MaciekKamila 15.04.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Czekaj czekaj, bo ten avatar taki maly ze nie do konca widac czy to na pewno mlot czy cos innego ha ha no od mlotow to juz mi dawno nikt ublizal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.04.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 jaki wlasciciel taki avatar aaaa ewolucja ja jednak zostane przy roślinie dobrze mi z nią Adam skoro jutro impreza to raczej powinienes sie wyspac .....a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 no od mlotow to juz mnie dawno nikt ublizal Eee chyba nie zrozumiales bo to o czym pisalem byloby raczej rodzajem komplementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.04.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 no od mlotow to juz mi dawno nikt ublizal chyba lepiej młot niż............................coś innego Maciek zmień avatar bo teraz już przez Adama mi sie bedzie z jednym kojarzył i to raczej nie z młotem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Adam skoro jutro impreza to raczej powinienes sie wyspac .....a nie odwrotnie Wyspac sie zdarze jutro Zonka jedzie do szkoly, a moj pies tez lubi dlugo pospac. Nikt mi nie bedzie przeszkadzal :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.04.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Eee chyba nie zrozumiales bo to o czym pisalem byloby raczej rodzajem komplementu zartuje, ale powoli robi sie czatrum, trza isc spac. teraz juz bedzie bez skojarzen i zeby bylo jasne trzymam dziecko a nie piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 zartuje, ale powoli robi czatrum, trza isc spac Tiaaa, jutro znowu przyjda i beda narzekac ze tyle nowych stron do przeczytania a nic na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.04.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a teraz to juz nie wiem co masz w tym avatarze....jakis napis ? Adam.....czytaj czatrum.... edit...juz przeczytałam.....Maciek nie wierzę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.04.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 sie zrobilo kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 szukam sobie avatarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.04.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No, niech bedzie kopareczka, troche kryptoreklamy sie przyda ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.04.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Ale sie troche pomylili i po korekcie jest "tylko" ok 6,5 tys pln - tyle mnie mniejwiecej wyszedl sezon zimowy - CO + CWU + normalny prad w domu (w tym kuchenka na prad) Arturo - drzyj Spoko,spoko nie drżę,zważywszy,że masz 3x większą powierzchnię a suma jest z cwu,także w moim przypadku nie będzie źle Teraz płacę 8tys.zł rocznie opłat w M4 Czy grzałeś tylko w II taryfie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 16.04.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam Przeczytałem ten wątek od poczatku trochę czasu mi to zajęło:wiggle: Dużo fajnych rzeczy się dowiedziałem na temat budowania. Uważam waszą grupę i wasz topik za najlepszy na Śląsku. Duzo mozna skorzystać bo wymieniacie się doswiadczeniami na bieząco. Są też dyskusje czasami odbiegające od tematu ale są. A na innych wątkach to głównie ogłoszenia typu poszukuję..., sprzedam .... i w ten desenik. Podsumowując bardzo pouczająca to była lektura. My też w tym roku zaczynamy budowę naszego domku. Obecnie projekt się adaptuje u archiego. Budowa w innym regionie bo w Pyrzowicach. Pozdrawiam wszystkich budujących swe gniadka rodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 16.04.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No, niech bedzie kopareczka, troche kryptoreklamy sie przyda ha ha Fajny awatarek. Taki kopaśny ha ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.04.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No, niech bedzie kopareczka, troche kryptoreklamy sie przyda ha ha upchaj jeszcze numer telefonu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.04.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam Przeczytałem ten wątek od poczatku trochę czasu mi to zajęło:wiggle: Dużo fajnych rzeczy się dowiedziałem na temat budowania. Uważam waszą grupę i wasz topik za najlepszy na Śląsku. Duzo mozna skorzystać bo wymieniacie się doswiadczeniami na bieząco. Są też dyskusje czasami odbiegające od tematu ale są. A na innych wątkach to głównie ogłoszenia typu poszukuję..., sprzedam .... i w ten desenik. Podsumowując bardzo pouczająca to była lektura. My też w tym roku zaczynamy budowę naszego domku. Obecnie projekt się adaptuje u archiego. Budowa w innym regionie bo w Pyrzowicach. Pozdrawiam wszystkich budujących swe gniadka rodowe tu sie duzo pisze a kazdy i tak robi po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.04.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 z tych lepszych rzeczy to dostalismy fakture w nowej taryfie łotenfala na 48zl <szok> hehe my tez ... zamiast 190 placilam 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 16.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Fajowe te avatarki chłopaki szalejecie Nareszcie trochę słonka od rana walczę z porządkami dyć za tydzień święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Spoko,spoko nie drżę,zważywszy,że masz 3x większą powierzchnię a suma jest z cwu,także w moim przypadku nie będzie źle Teraz płacę 8tys.zł rocznie opłat w M4 Czy grzałeś tylko w II taryfie ? Tyle ze w tym roku piwnic nie grzalem, pozatym 3 x wieksza chaupa nigdy nie oznacza 3 x wiekszego zuzycia pradu - nie idzie to liniowo. Grzalem w normalnej I taryfie ale spokojnie mozna przyjac ze podobny wynik bylby w II taryfie gdybym nie palil w kominku, bo spalilem kupe drewna - niejednemu taka ilosc starczylaby na caly sezon. Tyle wlasnie, ze wilgotnego / swiezego. Tak czy siak - zejscie z 6,5k do 2k da mi 4500 pln oszczednosci w sezonie. Pompa z dolnym zrodlem = 20k czyli zwrot w piatym sezonie grzewczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam Przeczytałem ten wątek od poczatku trochę czasu mi to zajęło:wiggle: Są też dyskusje czasami odbiegające od tematu ale są. welcome to the club proponuje napisac do admina zeby zmienił nazwe na "RYBNIK - best czatrum na forum" fajne słonko...ale nie mam weny zeby sprzątać tą moją norkę M-4....przyrzekłam sobie ze okna umyłam w nim ostatni raz, pewnie nierealne no ale... chyba sie za auto zabiore bo nie było sprzątane od jesieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts