queene 14.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 weźcie sobie na wstrzymanie, sorry ale nie chce mi sie czytać waszych wzajemnych obelg ktoś pytał wczesniej o przedszkole - nie trudno sie dostać ale sposób rekrutacji nie zapewnia dostania sie do przedszkola do którego chce sie posłać dziecko co do "krzynki" - z dobrymi znajomymi jest to możliwe, u nas było podobnie - mąż pomagał kumplowi przy oknach, kumpel robi nam elektrykę po kosztach, nie widzę w tym nic złego i nie uważam że kogoś okradam jak wyglądają terminy u polecanych wylewkarzy - pytał ktoś ostatnio ? najpierw chce zrobic zwykle wylewki w piwnicy i nie wiem czy juz umawiac, nie jest tego dużo (100m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.04.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Aaa to tu do mnie pijesz tak ? . hehe do mnie tez pije !! Do nikogo nie pije,nie jestem złośliwy ale widać,ze każdy ma takie czy inne grzeszki na sumieniu także proponowałem zanim się oskarży przemyśleś sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.04.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 jak wyglądają terminy u polecanych wylewkarzy - pytał ktoś ostatnio ? najpierw chce zrobic zwykle wylewki w piwnicy i nie wiem czy juz umawiac, nie jest tego dużo (100m2) Wylewkarze raczej maja bliskie wolne terminy bo tez machaja po 200-300m2 / dzien. Ale lepiej to zawsze zadzwonic i spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 14.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Akurat elektryk będzie "zarabiał" w pracy a robił na budowie a jeszcze jakieś nadgodzinki mu się trafią i oko na coć przymrużę.Na to sobie mogę pozwolić.Nie będę pisał gdzie pracuję,bo znajdzie się dobra dusza i doniesie do prezesa Co do urlopu to raz sobie wziąłem 3 dni i z kumplem pojechaliśmy po autko pod holenderską granicę,lubię prowadzić także zrobiłem to z czystej przyjemności za darmo swoim autkiem Nie włączałem się do dyskusji. Ale to co tu napisałeś to świadczy o Tobie nienajlepiej ."Zarabiał w pracy" dobre.I masz racje powinna sie znaleźć taka dobra dusza może byś się nauczył przyzwoitości , której Ci bezwzględnie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 14.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A tu "za szkrzynkę" oznacza że chłopaki okantują pracodawcę jednego aby wykonać coś dla drugiego (no chyba że czegoś nie zrozumiałem, to sory). dokładnie to miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.04.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 no więc myślę że sie wstrzele w jakiś wolny termin Adam....a kiedy przyjdziesz zrobic mi schody do piwnicy ? mam już wybierać płytki ? tysiak czeka odłożony a tak w ogóle to OD WRZEŚNIA WRACAM DO REGULARNEJ PRACY !! nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.04.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 no więc myślę że sie wstrzele w jakiś wolny termin Adam....a kiedy przyjdziesz zrobic mi schody do piwnicy ? mam już wybierać płytki ? tysiak czeka odłożony He, az mi przypomnialas ze schody do piwnicy musze machnac. A akurat na "moje" plytki jest promocja w OBI z 36 na 29 pln / m2 Jak zrobie to sie pochwale i ocenisz czy dalej chcesz moja usluge ha ha Szczerze to nigdy schodow nie robilem wiec nie mam zielonego pojecia jak to wyjdzie Akurat te moje plytki sa szkliwione i ciezko nawet po prostej obciac tak zeby szkliwo nie popekalo Musze sie na jakas nowa wypas tarcze szarpnac, moze bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 14.04.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ludzie kurdę, skończcie tę polemikę z Arturo, bo nie byłem na forum 1 dzień a przez 4 strony czytam to samo. Może zróbmy offtopic dla Arturo w oddzielnym wątku, a tutaj bądźmy bardziej MERYTORYCZNI, bo ludzie chcą tu konkretów, a nie nawalanki przez 4 strony. Kupowałeś może tam stelaż do wc z klawiszem "Skate Cosmopolitan" ? Z tego co wiem to można ten klawisz montować w pionie i w poziomie ale czy wtedy ten klawisz z grawerem "grohe" można też obrócić tak żeby był w poziomie ? ... są takie : http://www.grohe.pl/lib/0/catalogue_p1/farbbild250/38732006.gif ... a chciałbym żeby wyglądał tak : http://www.grohe.pl/lib/0/catalogue_p1/farbbild250/F38776S7.gif Tak, kupiłem u nich, ale Skate Arena, on jest taki trochę zaokrąglony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mnie się też ta dyskusja nie podoba, bardzo mi się nie podoba - przykro się czyta. Ale z dobrych wieści - moja dziura między płytkami właśnie zaczyna wyglądać jak podłoga drewniana i tak jak kocham moje schody tak kocham te kilkanaście metrów tego drzewa na posadzce. I myślałam, że nigdy tego nie napiszę, ale chyba zaczął się początek końca - w środku )) bo jeszcze kominek został. Od przyszłego tygodnia tynki zewnętrzne. I teraz pytanie warte 100 milionów - czym najszybciej usunąć wszędobylski pył gipsowy 10 razy myte i dalej siwe aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 He, az mi przypomnialas ze schody do piwnicy musze machnac. A akurat na "moje" plytki jest promocja w OBI z 36 na 29 pln / m2 Jak zrobie to sie pochwale i ocenisz czy dalej chcesz moja usluge ha ha Szczerze to nigdy schodow nie robilem wiec nie mam zielonego pojecia jak to wyjdzie Akurat te moje plytki sa szkliwione i ciezko nawet po prostej obciac tak zeby szkliwo nie popekalo Musze sie na jakas nowa wypas tarcze szarpnac, moze bedzie lepiej My w łazience mamy takie płytki ( no i mamy te szczerby, jakoś to spróbuję "zamalować" ale jest metoda ( u nas już po ptakach) tniesz na prosto ( wtedy mniej szczerbi) i potem kątówką szlifujesz albo na takiej szlifierce z kamieniem. Nie wiem czy pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.04.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 I teraz pytanie warte 100 milionów - czym najszybciej usunąć wszędobylski pył gipsowy 10 razy myte i dalej siwe aaaaaaaaa Myc, myc, myc... ja myje codziennie od roku i jeszcze sie kurzy ha ha Ale to chyba moj futrzak troche winny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 My w łazience mamy takie płytki ( no i mamy te szczerby, jakoś to spróbuję "zamalować" ale jest metoda ( u nas już po ptakach) tniesz na prosto ( wtedy mniej szczerbi) i potem kątówką szlifujesz albo na takiej szlifierce z kamieniem. Nie wiem czy pomogłam. No tak sie powinno robic. Tzn. nie do konca - tniesz rzeczywiscie prosto (wtedy zwykle wychodzi dobrze), a potem tniesz to samo miejsce pod katem - tyle ze zaczynasz 2mm glebiej. Zostaje 2mm prostego pod katem 90st i dopiero skos. Bezposrednio po polozeniu plytek to widac ale po zafugowaniu nie ma sladu - i kancik jest przez to znacznie mocniejszy i nie bedzie sie dalej szczerbil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 14.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Myc, myc, myc... ja myje codziennie od roku i jeszcze sie kurzy ha ha Ale to chyba moj futrzak troche winny No ileż można latać na tym MOP-ie ) Już powoli jak czarownica się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.04.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No ileż można latać na tym MOP-ie ) Już powoli jak czarownica się czuję No to jeszcze odkurzacz i odkurzac wszystko - od sufitow przez sciany po wszystkie zakamarki A na koniec jak "kurz opadnie" wszystko jeszcze raz na mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 14.04.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Myc, myc, myc... ja myje codziennie od roku i jeszcze sie kurzy ha ha Ale to chyba moj futrzak troche winny Kup trymer poszukaj z trixi ostrze się tak szybko nie tępią ja nie mam problemu z moimi zwierzakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 I teraz pytanie warte 100 milionów - czym najszybciej usunąć wszędobylski pył gipsowy 10 razy myte i dalej siwe aaaaaaaaa Niestety ... czas, wietrzenie i 100 razy myte ... jeszcze dlugo po skonczeniu bedziesz miala ten pyl wszedzie!! znam to z czasow remontow na blokach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 No ileż można latać na tym MOP-ie ) Już powoli jak czarownica się czuję kup sobie mopa samobieznego i zapuszczaj co godzine a i jeszcze mi sie przypomnialo ... u nas skuteczny byl rainbow /odkurzacz wodny/ ktorego zapuszczalismy w pokoju/kuchni itd i filtrowal powietrze ... po kilku godzinach wycia i poscieraniu bylo troszke lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Myc, myc, myc... ja myje codziennie od roku i jeszcze sie kurzy ha ha Ale to chyba moj futrzak troche winny u ciebie nie przestanie sie kurzyc do czasu jak nie wykonczysz gory !! ewa ma to szczescie ze ma calosc juz powykanczana swoja droga kiedy parapetowa ewus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 po 1 ... DAJ MI NAMIAR NA TEGO ELEKTRYKA ZA KRZYNKE !! ciekawe jak wyglada jego robota skoro nic za nia nie bierze ... no i co on ma ci robic z tej elektryki ?? teraz wiem co mowie ... ja juz wiem czemu elektrycy tyle kasuja za robocizne!! po 2 ... strasznie drogo cie te krzynki wyjda cos mam przeczucie PAMIETAJ ZE ZA DARMO UMARLO DAWNO TEMU !! i nawet znajomi za darmo nie pracuja!!! moj elektryk wzial 3 tygodnie urlopu, kupil sam kable, skrzynke, kontakty itd. i wszystko zrobil za darmo ;d troche krzywo kable leca ale w kazdym gniazdku jest prad! procz tego dzisiaj odebralem nadany numer budynku "10d" nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 14.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 a tak w ogóle to OD WRZEŚNIA WRACAM DO REGULARNEJ PRACY !! nareszcie Queen znalazla dzisiaj swoja osobe na listach przedszkolnych i od wrzesnia wraca na tym etapie i z tym doswiadczeniem pojdziesz pewnie do starszakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts