Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

No , to faktycznie masz sebuś uciążliwe to....ja mam na dole otwieraną szafke w której mam filtr kubełkowy i inne duperele i tam też listwę schowam ...schylę się tylko i nie ma problemu. Ale z tym postumentem to faktycznie problem jest :roll: . Zapodałbyś jakies zdjątka bo ciekawa jestem jak to sobie wymysliłeś z tym postumentem :roll: .

Akwarium juz stoi - rok było zaniedbane, postument musże jeszcze dopacykować - tak więc zdjęc na ten czas nie pokażę :)

Ale jak mi się wszystko odrodzi tak jak licże to sie pochwalę

Sebo8877

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

My też mamy wybudowany postument (katafalk :lol: ) na akwarium. Specjalnie dozbrajaliśmy strop, bo nasze cudo będzie miało 800 l.

Cały osprzęt i gniazdka będą umieszczone w pomieszczeniu gospadarczym za ścianą.Teraz mamy listwę ( taką o jakiej mówi Piejar).Też spełnia zadanie, tylko nie wygląda najlepiej.Trzeba ją ukryć. Kiedyś mieliśmy ją koło małego akwarium i o mało cały blok nie spłonął.Kropla wody.....do kropli.... i do listwy.

Daggulka - lampa i wyłącznik to jeden punkt.Ok. A jak lampa ma 2 wyłączniki w różnych miejscach. U mnie połowa lamp :lol: jest w tym systemie.

Chyba przez miesiąc będe się uczyć co gdzie jest. :wink:

Moje tez ma 240l....ale marzy mi sie taka co najmniej 400 :D ....apetyt rośnie w miare jedzenia.... :wink: .

malmuc....z elektrykiem się umówiłam wstępnie na marzec bo w marcu energetyka zrobi mi przyłacze na działkę, no i do tej skrzynki trza jeszcze postawić już na swój koszt (krzyknął 400-450zł) taką slrzynke roboczą...prowizorka się to nazywa podobno :lol: . No, a potem już go se "zaklepałam" na lato dowykonania instalacji.

Akwarysta....daj fotkę jak to u ciebie wyglada taki postument....a masz już na nim akwa postawione?

No to widać że an Rybniku same akwariumowe ludziki..

sebo8877

oj nie same nie same

są tez miłośnicy kotów :lol:

Sierściuchy trawie ale ich nie kocham - psy to co innego :)

Sebo8877

a psy to nie sierściuchy?

nie ma nic lepszego jak kiciuś mruczący na kolanach :)

Sierściuchy te koty znaczy się robią z chałupy cyrk - a wypuś takiego na dwór... ale może lepiej nie polemizujmy... i zmieńmy temat bo sie popsztykamy a nie musimy.. :wink:

Sebo8877

ja sobie niekiedy marzę o takim puszystym futrzaku....kocie znaczy (mój pies nie lubi sie niestety przytulać :( )....który położy mi się w moim nowym domu na kolanach w jadalni....przy gazecie.....a ja ....taka zrelaksowana jego mruczeniem.... :D :wink: :D