mea 11.04.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ja juz mam wylewku umowione u Adama ... ten sam co tynki ... widzialam u Gabrysi i wylewki bez zarzutow! ponoc machneli caly dom w jeden dzien !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 11.04.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Po ile te wylewki u P. Adama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Po ile te wylewki u P. Adama? po 30zl mam pytanie ... ktos z was ma moze instalacje przygotowana pod markize na tarasie?? zastanawiam ie czy to jest taki sam kabel jak do rolet?? 4x0,75 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 11.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Słuchajcie...jak macie wylaną wylewkę w garażu?pokąd?...aż za bramę garażową na zewnątrz?nie będzie to przemarzać do wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 11.04.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Brał ktoś może beton z Bud-Betu z Zor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.04.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Brał ktoś może beton z Bud-Betu z Zor? My braliśmy - nie mamy zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Brał ktoś może beton z Bud-Betu z Zor? my bralismy - uczciwie i solidnie!! moge ich poleciac bo sami wylewaja beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 11.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja brałem już trzy razy i wiem, że Orzesze mocno zaopatrują, u mnie ał w czwatek trzy tygodnie temu. Wszystko robią sami :-0 Polecam w razie kontaktu z biurem o nr do Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ja brałem już trzy razy i wiem, że Orzesze mocno zaopatrują, u mnie ał w czwatek trzy tygodnie temu. Wszystko robią sami :-0 Polecam w razie kontaktu z biurem o nr do Maćka ja mam kontatk do Wiktora Slowika - on obsluguje rybnik i zory !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No nam podniosło w rogach na złączach dylatacji od 1 cm do 1,5 cm Kuliśmy wszystko wzdłuż i uzupełnialiśmy ( na nowo Ewus dalej jak to czytam to mi sie cisnienie podnosi nie mam pojecia jak sie czuliscie ale to juz za wami. A za ten tekst Olszara "ze tak ma byc" to ja jestem za skresleniem go z listy wykonawcow. BTW Maciek gon go niech szlifuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 11.04.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ewus dalej jak to czytam to mi sie cisnienie podnosi nie mam pojecia jak sie czuliscie ale to juz za wami. A za ten tekst Olszara "ze tak ma byc" to ja jestem za skresleniem go z listy wykonawcow. BTW Maciek gon go niech szlifuje sam to zrobie bo tego jest bardzo malo, pewnie bez szlifowania podloga by to wyrownala ale z ciekawosci przylazylem ta late...fakt faktem kazda ekipa zostawia po sobie slad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 11.04.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ja mam kontatk do Wiktora Slowika - on obsluguje rybnik i zory !! Jeśli można to proszę o jego numer kontaktowy na priv.Dzięki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jeśli można to proszę o jego numer kontaktowy na priv.Dzięki ) poszlo na prv Jasek ja tez jestem za pozbyciem sie olszara ... kiedys robil dobrze ale coraz czesciej puszcza buble a po to jest forum zeby wlasnie takich eliminowac z listy "polecanych fachowcow" ... swoja droga podobnie mysle o slynnym panu damianie ... jakos nie mam ochoty sprawdzac czy nasz sufit spadnie i czy kat prosty jest prosty czy raczej nieszczegolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A ja nadal szukam kogos uczciwego i konkretnego do zabudowy G-K i ocieplenia poddasza ... wiem ze sa osoby ktore warto polecic choc wiem ze w miare postepow budowy relacje "inwestor - wykonawca" zaczynaja byc juz coraz bardziej napiete!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 11.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jak wchodze na stronkę muratora to wychodzi mi że zainfekowana strona koniem trojańskim :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jak wchodze na stronkę muratora to wychodzi mi że zainfekowana strona koniem trojańskim :/ Uuu, chyba musisz małża poprosic o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A ja nadal szukam kogos uczciwego i konkretnego do zabudowy G-K i ocieplenia poddasza ... wiem ze sa osoby ktore warto polecic choc wiem ze w miare postepow budowy relacje "inwestor - wykonawca" zaczynaja byc juz coraz bardziej napiete!! No kochana, tutaj to chyba sami najlepiej zrobicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 No kochana, tutaj to chyba sami najlepiej zrobicie. biorac pod uwage fakt ze elektryka zajmuje nam TYLEEEE czasu to jak zabierzemy sie za ocieplenie i plyty to sie wprowadzimy za 3 lata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mea mogliście wziąć naszego elektryka , a K-G zrobic sami )) To byłoby dużo lepsze rozwiązanie i mniej kosztowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 swoja droga podobnie mysle o slynnym panu damianie ... jakos nie mam ochoty sprawdzac czy nasz sufit spadnie i czy kat prosty jest prosty czy raczej nieszczegolnie tu zaprotestuje - u mnie zrobił bardZO dobrze, kąty posprawdzałam - naprawde jest porządnie wszystko wykonane, było kilka poprawek owszem - tylko że nie chodziło o kąty - ale poprawione bez mrugnięcia okiem i jest równo, wierzcie mi że naprawde bardzo dokładnie sprawdziłam w trakcie prac i przed odebraniem, jest ok i moge go polecić, mało tego - jeszcze wróci do mnie zrobić kilka rzeczy wiele osób oglądało, nie był zastrzeżeń a wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts