preem82 30.04.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam Potrzebuję namiary na kogoś, kto mógłby nam zrobić projekt wjazdu na posesję z drogi publicznej. Z góry dziękuję i pozdrawiam kasia wg mnie każdy projektant ci to zrobi, nam przynajmiej zrobil to nam nasz projektant od budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 30.04.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 prosze was trzymajcie poziom staram sie jak mogę, dlatego się niewdawam w zbędne dyskusje a co do posta Maćka to " h..a" sie pisze przez "ch" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.04.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 każda zbędna dyskusja ma sens pod warunkiem, że jest zbędna to dotyczny także postów...pewnie i tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.04.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 jak wam sie burza podobala ?? nas zastala podczas grillowania na budowie ... przy okazji wiemy ze nasza folia dachowa podcieka w 3 miejscach !! dwa przy wylazie dachowym a jedno takie na srodku !! i za cholere nie wiemy czemu ... maz zrobil foty, dekarz zawiadomiony i ma przykjechac poprawiac ... glowa mala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.04.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 taka solidnba burza jest dobra na takim etapie jak my jestesmy mea....potem byłby problem a teraz mozna wykluczyc stosunkowo łątwo błędy dekarzy.....mnie też przecieka przy oknie i przy kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 taka solidnba burza jest dobra na takim etapie jak my jestesmy mea....potem byłby problem a teraz mozna wykluczyc stosunkowo łątwo błędy dekarzy.....mnie też przecieka przy oknie i przy kominie no wlasnie ... pytanie jak to teraz naprawic ?? niech sie dekarze martwia ... fakt jest taki ze ulewa byla konkretna ... a jak przypierniczylo gdzies niedaleko z pioruna to sie malo chlebem nie udlawilam !!! a na chwalowickiej ledwo popadalo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 30.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 staram sie jak mogę, dlatego się niewdawam w zbędne dyskusje a co do posta Maćka to " h..a" sie pisze przez "ch" nie chodzilo mi o dym(n)dadełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 30.04.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 prosze was trzymajcie poziom Gabrysiu ja już zrezygnowałam z kafli drewnopodobnych ale akurat położone u Maćka mi sie podobają kachle jak kachle-sztuka wybieralismy je 20 minut. wazne, ze profesjonalnie polozone ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 30.04.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 ... a u nas juz fundamenty pod płot i pod mury oporowe wykopane,,,, 50 mb poszlo w 3,5 h ,,, takze niezle,, najwazniejsze ze u nas niebylo burzy i oby tak aż do zalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 01.05.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 przy zalewaniu ław wibrowaliście w jakiś sposób beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.05.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 przy zalewaniu ław wibrowaliście w jakiś sposób beton? my przy lawach nie wibrowalismy ... przy stropach i belkach juz koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 01.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 My jak Mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 01.05.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Przy ławach u mnie też nie ale strop tak, był wibrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin84 01.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 jesli chodzi o tynki wewn. to korzystniej jest placic za robocizne+ material czy tylko robocizna a material we wlasnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 jesli chodzi o tynki wewn. to korzystniej jest placic za robocizne+ material czy tylko robocizna a material we wlasnym zakresie? dlugo nad tym myslalam ale przekonalo mnie to co kiedys napisal chyba Maciek ... jak kupujesz material samemu to niestety ale firmie nei zalezy na tym zeby robic to w miare oszczednie bo po co skoro nie oni za to placa ... wniosek ?? idzie dwa razy tyle materialu a porownanie cenowe w skali mojego domu wyszlo na oszczednosc okolo tysiaca zlotych /zakladajac ze policzylam wszystko czego trzeba do tynkowania ... / a tak bogiem a prawda pewnie bym do tego doplacila kilka tysiakow ... a to na "nieprzewidziane wykonczenia" a to na "dodatki" o ktorych nie wiem ... dlatego wybralam opcje "tynki robocizna + material" w przypadku elewacji za to wybiore opcje samej robocizny a material kupie ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 01.05.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wczoraj był u mnie kolega i jak zobaczył jakie ja mam kamienie na działce chodzi i piaskowiec z którym ja się morduje przy obsypywaniu domu to powiedział mi ze mam dać ogłoszenie może ktoś będzie chciał. Kamienie małe duże poobklejane glina ale fajne może ktoś by chciał na jakieś skalniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Wczoraj był u mnie kolega i jak zobaczył jakie ja mam kamienie na działce chodzi i piaskowiec z którym ja się morduje przy obsypywaniu domu to powiedział mi ze mam dać ogłoszenie może ktoś będzie chciał. Kamienie małe duże poobklejane glina ale fajne może ktoś by chciał na jakieś skalniaki Zrob fote!! Jak fajne to ja bylbym zainteresowany - do oczka wodnego by sie nadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 01.05.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 jesli chodzi o tynki wewn. to korzystniej jest placic za robocizne+ material czy tylko robocizna a material we wlasnym zakresie? idzie znalezc firmy od 11zl z m2 za sama robocizne, jak ja liczylem u mnie 22zl robota z materialem i odliczylem faktury to wyszlo chyba 16zl robocizny. ale faktycznie tynku miejscami 0,5cm ;/ teraz w ciemno bralbym sama robocizne i osobno material mimo rabatow jakie firmy dostaja w skladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 01.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Zrob fote!! Jak fajne to ja bylbym zainteresowany - do oczka wodnego by sie nadaly Porobię może zaraz tam pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.05.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 mam do was pytanie ... chce kupic tansze panele do pokojow na pietro ... na cos konkretnego mam zwracac uwage ?? bo widzialam takie ktore mi sie podobaja w LM za 19,80zl/m2 ... pokusila bym sie na nie ale nie wiem jakie sa dobre a jakie mam sobie darowac ... mozecie cos doradzic ?? http://www.leroymerlin.pl/produkty/panel-podlogowy-hdf-dekor-dab-newton,1103734572,1303306496.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts