adamscool 23.04.2011 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj to już chyba dużo osób ma wolne, ja niestety od dzisiaj startuje 4 x na nocną zmianę.W czwartek dużo się u mnie pozmieniało wokół działki, poroterm stoi na stropie porozkładałem go już częściowo a i do tego z samego rana koparka dojechała i porozwoziła mi glinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 23.04.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj to już chyba dużo osób ma wolne, ja niestety od dzisiaj startuje 4 x na nocną zmianę. W czwartek dużo się u mnie pozmieniało wokół działki, poroterm stoi na stropie porozkładałem go już częściowo a i do tego z samego rana koparka dojechała i porozwoziła mi glinę ja mam dzisiaj na 14 ale tylko dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dzisiaj to już chyba dużo osób ma wolne, ja niestety od dzisiaj startuje 4 x na nocną zmianę. W czwartek dużo się u mnie pozmieniało wokół działki, poroterm stoi na stropie porozkładałem go już częściowo a i do tego z samego rana koparka dojechała i porozwoziła mi glinę a gdzie pracujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 23.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 wszystkim...i sobie też....życzę wesołych i zdrowych Świat w rodzinnej atmosferze http://zyczeci.blox.pl/resource/paques_w111.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 23.04.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Elektrownia Prąd trzeba ha ha System czterozmianowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 23.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 A ja jutro na 14:00 a w lany poniedziałek na 22:00 ale święta Również życzymy wesołych świąt. Smacznego jajka i mokrego dingusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 23.04.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 A u nas w piątek zawitał zajączek ,,,, i przyniósł nam miłą niespodziankę,,,, 7 tysi zwrotu z US ... a dla wszystkich forumowiczów Zdrowych, Wesołych Świąt, Smacznego Jajka oraz słonecznego Dyngusa ( żeby ubrania prędko wyschnęły ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 23.04.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 ha,,,, a co do pracy,,, to niema jak miec 2 m-c L4, juz powoli leci 3-ci,,, najgorsze to w tym ze mam niesprawne palce lewej ręki, wiec czas niewykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 23.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 macie jakis namiar na tani styropian na podloge ?? przydalby mi sie nr do jakiegos dobrego przedstawiciela z lubaru i budozbytu ... musze troche pozbijac ceny Na kiedy potrzebujesz ten styropian?Może zamówimy razem poprzez allegro.będzie taniej bo spełnimy min.logistyczne.Ja potrzebuję w sumie 16,5m3.Na allegro mam swisspora za 150zł/m3 od marko-1967 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 23.04.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 mea ja wakacje chce spędzic juz u siebie nawet jesli bedzie to jesienią Queene, my jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie, co Ty i też chcielibyśmy wakacje (przynajmniej koniec) spędzić już u siebie. Teraz robimy tynki wewnętrzne, w maju wylewki... Wiemy, że łatwo nie będzie, ale może się uda..? Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.04.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Na kiedy potrzebujesz ten styropian?Może zamówimy razem poprzez allegro.będzie taniej bo spełnimy min.logistyczne.Ja potrzebuję w sumie 16,5m3.Na allegro mam swisspora za 150zł/m3 od marko-1967 poczatek maja ... powiedzmy drugi tydzien transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 23.04.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 My rowniez skladamy wam najlepsze zyczenia swiateczne ... dzielimy sie jajem z koszyka i życzymy tyle radosci ile kazdy jest w stanie na siebie wziac http://aguagu.pl/fotos/7/1/6/1/146688.M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 23.04.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 23.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 poczatek maja ... powiedzmy drugi tydzien transport Ajaj,ja mam tynki od 16 maja, a potem dopiero potrzebuję styro,ale muszę pomyśleć jak to upchnąć żeby nie przeszkadzało tynkarzom.Będzie tego z 55-60 paczek,część do blaszaka, a reszta jakoś w domu trzeba poukładać,Bądźmy w kontakcie,Ty masz jakieś namiary z allegro lub z hurtowni na styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 23.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt dla Wszystkich.Ja niestety święta w pracy na 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Queene, my jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie, co Ty i też chcielibyśmy wakacje (przynajmniej koniec) spędzić już u siebie. Teraz robimy tynki wewnętrzne, w maju wylewki... Wiemy, że łatwo nie będzie, ale może się uda..? Trzymam kciuki!! ja coraz bardziej skłaniam sie ku wrześniu...mieszkanie sprzedaje z terminem październik ten sierpień byłby duuuuuuuuuuużą niespodzianką masz już wylewkarza ? ja bede szukać kogoś na 100m2 piwnicy na początku maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 23.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja również życzę wszystkim spokojnych, w rodzinnej atmosferze spędzonych Świąt obfitego jajeczka i mokrego dyngusa )) Nie umiem wklejać tych obrazków A ja , mile zaskoczona postępem prac, myślałam, że środek się skończy w czerwcu gdzieś, a wychodzi , że połowa maja realna. Tynki zewn. w przyszłym tygodniu i potem kostka i tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 23.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Nie martw się Ewuś ja te z nie potrafię wklejać tych obrazków,ale życzę wszystkim budującym zdrowych,spokojnych,rodzinnych świąt wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.04.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ewus, Gabrysia: szukasz wybranego obrazka klikasz prawym przyciskiem myszy/pada na nim wyświetla sie ramka z różnymi komendami - wybierasz - kopiuj adres obrazka klikasz okienko/ramkę z drzewkiem w panelu odpowiedzi (obok koperty po prawej stronie) prawy przycisk znowu - wklej gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts