Ewus1719503518 15.04.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 to poczekaj z ta impreza az bede w stanie balowac A ile Ci zajmie doprowadzenie się do stanu balowania i co pod tym stwierdzeniem rozumiesz? Wiesz w razie czego wolę doprecyzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A ile Ci zajmie doprowadzenie się do stanu balowania i co pod tym stwierdzeniem rozumiesz? Wiesz w razie czego wolę doprecyzować narazie kolano mi szfankuje ale mam nadzieje ze bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.04.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mi jakos kafle w Castoramie najbardziej pasowaly, choc pewnie juz jestes po niejednym zwiadzie nam sie wydawalo, ze w liroyu byl najwiekszy wybor na podlogi i bylo kilka rodzajow cos kolo 100zl/m2 ale piekne. w castoramie podobno jest specjalna dziewczyna ktoraa robi projekty lazienek w ramach pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 nam sie wydawalo, ze w liroyu byl najwiekszy wybor na podlogi i bylo kilka rodzajow cos kolo 100zl/m2 ale piekne. w castoramie podobno jest specjalna dziewczyna ktoraa robi projekty lazienek w ramach pracy o to ciekawe ... a gdzie w zorach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.04.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 hehe ja mam w miare prosty dach ... podliczylam ostatnio gwozdzie /same gwozdie nic wiecej/ i wyszlo mi blisko 2000zl !! gwozdzie na dach bralismy wszytkie ocynkowane, nie zwykle bo zwykle bylyby najslabszym elementem dachu bo moga przegnic, i nie dalismy za caly dach wiecej niz 500zl, za 2000zl kupisz 400kg gwozdzi, to by wystarczylo jeszcze na szalunki pod sklep. razem z Arturem troche przesadzacie, kazdy w inna droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.04.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 o to ciekawe ... a gdzie w zorach?? tak, ona wogole jest chyba dekoratorem wnetrz. ale tylko tak slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 15.04.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 narazie kolano mi szfankuje ale mam nadzieje ze bedzie lepiej No ja wiem, że kolano ale myślę, że do 3 miesięcy wydobrzejesz na tyle żeby do mnie się powspinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 15.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 tak, ona wogole jest chyba dekoratorem wnetrz. ale tylko tak slyszalem Mi się obiło, że ona / on jest tylko w określone dni, może lepiej zadryndolić wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 15.04.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dolicz do wszystkiego z 30% i bedzie bardziej realnie. I to chyba kwintesencja całej rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 15.04.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ale dzwon najpierw do tego co za 900 pln przywiozl materialu na 150mb drogi bo to naprawde super okazja (bergi na 150mb trzeba kilka/nascie wywrotek!!). Byle tylko byl to material gruby i mocny (typu gruby gruz betonowy, byle nie ceramiczny jak np. cegly). No chyba ze te 150mb to byla waska (3mb) drozka i wysypane tylko troche zeby sie nie utopic No to jest droga o szerokości 3 metrów. Zebraliśmy górną warstwę, może było tego ok 30-40 cm. I na to przyszedł kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.04.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ...razem z Arturem troche przesadzacie, kazdy w inna droge Koniec tematu kosztów budowy domu Mila IV . Na temat swoich,rzeczywistych kosztów odezwę się po wybudowaniu lub w trakcie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No ja wiem, że kolano ale myślę, że do 3 miesięcy wydobrzejesz na tyle żeby do mnie się powspinać. jakos damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Maciek nie zamawiasz płytek z netu ? kurcze a ja liczyłam że tak i napiszesz ze wszystkie przyszły całe...bo mam pewne obawy a różnica w cenie jest 20zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No to jest droga o szerokości 3 metrów. Zebraliśmy górną warstwę, może było tego ok 30-40 cm. I na to przyszedł kamień. No jak 150mb na 3m szerokie i 30-40cm wykorytowane - to naprawde 900 pln to tanizna!! A ile wywrotek tego przywiozl? Cos czuje ze sam kamien to musial byc jakis odpad skas (tylko skad!!! ja tez chce ), a te 900 to za sam transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Maciek nie zamawiasz płytek z netu ? kurcze a ja liczyłam że tak i napiszesz ze wszystkie przyszły całe...bo mam pewne obawy a różnica w cenie jest 20zl/m2 Ja zamawialem - przyszly cale. Zapakowane w oryginalnych opakowaniach na paletach nie maja raczej szans zeby sie rozwalic - ani jedna nie byla uszkodzona, choc zamawialem tego niewiele bo jakies 10-12m2 w rozmiarze 40x40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 15.04.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Słuchajcie nie zostało komuś bednarki (uziomu) albo gdzie kupić w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 15.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Słuchajcie nie zostało komuś bednarki (uziomu) albo gdzie kupić w dobrej cenie? ja najtaniej kopiłem na wodzisławskiej na wysokości franciszkanów obok kursora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja zamawialem - przyszly cale. Zapakowane w oryginalnych opakowaniach na paletach nie maja raczej szans zeby sie rozwalic - ani jedna nie byla uszkodzona, choc zamawialem tego niewiele bo jakies 10-12m2 w rozmiarze 40x40 ja zamawiałam na próbe kilka płytek kamiennych w różnych kolorach - paczka była nieduża, każda cegła poprzekładana pianką - a połowa była popękana i kombinuje czy to ma sens bo jak wezme na zapas kilka sztuk wiecej to wyjdzie mnie to w sumie chyba tyle co na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ja zamawiałam na próbe kilka płytek kamiennych w różnych kolorach - paczka była nieduża, każda cegła poprzekładana pianką - a połowa była popękana i kombinuje czy to ma sens bo jak wezme na zapas kilka sztuk wiecej to wyjdzie mnie to w sumie chyba tyle co na miejscu No jak paczka nieduza to wiadomo - kurierzy nia rzucali, latala w samochodzie etc Wieksza ilosc plytek pakuja normalnie na palecie i wysylaja zupelnie innym "typem" kuriera np. robenem - przesylki jezdza w ciezarowkach, przewozone paleciakami, waza po pareset kg wiec nie da sie nimi ot tak rzucac zeby sie zniszczyly Ja bym sie nie obawial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mysmy zamiawali kafelki z Cersanitu u Janygi w Szczerbicach ściągane specjalnie pod nas,,, taniej niz na necie,,, przyjechały na palecie do sklepu ,,, tam tylko je przwieozl widlakiem na od nich autko i prosto do nas na budowe. A tez sie zdazylo ze kilka, ale doslownie kilka bylo pękniętych. Czasami warto poszukac w jakiś małych sklepikach, bo dają dobrą cene --- wiadomo każdy chce sprzedać.Ponoc też dobre ceny mają na Rzuchowie,,, skrzyżowanie Pszów - Raciborz - Rydułtowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts