Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj to już chyba dużo osób ma wolne, ja niestety od dzisiaj startuje 4 x na nocną zmianę.

W czwartek dużo się u mnie pozmieniało wokół działki, poroterm stoi na stropie porozkładałem go już częściowo a i do tego z samego rana koparka dojechała i porozwoziła mi glinę

ja mam dzisiaj na 14 ale tylko dzisiaj :)

Dzisiaj to już chyba dużo osób ma wolne, ja niestety od dzisiaj startuje 4 x na nocną zmianę.

W czwartek dużo się u mnie pozmieniało wokół działki, poroterm stoi na stropie porozkładałem go już częściowo a i do tego z samego rana koparka dojechała i porozwoziła mi glinę

a gdzie pracujesz??

macie jakis namiar na tani styropian na podloge ??

przydalby mi sie nr do jakiegos dobrego przedstawiciela z lubaru i budozbytu ... musze troche pozbijac ceny :)

Na kiedy potrzebujesz ten styropian?Może zamówimy razem poprzez allegro.będzie taniej bo spełnimy min.logistyczne.Ja potrzebuję w sumie 16,5m3.Na allegro mam swisspora za 150zł/m3 od marko-1967

mea ja wakacje chce spędzic juz u siebie :) nawet jesli bedzie to jesienią :D

Queene, my jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie, co Ty i też chcielibyśmy wakacje (przynajmniej koniec) spędzić już u siebie. Teraz robimy tynki wewnętrzne, w maju wylewki... Wiemy, że łatwo nie będzie, ale może się uda..;)?

Trzymam kciuki!!

poczatek maja ... powiedzmy drugi tydzien transport

Ajaj,ja mam tynki od 16 maja, a potem dopiero potrzebuję styro,ale muszę pomyśleć jak to upchnąć żeby nie przeszkadzało tynkarzom.Będzie tego z 55-60 paczek,część do blaszaka, a reszta jakoś w domu trzeba poukładać,Bądźmy w kontakcie,Ty masz jakieś namiary z allegro lub z hurtowni na styropian?

Queene, my jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie, co Ty i też chcielibyśmy wakacje (przynajmniej koniec) spędzić już u siebie. Teraz robimy tynki wewnętrzne, w maju wylewki... Wiemy, że łatwo nie będzie, ale może się uda..;)?

Trzymam kciuki!!

ja coraz bardziej skłaniam sie ku wrześniu...mieszkanie sprzedaje z terminem październik :) ten sierpień byłby duuuuuuuuuuużą niespodzianką :)

masz już wylewkarza ? ja bede szukać kogoś na 100m2 piwnicy na początku maja

Ja również życzę wszystkim spokojnych, w rodzinnej atmosferze spędzonych Świąt

obfitego jajeczka i mokrego dyngusa :)))

Nie umiem wklejać tych obrazków :(

A ja , mile zaskoczona postępem prac, myślałam, że środek się skończy w czerwcu gdzieś,

a wychodzi , że połowa maja realna.

Tynki zewn. w przyszłym tygodniu i potem kostka

i tadam