mea 12.04.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ja z innej beczki. Chodzi o okna tarasowe przesuwane 3 metrówki ma ktoś ? . Boje się że 2 X 1,5 metra to duży ciężar. a może jednak jest inaczej wypowiedzcie się zapraszam do nas mam 3,30 okno i do tego 3 szybowe !! maksmalny ciezar jaki mozna dostac w tym oknie !! chodzi rewelacynie !! panowie jak montowali to mowili ze ono mniej bedzie "problematyczne" niz wszystkie mniejsze otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 12.04.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 zapraszam do nas mam 3,30 okno i do tego 3 szybowe !! maksmalny ciezar jaki mozna dostac w tym oknie !! chodzi rewelacynie !! panowie jak montowali to mowili ze ono mniej bedzie "problematyczne" niz wszystkie mniejsze otwierane A ile płaciliscie za takie cacko.A i jeszcze jedno pytanko. Mam mały wiatrołap a naprzeciw wejscia z wiatrołapu do salonu zaraz schody na poddasze. w zwiazku z czym stoimy przed wyborem albo żadnych szaf zabudowanych w wiatrołapie a i na garderobe mało miejsca i normalne drzwi albo szafa zabudowana i drzwi zasuwane .Czy ktoś miał doczynienia z takimi drzwiami zasuwanymi pomiedzy wiatrołapem a salonem? czy jednak pomysł do bani> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A ile płaciliscie za takie cacko.A i jeszcze jedno pytanko. Mam mały wiatrołap a naprzeciw wejscia z wiatrołapu do salonu zaraz schody na poddasze. w zwiazku z czym stoimy przed wyborem albo żadnych szaf zabudowanych w wiatrołapie a i na garderobe mało miejsca i normalne drzwi albo szafa zabudowana i drzwi zasuwane .Czy ktoś miał doczynienia z takimi drzwiami zasuwanymi pomiedzy wiatrołapem a salonem? czy jednak pomysł do bani> ja placilam okolo 4k ... ile dokladnie to musialabym sprawdzic .. a co do drzwi .. .zapodaj jakis rzut moze razem cos wymyslimy edit: w grudniu z 40% rabatem bylo ono za 4500 bez kilku zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 12.04.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki to w sumie około 4 tysiace to jeszcze można dać. a rzutu nie dam bo nie jestem taki biegły w obsłudze komputera i nie potrafie dodawać fotek. Bede chyba sam kombinował ale konkretnie myśle o takich drzwiach http://http://przesuwne.pl/2011/02/24/drzwi-przesuwne-kaseta-aluminiowa-100mm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.04.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mam mały wiatrołap a naprzeciw wejscia z wiatrołapu do salonu zaraz schody na poddasze. w zwiazku z czym stoimy przed wyborem albo żadnych szaf zabudowanych w wiatrołapie a i na garderobe mało miejsca i normalne drzwi albo szafa zabudowana i drzwi zasuwane .Czy ktoś miał doczynienia z takimi drzwiami zasuwanymi pomiedzy wiatrołapem a salonem? czy jednak pomysł do bani> nie bardzo moge sobie wyobrazic to co opisales ale zdecydowanie wybralabym szafe/garderobe, kazde miejsce do przechowywania w domu jest na wage zlota wg mnie, szczegolnie w wiatrolapie a suwane drzwi przeciez nie sa złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 12.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 witam:)Szukam firmy od instalacji telewizyjno-satelitarnej. Czy ma ktoś jakieś namiary?dzięki z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 witam:) Szukam firmy od instalacji telewizyjno-satelitarnej. Czy ma ktoś jakieś namiary? dzięki z góry:) my sami robimy a kto ci robil elektryke ?? nam elektryk wyoslil jak to zrobic i wlasnie dzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 12.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A propos przesuwek to nam jedna firma chciała zrobić 2x2metry i miało chodzić "na paluszek", więc myślę, że 2x1,5m to niezły pomysł My niestety zrezygnowaliśmy z tych pięknych przeszkleń bo miały nas kosztować 16 tyś (a to za jedno okno trochę dużo) i teraz mamy mieć podział 3x1,3m za 5 tyś. czekamy aż założą pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatkaz83 12.04.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Właśnie u nas problem czasowy występuje i nie damy rady sami:( A nasz elektryk chyba nie do końca oblatany w tej kwestii :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki to w sumie około 4 tysiace to jeszcze można dać. a rzutu nie dam bo nie jestem taki biegły w obsłudze komputera i nie potrafie dodawać fotek. Bede chyba sam kombinował ale konkretnie myśle o takich drzwiach http://http://przesuwne.pl/2011/02/24/drzwi-przesuwne-kaseta-aluminiowa-100mm/ jak chcesz to przyjedz sobie zobaczyc okno ja jestem zadowolona a co do drzwi przesownych - queene ma 100\5 racji /jesli tylko masz wybor cokolwiek czy szafa - wybieraj szafe !!! zwlaszcza jesli nie masz duzego garazu, komorki i piwnicy a drzwi przesowne moga byc pieknym dodatkiem do wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Właśnie u nas problem czasowy występuje i nie damy rady sami:( A nasz elektryk chyba nie do końca oblatany w tej kwestii :/ zwroc sie do robertsz - jak bedzie mial czas to pewnie da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 12.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam. Wiem że niezbyt często udzielałem się na forum ale teraz mogę w końcu otworzyc szampana bo właśnie wprowadziliśmy się do naszego domu. 3 lata ciężkiej harówki opłaciło się. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 12.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kurcze nikt mi nie odpisał ...zaptam może raz jeszcze... Jak wylewaliście wylewki w garażu? Do bramy garazowej? Poza nią,czyli na zewnątrz? Co w takim razie z przemarzaniem po podłodze?Jest na to jakis sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kurcze nikt mi nie odpisał ...zaptam może raz jeszcze... Jak wylewaliście wylewki w garażu? Do bramy garazowej? Poza nią,czyli na zewnątrz? Co w takim razie z przemarzaniem po podłodze?Jest na to jakis sposób? ja wylewam pod brama ... ale nie mam pomyslu co z przemarzaniem ... moze nie bedzie to jakis mega problem zwlaszcza ze garaz mam w piwnicy ktora i tak nie bedzie ogrzewana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 12.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kurcze nikt mi nie odpisał ...zaptam może raz jeszcze... Jak wylewaliście wylewki w garażu? Do bramy garazowej? Poza nią,czyli na zewnątrz? Co w takim razie z przemarzaniem po podłodze?Jest na to jakis sposób? my mamy wylane az na zewntarz, a niech przemarza w koncu to garaz i chyba inaczej ciezko to rozwiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 12.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki to w sumie około 4 tysiace to jeszcze można dać. a rzutu nie dam bo nie jestem taki biegły w obsłudze komputera i nie potrafie dodawać fotek. Bede chyba sam kombinował ale konkretnie myśle o takich drzwiach http://http://przesuwne.pl/2011/02/24/drzwi-przesuwne-kaseta-aluminiowa-100mm/ my za nasza przesuwanke 2,9m zaplacilismy 7500zl ale mamy troche inny system przesuwania niz Monika, te nasze to faktycznie chodza jednym palcem od otwarcia do przesuniecia i prog bedzie max 1cm od podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 12.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Adam, tylko że u Marcina trzeba się z duuuużym wyprzedzeniem umawiać na termin ile bierze Marcin za m2 ocieplenia z nalozeniem tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 12.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 zapraszam do nas mam 3,30 okno i do tego 3 szybowe !! maksmalny ciezar jaki mozna dostac w tym oknie !! chodzi rewelacynie !! panowie jak montowali to mowili ze ono mniej bedzie "problematyczne" niz wszystkie mniejsze otwierane ..może wrzucisz jakieś zdjęcie tego okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 12.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 My mamy suwane 2,7 z AP Żory i nawet największemu wrogowi ich nie polecę.Jedyny nasz błąd na budowie.Reklamowaliśmy już 6 razy,dzisiaj już mąz afere zrobił i w przyszłym tygodniu mają coś wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 12.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ..może wrzucisz jakieś zdjęcie tego okna? sa w moim dzienniku !! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161617-%C5%BBabek-k%C4%85t-w%C5%82asny-...-chyba-niezbyt-ciasny-)&p=4679408#post4679408 no i zdjecia w stopce - okna i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts