mea 27.04.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a ja z pytaniem z innej beczki: Ma ktoś może znajomego który wykonuje kosztorys wykonania zabezpieczeń budynku budowlanego przed wpływem eksploatacji górniczej, ujmujący koszty robocizny materiału i sprzętu... a jak szybko potrzebujesz to zrobic ?? po 6 jak wroce do pracy moge popytac czy kumpel by tego nie zrobil jest kierownikiem szkod gorniczych i ma uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 27.04.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Apacz chwal się w wątku rybnickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.04.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 600 to i tak tanio Katalogowa cena przekracza 1000zł. Ale są inni producenci, spokojnie kupisz dobrą przepięciówkę za 250-300zł, ale może kolega Robertsz się wypowie jak to jest choć to raczej też temat rzeka, wazniejsze jest żeby to dobrze zapiąć, przewodem o odpowiednio dużej średnicy do uziomu (średnica większa niż najgrubszy kabel jaki masz w rozdzielnicy to podnosi szanse na zadziałanie zabezpieczenia). Aha kup sobie przepięciówkę z wymiennymi warystorami/modułami albo daj rozłącznik na niej (niektórzy dają po prostu S-a) żeby po zwarciu instalacja do wymiany przepięciówki działała. I pamiętaj że przepięciówki trzeba co kilka lat kontrolować może 3, 5, 10 bo one ciągle dostają małe strzały i z czasem nie działają dobrze. robertsz juz sie wypowiedzial i jego zdanie znam doskonale mysle ze kupimy cos w rozsadnej cenie /300zl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a ja z pytaniem z innej beczki: Ma ktoś może znajomego który wykonuje kosztorys wykonania zabezpieczeń budynku budowlanego przed wpływem eksploatacji górniczej, ujmujący koszty robocizny materiału i sprzętu... Maciek to robił u kogoś, pisał kilkanaście stron wczesniej bo sama pytałam o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a ja z pytaniem z innej beczki: Ma ktoś może znajomego który wykonuje kosztorys wykonania zabezpieczeń budynku budowlanego przed wpływem eksploatacji górniczej, ujmujący koszty robocizny materiału i sprzętu... oczywiscie, na kazdej kopalni jest odpowiedzialna osoba, ktora to robi tzn idziesz na kopalnie na ktorej obszarze gorniczym budujesz i to wszystko. ja placilem gosciowi chyba 300zl ale to jest pozniej zwrocone w kosztorysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Maciek byłam w Primo - powołałam sie na ciebie ze byles zadowolony itp byli na pomiarze, projekty mają byc lada dzień tak ze jak bys cos jeszcze u nich brał to moze utargujesz cos za przytarganego klienta ja chyba wezme u nich jeszcze płytki na cały parter gdzie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Maciek byłam w Primo - powołałam sie na ciebie ze byles zadowolony itp byli na pomiarze, projekty mają byc lada dzień tak ze jak bys cos jeszcze u nich brał to moze utargujesz cos za przytarganego klienta ja chyba wezme u nich jeszcze płytki na cały parter gdzie beda tylko jak dostaniesz projekt z wycena na maila to posprawdzaj na necie ceny, ja w ten sposob utargalem prawie 600zl a jakie kachle wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 tylko jak dostaniesz projekt z wycena na maila to posprawdzaj na necie ceny, ja w ten sposob utargalem prawie 600zl a jakie kachle wybraliscie? wiesz co do dużej łazienki Paradyża Palette Farbi, a do małej będą mi szukać czy dadzą rade sprowadzić bo nie mają ich, na podłoge tez coś mi zaproponują sama nie wiem co jeszcze podoba mi sie to ze robią projekty do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 oj ja sie chyba tez musze tym tematem w koncu zainteresowac na powaznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 28.04.2011 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Apacz chwal się w wątku rybnickim heheh no dobrze :] Zostanę TATĄ a co do kosztorysu to podzwoniłem po znajomych i popytałem..... i czy to prawda, że koszt kosztorysu ujęty jest w zwrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.04.2011 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Apacz - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.04.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 heheh no dobrze :] Zostanę TATĄ a co do kosztorysu to podzwoniłem po znajomych i popytałem..... i czy to prawda, że koszt kosztorysu ujęty jest w zwrocie? Gratuluję bardzo )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.04.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 I pytanie gdzie piekne tapety - może byc drogawo nawet ale na jużpotrzebna mi tylko 1 rolka. W necie te co mi się podobają czas oczekiwania 3-4 tygodnie wrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 28.04.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ewa a gdzie bedziesz dawać tę tapetę? Podłoga w salonie już położona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 28.04.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a byłaś w DYWTA???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.04.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A my zakupiliśmy wczoraj drzwi wejściowe, na razie takie z "wystawki" za 400 zł...Teraz szykujemy się na wielką majówkę na budowie - ja już od jutra mam wolne, do 4 maja włącznie Jutro montują okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.04.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 heheh no dobrze :] Zostanę TATĄ gratulacje !!! no to malenstwo wprowadzacie juz do nowego domu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 I pytanie gdzie piekne tapety - może byc drogawo nawet ale na już potrzebna mi tylko 1 rolka. W necie te co mi się podobają czas oczekiwania 3-4 tygodnie wrrrrrrrrrrr w rybniku jest ze dwa miejsca z tapetami ... kolo ronda na raciborskiej /tego kolo plazy/ tam jest duzy wybor ... na miejskiej chyba tez ... no i w marketach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A my zakupiliśmy wczoraj drzwi wejściowe, na razie takie z "wystawki" za 400 zł...Teraz szykujemy się na wielką majówkę na budowie - ja już od jutra mam wolne, do 4 maja włącznie Jutro montują okna a to juz macie takie ostateczne drzwi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.04.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a to juz macie takie ostateczne drzwi ?? No właśnie nie. Kupiliśmy takie tańsze, na czas budowy, nie będzie szkoda jak coś się porysuje, pobrudzi...za rok, może za dwa wymieni się je na lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts