Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Adam wczoraj dzwoniłam do tego faceta i normalnie złamał mnie swoją ceną - 60zł/1t ;(

Ale do kogo i o co dokladnie pytalas ?? 60 pln / t to kosztuje zolty dolomit z transportem :) Berga to 17pln / t, 15-16t wozi za okolo 400 pln (kiedys bylo za 350 ale zlikwidowali tanszy niesort no i paliwko poszlo w gore). Musieliscie sie chyba nie dogadac :-)

Ale do kogo i o co dokladnie pytalas ?? 60 pln / t to kosztuje zolty dolomit z transportem :) Berga to 17pln / t, 15-16t wozi za okolo 400 pln (kiedys bylo za 350 ale zlikwidowali tanszy niesort no i paliwko poszlo w gore). Musieliscie sie chyba nie dogadac :-)

Pytanie brzmiało : jaka cena za czerwoną berge 6 t z dojazdem - odp. ja raczej biore takie wieksze transporty i moge podac namiar na inna osobe co tyle przywiezie i a cena za czerwona to 60zł za t z dojazdem

;-) mea tez tak pewnie ma,,, przypuszczam ze tylko sie tak wyrazila, że wokół ław ,,,, heheh

sek w tym ze wyrazilam sie wlasciwie ... pogonili nas z betonem i zalewalismy lawy bez bednarki a potem zrobilismy petle wokol law fundamentowych - tak sie robi jak sie jest klipa!!! dlatego wyszlo nam mniej niz pierwotnie zalozylismy i zostalo dosc sporo!!

1,5m bednarki wkopanej w ziemie, nic wiecej bo po co?

Malawo - mierzyles opor ? Bedzie za malo prawdopodobnie. Uziom to bezpieczenstwo m.in. w razie pierdykniecia pioruna jak masz przepieciowke :) Ja mam 65mb bednarki dookola law. Ale tez specjalnie nie oszczedzalem bo za bodaj 200 pln kupilem 70mb grubej "uzywanej" bednarki - ktos czyscil garaz z zalegajacych gratow :-) Normalnie bednarka chyba jest troche drozsza.