Gosia samosia 19.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 cisza cisza...wszyscy pracują...u nas wczoraj instalowaliśmy oczyszczalnię a dziś połowa wylewek za nami:)...jupii ...też bym juz chciała o trawkę móc dbać...ale to dopiero w przyszłym roku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 mea daj znac jak bedziesz na forum bo mam do Ciebie sprawe... wlasnie wyplynelam z wanny ... /tak btw mam stanowczo za krotka wanne ... w nowej lazience bedzie min 170cm :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 19.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ok wiec pozwole sobie zapisac na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A na przyszly sezon kupuje spalinowy wertykulator / areator. Teraz juz wiem, ze to niezbedne narzedzie w ogrodku A i zarobic moze na siebie wypozyczaniem moj maz coraz glosniej mowi o traktorku ... ale na te nasz eskarpy to sie nim ani nie rozpedzi !!! no a ze spalinowek mamy juz kosiare i odsniezarke wiec aerator i wertykulator to chyba kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 moj maz coraz glosniej mowi o traktorku ... ale na te nasz eskarpy to sie nim ani nie rozpedzi !!! ale z gorki za to jak pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 cisza cisza...wszyscy pracują...u nas wczoraj instalowaliśmy oczyszczalnię a dziś połowa wylewek za nami:)...jupii ...też bym juz chciała o trawkę móc dbać...ale to dopiero w przyszłym roku:( ile daliscie za oczyszczalnie? nam powiedzial z bio-eko z wodzislawia kolo 6000zl od projektu po wykonanie za wszystko w tm rowniez zalatwianie wszystkich formalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ile daliscie za oczyszczalnie? nam powiedzial z bio-eko z wodzislawia kolo 6000zl od projektu po wykonanie za wszystko w tm rowniez zalatwianie wszystkich formalnosci Biologiczna ? Jeśli tak to cena fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.04.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Adam a znajdę gdzieś namiary na Twojego kierbuda,zadzwonię,zapytam o te sprawy kominiarskie jeżeli mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Biologiczna ? Jeśli tak to cena fajna przydomowa oczyszczalnia sciekow, ten typ z rozsaczaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 gdzie robiliście projekt łazienek ? rozumiem że potem kupowaliscie w tym samym sklepie... ?Maciek głównie pytanie do ciebie bo to chyba świeży temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 przydomowa oczyszczalnia sciekow, ten typ z rozsaczaniem Jeśli jeszcze nie zamówiłeś to rzuć zapytanie do : http://eko-czas.pl/?page_id=57 Ja biorę Eko-czas Komfort z pakietami W-box(zależy mi na mniejszym terenie rozsączania) i miałem ofertę na 5tys.zł z montażem,zwykła jest tańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 gdzie robiliście projekt łazienek ? rozumiem że potem kupowaliscie w tym samym sklepie... ? Maciek głównie pytanie do ciebie bo to chyba świeży temat... http://www.primo.rybnik.pl/, pozniej kupilismy u nich wszystko procz sanitariatow bo na to mamy jeszcze czas, po otrzymaniu od nich projektow i kosztorysow wytargowalismy ceny prawie takie jak znalezione na ceneo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jeśli jeszcze nie zamówiłeś to rzuć zapytanie do : http://eko-czas.pl/?page_id=57 Ja biorę Eko-czas Komfort z pakietami W-box(zależy mi na mniejszym terenie rozsączania) i miałem ofertę na 5tys.zł z montażem,zwykła jest tańsza. juz dalismy zaliczke i projekt poszedl do starostwa a firma niby znana i porzadna http://bio-eko.wb.pl/ wczesniej tez pisalem, ze juz mi sie nie chce zdwonic, jezdzic za wszystkim i gonic za kazdza stowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 http://www.primo.rybnik.pl/, pozniej kupilismy u nich wszystko procz sanitariatow bo na to mamy jeszcze czas, po otrzymaniu od nich projektow i kosztorysow wytargowalismy ceny prawie takie jak znalezione na ceneo.pl właśnie jutro sie do nich wybieram dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 juz dalismy zaliczke i projekt poszedl do starostwa a firma niby znana i porzadna http://bio-eko.wb.pl/ wczesniej tez pisalem, ze juz mi sie nie chce zdwonic, jezdzic za wszystkim i gonic za kazdza stowka Jeśli firma ok,to ok Projekt oczyszczalni z dokumentacją zrobiony w ramach adaptacji mam już w PnB,także płacę jedynie za montaż. Ja narazie jestem w komfortowej sytuacji bo przed budową ale lubię mieć pochytane parę rzeczy na "przedostatni" guzik,przynajmniej wirtualnie. Ja "buduje się" już od dwóch lat i muszę gonić te stówki i tysiączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 19.04.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jeśli firma ok,to ok Projekt oczyszczalni z dokumentacją zrobiony w ramach adaptacji mam już w PnB,także płacę jedynie za montaż. Ja narazie jestem w komfortowej sytuacji bo przed budową ale lubię mieć pochytane parę rzeczy na "przedostatni" guzik,przynajmniej wirtualnie. Ja "buduje się" już od dwóch lat i muszę gonić te stówki i tysiączki a w PnB mialem projekt szamba ;/ wiec lipa, sam projekt teraz kosztuje 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.04.2011 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Adam a znajdę gdzieś namiary na Twojego kierbuda,zadzwonię,zapytam o te sprawy kominiarskie jeżeli mogę. 506 110 404 - Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.04.2011 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Jeśli jeszcze nie zamówiłeś to rzuć zapytanie do : http://eko-czas.pl/?page_id=57 Ja biorę Eko-czas Komfort z pakietami W-box(zależy mi na mniejszym terenie rozsączania) i miałem ofertę na 5tys.zł z montażem,zwykła jest tańsza. Zanim zainstalujecie sobie taki syf radze dobrze poczytac opinie uzytkownikow. Max 3-4 lata i drenaz jest zapchany, a grunt do wymiany bo smierdzi i nie przyjmuje wiecej sciekow. Np: http://groups.google.com/group/pl.misc.budowanie/browse_thread/thread/03f11e5c5617cb82# Jezeli juz oczyszczalnia to prawdziwa biologiczna, z ktorej wode mozesz legalnie odprowadzic na powierzchnie swojej dzialki (do oczka wodnego, zbiornika). Jak jest troche miejsca to mozna wypuscic wode bezposrednio na powierzchnie, a tam posadzic troche wierzby energetycznej ktora uwielbia wilgoc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 20.04.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Musze kupić impregnat do więźby ( mam jej 14 m3 ) a nie wiem jaki i ile tego splanować..... (chcę zastosować metodę kąpieli) czy możecie mi coś polecić bo na Allegro tego jest ogrom do wyboru A ja tego nie rozumiem nie mozecie zamowic wiezby impregnowanej cisnieniowo, troche drozej, ale wieksza pewnosc ze jej szlag nie trafi niz tej malowanej w koncu to na dlugie lata ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 20.04.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A ja tego nie rozumiem nie mozecie zamowic wiezby impregnowanej cisnieniowo, troche drozej, ale wieksza pewnosc ze jej szlag nie trafi niz tej malowanej w koncu to na dlugie lata ma byc. wypowiadali sie znawcy w temacie i mowili "impregnacja to scieeeeeeeeeeeeeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaa" wiec ja malowalam tylko dla tak zwanej zasady bo ma byc zaimpregnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts