selimm 30.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Daj linka do tego granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 30.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Proszę bardzo - http://www.grzonka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Znam ich , w hotelu mozna sobie ich robote obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.01.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A taki granit na schody - nie będzie to śliskie?/ jak się to zabezpiecza przed pośłizgnięciem - podejrzewam że trzeba stopnicę wykonac jakoś specjalnie chropowatą??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 31.01.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A taki granit na schody - nie będzie to śliskie?/ jak się to zabezpiecza przed pośłizgnięciem - podejrzewam że trzeba stopnicę wykonac jakoś specjalnie chropowatą??? Sebo8877 Dokładnie. Granit jest chropowaty.Jedynie podstopnice są polerowane.Testowaliśmy go przy takiej pogodzie - bez poslizgu.Porównując z ceną klinkieru na schody (40-50 zł za sztuke z noskiem i 100 zł za narozną) sam materiał wychodzi taniej. Porównuję z klinkierem Korzillius. Dyskusyjna jest natomiast cena robocizny, bo jest chyba droższa, ale nie jestem pewna, bo dokładnej wyceny robocizny klinkierowej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Że tez mój tatko nie pomyślał - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafie znaleść sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę: - Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża Pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu!... - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu : - Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie. - No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A co to? Sebo sypnoł humorem i wszyscy uciekli ? Ludu RATUJ! Wiecie gdzie handluja w Rybniku tymi produktami ? http://www.drewood.pl http://www.zinczuk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 01.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie mam pojęcia. Zadzwoń do nich, czy w pobliżu nie mają przedstawiciela.Najlepszy i najprostszy sposób. Nikogo nie ma - bo to już WIOSNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Na góre kupuje zwykłe drzwi sosnowe http://www.remix.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 a cennika w tych drzwiach ni ma ....orientowałeś się jak one wychodzą cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 w Castoramie je masz cena np.neptun pełne 348zł +ościeżnica 98złno i oczywiście trzeba je samemu pomalować.... http://www.dziadek.com.pl/ - te chyba nawet są lepiej wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Hmmm....castoramę niedawno w Żorach otwarli....trza się przejechac pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Hmmm....castoramę niedawno w Żorach otwarli....trza się przejechac pooglądać. Jak byłem w OBI to babki (pracownice) się śmiały że tam więcej obsługi niż klientów. Do końca nie wierzę. Trza jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.02.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 No to juz wiem ze oba adresiki funkcjonują na terenie szanownej Warszawy Mam wzór drzwi zew. teraz szukam kto mi to wykona, znacie takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.02.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 teoretycznie to kazdy stolarz Ci to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.02.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 teoretycznie to kazdy stolarz Ci to zrobi Dzieki Selimm wiedziałam że na Ciebie można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Nie ma za co ile kasy chcesz przeznaczyć na te drzwi ? u stolarza to tak od 1000zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 03.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dla wszystkich akwarystów z Rybola i okolic: http://babeczkaa.blox.pl/resource/idealmagazinenet.jpg Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Ta ryba -to z kotem sie widziała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Toż to horror. Musiała być niebezpieczna, że jest w takim odosobnieniu Zamordowała pewnie neonkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts