preem82 03.05.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 preem a jakiegoś linka na allegro do tej siatki mogę prosić. no niestety, sprawdziłem i niemam. Zadzwon sobie do nich to na bank ci podaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 03.05.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 jasne że dam 793 77 09 30 663 118 402 Firma miesci się - Majków k/Skarżyska Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.05.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 dzięki preem zadzwonię jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.05.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mea zamawiałaś może ten odkurzacz centralny beam?? Masz jeszcze tego linka z z promocją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luks6 03.05.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 WitamMożecie mi polecić dobrych i sprawdzonych cieśli? Ile daliście za 1m2 robocizny dachu na gotowo?, dachówka ceramiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.05.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Mea zamawiałaś może ten odkurzacz centralny beam?? Masz jeszcze tego linka z z promocją? http://www.beam.pl/index.php?strona=sklep&isbn=1300453918&idkat=14 prego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.05.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam Możecie mi polecić dobrych i sprawdzonych cieśli? Ile daliście za 1m2 robocizny dachu na gotowo?, dachówka ceramiczna. ja teraz to moich nie polecam ... moze jak zalataja e dziury na dachu to ich polece znowu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 03.05.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 ja tak samo niepolecam SIKORY,,, dlaczego ??? za duza rotacja młodych pracownikow i brak nadzoru przez "szefa" skutkuje wadami w wykonaniu ,,,, to już nie ten sam Sikora co kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 03.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja poleciłabym moich,mimo iż dłubali w nieskończoność i trochę krwi tym napsuli ..ale niestety ich szef dość nieuważny z niejednego dachu już spadł(z naszego a szczęście nie) aż trafił sie ten raz pechowy i niestety... uszkodził powaznie kręgosłup...a pozostali bez niego rady sobie nie dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 03.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 ja teraz to moich nie polecam ... moze jak zalataja e dziury na dachu to ich polece znowu ... ja mojego póki co też, pan Cieśla z Turzy...nie moge sie doczekać aż wróci naprawić zeby nie kapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.05.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 ja mojego póki co też, pan Cieśla z Turzy...nie moge sie doczekać aż wróci naprawić zeby nie kapało u nas zasadniczo nie kapie ale sa plamy na corotopie wiec skads sie tam woda dostaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 nie wiem czy ktos z was sluch trojki ale wlasnie leci polski top wszechczasow ... taka dygresja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 03.05.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ale kojarze że kiedys ktoś tu na forum pisał że gruntował farbą gruntującą i było OK. Tylko że takie farby są droższe niz zwykłe emulsje, myśmy jednak postawili na zwykłą białą emulsję i jest OK. sniezka gruntujaca ok, ale sama biala farba nie dodaje twardosci tynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 03.05.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 u nas zasadniczo nie kapie ale sa plamy na corotopie wiec skads sie tam woda dostaje ... moze te plamy nie sa od deszczu ale od oleju ktory kiedys nakapal od pily spalinowej, dotknij dokladnie czy jest wilgotne czy suche? mi tez sie wydawalo ze kolo okien dachowych przecieka i okazalo sie, ze to tylko tlusta plama wlasnie ze spalinowki 501359955 Olo moj ciesla ktorego moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 03.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 sniezka gruntujaca ok, ale sama biala farba nie dodaje twardosci tynkom masz racje, ale gruntowanie ma tez za zadanie zmniejszyc chłonność podłoża i to uzyskalismy. A twardosc... hmmm,,, mając 2 brzdąców w domu to nawet unigrunt niepomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 moze te plamy nie sa od deszczu ale od oleju ktory kiedys nakapal od pily spalinowej, dotknij dokladnie czy jest wilgotne czy suche? mi tez sie wydawalo ze kolo okien dachowych przecieka i okazalo sie, ze to tylko tlusta plama wlasnie ze spalinowki 501359955 Olo moj ciesla ktorego moge polecic jak nie pada to ich nie ma ... z reszta zreknij w moj dziennik dalam tam fotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 03.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Witam Możecie mi polecić dobrych i sprawdzonych cieśli? Ile daliście za 1m2 robocizny dachu na gotowo ?, dachówka ceramiczna. Ja mogę polecić moich Pan Adam 609 122 484 - namiar z 2010 roku, mam nadzieję , że aktualny. Uważam, że to jedna z nielicznych świetnych ekip na naszej budowie. Jakościowo, terminowo i cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 04.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hej. U nas przyszedł czas na okna. W wątku z namiarami znalazłam tylko Oknoplast. Możecie polecić jeszcze jakieś firmy z dobrymi oknami? Nie zależy mi na najwyższej półce (chyba że w cenie tej niższej) ale też nie chcę najtańszych. Mam jedno prawie 3 metrowe okno tarasowe, przesuwne, a z tymi słyszałam, że są często problemy. Dlatego zależy mi na firmie, która robi porządne przesuwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 04.05.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 my mamy okna z TermoProfil-a z Wodzislawia i nienarzekamy. Te same okna mielismy tez w naszym M-3 na blokach, te same maja tescie i moi rodzice. Jedynie co to niemoge ci nic powiedziec na temat suwanki z tej firmy, bo jej niemamy. Ale same okna OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 04.05.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hej. U nas przyszedł czas na okna. W wątku z namiarami znalazłam tylko Oknoplast. Możecie polecić jeszcze jakieś firmy z dobrymi oknami? Nie zależy mi na najwyższej półce (chyba że w cenie tej niższej) ale też nie chcę najtańszych. Mam jedno prawie 3 metrowe okno tarasowe, przesuwne, a z tymi słyszałam, że są często problemy. Dlatego zależy mi na firmie, która robi porządne przesuwki. przyjedz do jankowic poogladac okna oknoplastu i ich suwanke, innych nie chwale bo nie mam, te sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts