preem82 15.04.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 .... Max Ceramika 2 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 15.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Czy ktoś z Was słyszał wczoraj o szalejącej inflacji ? To prawda czy zajś spekulacje co by podnieść ceny i oprocentowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 15.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Adam wczoraj dzwoniłam do tego faceta i normalnie złamał mnie swoją ceną - 60zł/1t ;( Narescie doczekalismy sie "ładnej" pogody Na jakim etapie zaklepaliscie dekarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 15.04.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Czy ktoś z Was słyszał wczoraj o szalejącej inflacji ? To prawda czy zajś spekulacje co by podnieść ceny i oprocentowania ? Ja słyszałam, dość sporo mowy było o tym w tv. Wg mnie to świadome nakręcanie rynku przez środki masowego przekazu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Adam wczoraj dzwoniłam do tego faceta i normalnie złamał mnie swoją ceną - 60zł/1t ;( Ale do kogo i o co dokladnie pytalas ?? 60 pln / t to kosztuje zolty dolomit z transportem Berga to 17pln / t, 15-16t wozi za okolo 400 pln (kiedys bylo za 350 ale zlikwidowali tanszy niesort no i paliwko poszlo w gore). Musieliscie sie chyba nie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Adam wczoraj dzwoniłam do tego faceta i normalnie złamał mnie swoją ceną - 60zł/1t ;( Narescie doczekalismy sie "ładnej" pogody Na jakim etapie zaklepaliscie dekarza?? Dekarzy duzo szybciej - na niektorych i pol roku poczekasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 15.04.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ale do kogo i o co dokladnie pytalas ?? 60 pln / t to kosztuje zolty dolomit z transportem Berga to 17pln / t, 15-16t wozi za okolo 400 pln (kiedys bylo za 350 ale zlikwidowali tanszy niesort no i paliwko poszlo w gore). Musieliscie sie chyba nie dogadac Pytanie brzmiało : jaka cena za czerwoną berge 6 t z dojazdem - odp. ja raczej biore takie wieksze transporty i moge podac namiar na inna osobe co tyle przywiezie i a cena za czerwona to 60zł za t z dojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Słuchajcie nie zostało komuś bednarki (uziomu) albo gdzie kupić w dobrej cenie? mam troche bednarki na zbyciu ... ile tego ci trzeba ?? i nawet zlacza krzyzowe tez sa na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Na jakim etapie zaklepaliscie dekarza?? na etapie wykopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 15.04.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a ta bednarka to gdzie wy ją wsadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 15.04.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jak by ktoś chciał to będę miał ok 50 stempli długości około 2,1 do 2,3 bo reszta już zarezerwowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a ta bednarka to gdzie wy ją wsadzacie? ja mam wokol law fundamentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 15.04.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ja mam wokol law fundamentowych W fundamencie. Montowana przed wylaniem ław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.04.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 W fundamencie. Montowana przed wylaniem ław. mea tez tak pewnie ma,,, przypuszczam ze tylko sie tak wyrazila, że wokół ław ,,,, heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 mea tez tak pewnie ma,,, przypuszczam ze tylko sie tak wyrazila, że wokół ław ,,,, heheh sek w tym ze wyrazilam sie wlasciwie ... pogonili nas z betonem i zalewalismy lawy bez bednarki a potem zrobilismy petle wokol law fundamentowych - tak sie robi jak sie jest klipa!!! dlatego wyszlo nam mniej niz pierwotnie zalozylismy i zostalo dosc sporo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 15.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 na etapie wykopu w takim razie na nas juz pora! trzeba działac w tym kierunku! Dzięki mea:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 w takim razie na nas juz pora! trzeba działac w tym kierunku! Dzięki mea:) no prob ... w sumie polece ci moich ... dlugo teraz nie popelnia takiej gafy jak u mnie ... a dach jest wykonczony co do centymetra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.04.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a ta bednarka to gdzie wy ją wsadzacie? 1,5m bednarki wkopanej w ziemie, nic wiecej bo po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 1,5m bednarki wkopanej w ziemie, nic wiecej bo po co? Malawo - mierzyles opor ? Bedzie za malo prawdopodobnie. Uziom to bezpieczenstwo m.in. w razie pierdykniecia pioruna jak masz przepieciowke Ja mam 65mb bednarki dookola law. Ale tez specjalnie nie oszczedzalem bo za bodaj 200 pln kupilem 70mb grubej "uzywanej" bednarki - ktos czyscil garaz z zalegajacych gratow Normalnie bednarka chyba jest troche drozsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.04.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 1,5m bednarki wkopanej w ziemie, nic wiecej bo po co? oj nie wiem co by na to fachowcy powiedzieli ... ja tam sie nie znam ale nam elektryk sugerowal zamknieta pentle ... teraz do tego "doczepiamy" kable zerowe do uziomu w rozdzielnicach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts