sebo8877 22.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 No , to faktycznie masz sebuś uciążliwe to....ja mam na dole otwieraną szafke w której mam filtr kubełkowy i inne duperele i tam też listwę schowam ...schylę się tylko i nie ma problemu. Ale z tym postumentem to faktycznie problem jest . Zapodałbyś jakies zdjątka bo ciekawa jestem jak to sobie wymysliłeś z tym postumentem . Akwarium juz stoi - rok było zaniedbane, postument musże jeszcze dopacykować - tak więc zdjęc na ten czas nie pokażę Ale jak mi się wszystko odrodzi tak jak licże to sie pochwalę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 będę pamiętać i będę nachalna....może ja bym se coś takiego fundnęła ...tylkko nie bardzo mam koncepcję jak to powinno wygladać ....jak dasz zdjątka i mi sie spodoba to kto wie....kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 My też mamy wybudowany postument (katafalk ) na akwarium. Specjalnie dozbrajaliśmy strop, bo nasze cudo będzie miało 800 l. Cały osprzęt i gniazdka będą umieszczone w pomieszczeniu gospadarczym za ścianą.Teraz mamy listwę ( taką o jakiej mówi Piejar).Też spełnia zadanie, tylko nie wygląda najlepiej.Trzeba ją ukryć. Kiedyś mieliśmy ją koło małego akwarium i o mało cały blok nie spłonął.Kropla wody.....do kropli.... i do listwy. Daggulka - lampa i wyłącznik to jeden punkt.Ok. A jak lampa ma 2 wyłączniki w różnych miejscach. U mnie połowa lamp jest w tym systemie. Chyba przez miesiąc będe się uczyć co gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 22.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A zapomniałam. Wybraliśmy schody. Termin realizacji sierpień. Jak ktoś chce wycenę - dam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A zapomniałam. Wybraliśmy schody. Termin realizacji sierpień. Jak ktoś chce wycenę - dam na priv. poprosze , jesli przyszła wycena od Męskiego to tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja też poproszę wycenę na priv....dla łobejrzenia, bo ja będe miała betonowe schody...trza będzie je czymś obłożyć ale jeszcze nie wiem czy gresem czy drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A zapomniałam. Wybraliśmy schody. Termin realizacji sierpień. Jak ktoś chce wycenę - dam na priv. Ja chce!!!! Jesli mozesz to dorzuc fotke jakie to maja byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 nooo, dzieki.....też tak myslałam ....już go wzięłam...umówieni jezdeśmy na marzec jak na marzec? Daggulka czy ja cos przegapiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.01.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 tiaaaa... mój mąż zaczyna kombinowac gdzie tu ulokować swoje akwarium, zaraz mi zabierze troche kuchni ale jego akwarium ma 240 l, a nie 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 tiaaaa... mój mąż zaczyna kombinowac gdzie tu ulokować swoje akwarium, zaraz mi zabierze troche kuchni ale jego akwarium ma 240 l, a nie 800 Moje tysz ma 240 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Moje tez ma 240l....ale marzy mi sie taka co najmniej 400 ....apetyt rośnie w miare jedzenia.... . malmuc....z elektrykiem się umówiłam wstępnie na marzec bo w marcu energetyka zrobi mi przyłacze na działkę, no i do tej skrzynki trza jeszcze postawić już na swój koszt (krzyknął 400-450zł) taką slrzynke roboczą...prowizorka się to nazywa podobno . No, a potem już go se "zaklepałam" na lato dowykonania instalacji. Akwarysta....daj fotkę jak to u ciebie wyglada taki postument....a masz już na nim akwa postawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 23.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 oj nie same nie same są tez miłośnicy kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 oj nie same nie same są tez miłośnicy kotów Sierściuchy trawie ale ich nie kocham - psy to co innego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 23.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 oj nie same nie same są tez miłośnicy kotów Sierściuchy trawie ale ich nie kocham - psy to co innego Sebo8877 a psy to nie sierściuchy? nie ma nic lepszego jak kiciuś mruczący na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki.. sebo8877 oj nie same nie same są tez miłośnicy kotów Sierściuchy trawie ale ich nie kocham - psy to co innego Sebo8877 a psy to nie sierściuchy? nie ma nic lepszego jak kiciuś mruczący na kolanach Sierściuchy te koty znaczy się robią z chałupy cyrk - a wypuś takiego na dwór... ale może lepiej nie polemizujmy... i zmieńmy temat bo sie popsztykamy a nie musimy.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ja sobie niekiedy marzę o takim puszystym futrzaku....kocie znaczy (mój pies nie lubi sie niestety przytulać )....który położy mi się w moim nowym domu na kolanach w jadalni....przy gazecie.....a ja ....taka zrelaksowana jego mruczeniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mnie póki co sierściuchy obsikują plac a tego smrodu nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mnie póki co sierściuchy obsikują plac a tego smrodu nie cierpię Tego synka cza suchac :0 on zawsze godo prowda i mo recht Dlatego mom akwarium Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 eeee tam, jak to baba ze wsi bez kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts