiegos bardziej dostojnego drzewa - obok rosnie piekny dąb! Normalnie to bym wycial po cichu ale jak tam jeszcze ktos przychodzi to moze zrobic raban ze drzewo zniknelo. Wiec.. bedzie trzeba legalnie wszystko zalatwic - wniosek o wycinke etc. A jezeli z jakichs powodow pozwolenia nie dostane - to sam nie wiem - chyba bede musial zrobic specjalny otwor w siatce na to cholerne drzewo obetnij przeszkadzajace galezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.04.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 obetnij przeszkadzajace galezie Sek w tym ze to jest cale drzewo - wyrasta ze skarpy prawie poziomo. Ta zawadzajaca "galaz" to glowny pien drzewa W tym tez moja nadzieja ze miasto nie bedzie robilo problemow z wycinka - to drzewo przy wiekszych wiatrach moze sie zlamac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.04.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Wczoraj byl lekki thiller - okazuje sie ze na jednym z moich drzew (brzoza) ktos sie prawdopodobnie kiedys powiesil - wisi na nim krzyz z rozancem, a w stosie lisci znalezlismy kilka zniczy Oj,cięzka sytuacja,wszak wiadomo co się stanie jak krzyż "potajemnie i w nocy" zniknie Stado pisiorów i moherów nie uniknione pod domem a może i sam Prezes się pojawi z transparentem "dość kondominium,zdrada" I tak co miesiąc... I dedykacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 09.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Rany boskie 5:50 sobota, a Ty już na nogach! Ja dopiero teraz wstałem, a właściwie to pies mnie wytargał z wyra Z tego samego powodu wstaliśmy i my kundle nas wykopały z wyrka no a jak chce się załatwić sprawy to trzebało wcześniej wstać i ta pierońsko pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts