mea 11.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mea mogliście wziąć naszego elektryka , a K-G zrobic sami )) To byłoby dużo lepsze rozwiązanie i mniej kosztowne. z ta roznica ze na elektryce mariusz conieco sie zna a plyty robilismy raz - tu w pokoju w ktorym siedze ... jak bys tu weszla to wiedzialabys ze nie powinnismy sie tym zajmowac a dac zarobic fachowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 tu zaprotestuje - u mnie zrobił bardZO dobrze, kąty posprawdzałam - naprawde jest porządnie wszystko wykonane, było kilka poprawek owszem - tylko że nie chodziło o kąty - ale poprawione bez mrugnięcia okiem i jest równo, wierzcie mi że naprawde bardzo dokładnie sprawdziłam w trakcie prac i przed odebraniem, jest ok i moge go polecić, mało tego - jeszcze wróci do mnie zrobić kilka rzeczy wiele osób oglądało, nie był zastrzeżeń a wręcz przeciwnie zgodze sie z toba jak za kilka miesiecy nie okaze sie ze ci sie sufit wali na glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 11.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 OK, nadchodzi powoli czas wylewek - ile biorą średnio teraz za cementowe?Jasek, ile ty w końcu dałeś za anhydryty - jaką masz grubość?Zakładając, że w projekcie na 10 cm styro wchodzi mi 6 cm cementowej, to anhydrytowej powinno styknąć gdzieś 4,5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 OK, nadchodzi powoli czas wylewek - ile biorą średnio teraz za cementowe? Jasek, ile ty w końcu dałeś za anhydryty - jaką masz grubość? Zakładając, że w projekcie na 10 cm styro wchodzi mi 6 cm cementowej, to anhydrytowej powinno styknąć gdzieś 4,5 cm? a tynki juz adam zrobil?? no i dzwon do niego za wylewkami - patrzylam u gabrysi i warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 11.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mam pytanko do wszystkich którzy są już po tynkach,a mianowicie :Co zawierała cena ?chodzi mi o to czy w cenie mieliście ofoliowanie okien ,drzwi,bramy garażowej oraz nałożenie siatki na sufit-czy są opcje dodatkowo płatne.Pytam,bo obdzwoniłem tynkarzy z forum i nie tylko i rozrzut cenowy jest od 23-27zł i zapomniałem zapytać co jest w cenie.I tak samo wylewki: czy siatka-mata,folie są w cenie tych 30zł,czy płatne dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 zgodze sie z toba jak za kilka miesiecy nie okaze sie ze ci sie sufit wali na glowe nie ma opcji...inna technika wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mam pytanko do wszystkich którzy są już po tynkach,a mianowicie :Co zawierała cena ?chodzi mi o to czy w cenie mieliście ofoliowanie okien ,drzwi,bramy garażowej oraz nałożenie siatki na sufit-czy są opcje dodatkowo płatne.Pytam,bo obdzwoniłem tynkarzy z forum i nie tylko i rozrzut cenowy jest od 23-27zł 19zet....wszystko w cenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Mam pytanko do wszystkich którzy są już po tynkach,a mianowicie :Co zawierała cena ?chodzi mi o to czy w cenie mieliście ofoliowanie okien ,drzwi,bramy garażowej oraz nałożenie siatki na sufit-czy są opcje dodatkowo płatne.Pytam,bo obdzwoniłem tynkarzy z forum i nie tylko i rozrzut cenowy jest od 23-27zł i zapomniałem zapytać co jest w cenie.I tak samo wylewki: czy siatka-mata,folie są w cenie tych 30zł,czy płatne dodatkowo szczerze powiem ze: 1. okna itp zamierzam ofoliowac osobiscie !! bede pewna ze to jest porzadnie zrobione!! 2. sufitow nei tynkuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 nie ma opcji...inna technika wykonania inna od ktorej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 inna od ktorej ?? strop w piwnicy wykonany inaczej niż u Maćka, tzn bez folii na parterze sufitu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 strop w piwnicy wykonany inaczej niż u Maćka, tzn bez folii na parterze sufitu brak znam niestety kolejny smutny przypadek kiedy sufit pana damiana runal w dol ... tym razem bez foli ... ;( przestalam wierzyc w fakt ze ten gosc potrafi robic to za co bierze kase!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 11.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 19zet....wszystko w cenie.... Skąd masz tak tanią Ekipę Queene?jak u niej z terminami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 11.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 OK, nadchodzi powoli czas wylewek - ile biorą średnio teraz za cementowe? Jasek, ile ty w końcu dałeś za anhydryty - jaką masz grubość? Zakładając, że w projekcie na 10 cm styro wchodzi mi 6 cm cementowej, to anhydrytowej powinno styknąć gdzieś 4,5 cm? Duzo dalem (mialem sporo nierownosci i srednio mi wyszlo kolo 5,5cm do 6cm) hmm z tego co pamietam to 4,5 to wg Przemka jest malo i leje kolo 5cm (w zaleznosci jaka masz podlogowke). BTW 6cm cementowej na 10cm styro to jest malo przynajmniej wg zalecen 7,5-8cm BTW Bulajev chlopie wez odpusc Damiana poszukaj lepszych kuzwa to tynki sa bedziesz sie na nie gapil przez ladnych pare lat niech ci je zrobia porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 11.04.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Skąd masz tak tanią Ekipę Queene?jak u niej z terminami? 19 zeta tylko czy warto ?? przeczytaj to co napisalam o panu damianie i moze uda mi sie ciebie zniechecic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 11.04.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Będę zabudowywał poddasze : między krokwie toprock 15cm,a II warstwa superrock 10cm,w związku z tym mam pytanie jakie profile,wieszaki potrzebuję do zabudowy wełną 10cm .Zabudowa tylko na skosach bez ścianek kolankowych.Do zabudowy 130m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 11.04.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 19 zeta tylko czy warto ?? przeczytaj to co napisalam o panu damianie i moze uda mi sie ciebie zniechecic ... Dziękuję,już wiem ,że nie skorzystam,dla mnie spokój i płynność na budowie jest priorytetem.Zostaję przy tynkach gipsowych z knaufa za 23zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.04.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 znam niestety kolejny smutny przypadek kiedy sufit pana damiana runal w dol ... tym razem bez foli ... ;( przestalam wierzyc w fakt ze ten gosc potrafi robic to za co bierze kase!! ktoś z forum ? a swoją drogą...nie wydaje wam sie dziwne że ktoś coś robi do tej pory kilka-kilkanaście razy bez zastrzeżeń a nagle zaczyna partolić robotę, ciekawi mnie jaka jest tego przyczyna, przecież technika ani materiały raczej sie nie zmieniają, jakiś tam wpływa ma pewnie pogoda (mrozy)....ale co jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a swoją drogą...nie wydaje wam sie dziwne że ktoś coś robi do tej pory kilka-kilkanaście razy bez zastrzeżeń a nagle zaczyna partolić robotę, ciekawi mnie jaka jest tego przyczyna, przecież technika ani materiały raczej sie nie zmieniają, jakiś tam wpływa ma pewnie pogoda (mrozy)....ale co jeszcze... stawialabym na czynnik ludzki ... moze zmienil sie ktos w ekipie /moze nawet kilka osob/ i juz nie te umiejetnosci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 12.04.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ktoś z forum ? a swoją drogą...nie wydaje wam sie dziwne że ktoś coś robi do tej pory kilka-kilkanaście razy bez zastrzeżeń a nagle zaczyna partolić robotę, ciekawi mnie jaka jest tego przyczyna, przecież technika ani materiały raczej sie nie zmieniają, jakiś tam wpływa ma pewnie pogoda (mrozy)....ale co jeszcze... Ja uważam, że gdyby mrozy miały wpływ to wszystkie tynki cementowe by pospadały z elewacji zewnętrznych, a się trzymają. Twoje tynki są na pewno zrobione dobrze bo pod presją ) i to jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 12.04.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 stawialabym na czynnik ludzki ... moze zmienil sie ktos w ekipie /moze nawet kilka osob/ i juz nie te umiejetnosci !!! No ja bym chyba jeszcze postawiła na wyjątkowego pecha inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts