akwarysta 25.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Oj chyba standardowe zbrojenie nie wystarczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 25.01.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 mam juz link dla ktorego do was trafilem o to kulite domy http://www.okragledomy.com/ mam nadzieje ze przynajmniej z ciekawosci moje ukochane hanysy zajrza a ja teraz mykam kuc Analize Algorytmow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.01.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... teraz mykam kuc Analize Algorytmow To chyba fajne taka analiza, nie? Tak po nitce do głąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.01.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Czy można w domu niepodpiwniczonym zrobić sobie taką małą "piwniczkę" pod garażem, której podłoga będzie poniżej ław fundamentowych?? Znajomy tak zrobił ale ukrył to przy odbiorze no i ma. Lepiej nie rób lipy i obgadaj to z architektem. Nie jest to żaden cud - po prostu zrobisz normalny strop pod garażem i tyle. Będzie Cie to oczywiście kosztować ale prowizorka też darmo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Strop na d ta piwnica zróbisz normalny lany. musisz dobrze zaizolowac sciany zewnętrzene i podłogę wykonac drenaż jezęli potrzebny - żeby Ci sie woda nie dostawała. Czy zatajac to przed odbiorem - po co - nie lepiej zrobic to z recami i nogami.?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Strop na d ta piwnica zróbisz normalny lany. musisz dobrze zaizolowac sciany zewnętrzene i podłogę wykonac drenaż jezęli potrzebny - żeby Ci sie woda nie dostawała. Czy zatajac to przed odbiorem - po co - nie lepiej zrobic to z recami i nogami.?? sebo8877 ale to poważne odstępstwo od zatwierdzonego projektu i nadzór będzie żądać projektu zastępczego a co do stresowania, no cóż, ze stresem do sie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Strop na d ta piwnica zróbisz normalny lany. musisz dobrze zaizolowac sciany zewnętrzene i podłogę wykonac drenaż jezęli potrzebny - żeby Ci sie woda nie dostawała. Czy zatajac to przed odbiorem - po co - nie lepiej zrobic to z recami i nogami.?? sebo8877 ale to poważne odstępstwo od zatwierdzonego projektu i nadzór będzie żądać projektu zastępczego a co do stresowania, no cóż, ze stresem do sie żyć racja - ale wolałbyś to zataić - ?? wniosek - trzebabyło wybrac projekt z jednom piwnicom Polok zawsze je mondry po fakcie - jo zawsze powtarzom że piwnica to je to - i zawsze sie przido sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ... jo zawsze powtarzom że piwnica to je to - i zawsze sie przido Jawohl świynte słowa synku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 DziendoberekIle płaciliście za tynki cw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dziendoberek Ile płaciliście za tynki cw? 0zł - zrobiłech sie som yno materiał na 300 m2 cos kole 1000 pln -ów sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dziendoberek Ile płaciliście za tynki cw? 0zł - zrobiłech sie som yno materiał na 300 m2 cos kole 1000 pln -ów sebo8877 Sebo w takim razie biore Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dziendoberek Ile płaciliście za tynki cw? 0zł - zrobiłech sie som yno materiał na 300 m2 cos kole 1000 pln -ów sebo8877 Sebo w takim razie biore Cie No dobra to pisz jak mnie weźmiesz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dziendoberek Ile płaciliście za tynki cw? 0zł - zrobiłech sie som yno materiał na 300 m2 cos kole 1000 pln -ów sebo8877 Sebo w takim razie biore Cie No dobra to pisz jak mnie weźmiesz....... a jakbyś chciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dziendoberek Ile płaciliście za tynki cw? 0zł - zrobiłech sie som yno materiał na 300 m2 cos kole 1000 pln -ów sebo8877 Sebo w takim razie biore Cie No dobra to pisz jak mnie weźmiesz....... a jakbyś chciał ? Zostawiam to tylko i wyłącznie twojej wyobraźni.... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 słabo z tą wyobraźnią u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dobra, to ja biorę go po Tobie-malmuc.....nie tylko do tynków....do wszystkiego . Sebuś....a tak swoją drogą jest coś czego se sam nie robiłeś w tym swoim domku?.... bo co sie nie zapytamy to ....sam se zrobiłem, sam se położyłem ..... toż na robociźnie zaoszczędziłeś jak cholera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja nie wiem czy on znowu tak już wszystko zrobił... Sebo! dzieci masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dobra, to ja biorę go po Tobie-malmuc.....nie tylko do tynków....do wszystkiego . Sebuś....a tak swoją drogą jest coś czego se sam nie robiłeś w tym swoim domku?.... bo co sie nie zapytamy to ....sam se zrobiłem, sam se położyłem ..... toż na robociźnie zaoszczędziłeś jak cholera . No Dagmara -to przyznać sie musza że nie wszysko Dachdekry połozyły mi pokrycie na dachu - blachodachówka i orynnowanie Elektryk wpion mi obwody w tablica rozdzielni wewnentrznej - kłerwa musioł sie ftos podpisać Obwody, puszki, gniazdka itp sprawy som Studniarz - wyczyscił i pogłebił mi studnie - niestety ni mioł mie kto tam wpuścić - jo chciołem - wpuszczający się bali że cosmi się stanie Koparkowy - tyn zrobiył mi podjazd - ni mom koparki Stolarz - zrobili mi mebel kuchenne a też miołem robic som - tylko że tak na swojij kuchni sie uczyć - trocha przeraziłuy mie koszty gotowych frontów - za duzo było do stracynio To cali moji fachmany:)- tak ostatnio - jako ze już mieszkam se u siebie :)zrobiłem se małom kalkulacje - wg KNR-ów ta robocizna którom zaoszczędziłem to siakieś 30 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja nie wiem czy on znowu tak już wszystko zrobił... Sebo! dzieci masz? Jestem na etepie tego przedziału życia - biere się za robotę - trzymta kciuki sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja nie wiem czy on znowu tak już wszystko zrobił... Sebo! dzieci masz? Jestem na etepie tego przedziału życia - biere się za robotę - trzymta kciuki sebo8877 trzymam trzymam pokaż jaki z Ciebie chłop żonie oczywiście nam pokażesz potem dzidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts