Jasek 08.05.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 e tam najlepsza szkola to normalnie jak kafelki paca zebata po calosci tylko namowcie kogos do takiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Mea Jacek albo Jasek moze byc, ale jasiek no umarlem, no drewniane i zeby mnie cena nie zabily. Pati ale ja nie mam takowych rodzinnych interesow a raczej watpie zeby mama Komara mnie kojarzyla ale co wybraliscie??? mea culpa ja biore z tej firmy - 6cm wypelnienie z pianki http://www.lupol.pl/ kupuje przez aveko/oknoplast z zastrzezeniem w poscie powyzej to moj wzor http://www.lupol.pl/MALOWANE/sloneczko-kura.jpg pan karol liczy sobie ok 3500 - 4000 5,5 cm wypelnienei styro i igla wykonanie /namiary w namiarach od Aga nr1/ w koboirze ponizej 5 bedzie ciezko ale z machoniu wiec to uz samo za siebie mowi te gliwice to musze poszukac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 08.05.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A ja jeszcze raz zapytam o balustrady z nierdzewnej. Robił ktoś już rozeznanie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.05.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A ja jeszcze raz zapytam o balustrady z nierdzewnej. Robił ktoś już rozeznanie może? wiem ze na gieldzie dom byla firma ktora oferowala takie balustrady ... jak znajde ulotke to ci wysle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 08.05.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Na wodzislawskiej jest jakas firma od nierdzewek (prawie naprzeciwko knajpy emigrant a dla starszych pokolen "metra") Mea fajny wzor a jak cenowo to wychodzi mniej wiecej bo 3,5tys to dla mnie max za drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A ja jeszcze raz zapytam o balustrady z nierdzewnej. Robił ktoś już rozeznanie może? Nam robi gość polecony właśnie z Wodzisławskiej z Rybnika. Ale dopiero zamówiliśmy , z profili Q-reling - zobaczymy jak to wyjdzie. Co do ocieplenia nam kleją wszystko na piance i każda szczelina piankowana. A jaka śliczna pianka taka "luziowa" hehehe Wygląda to jak tort ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 aaa no oki a tak btw. Maciek masz zrobiony ten sufit ? umawiałes sie jakos z nim co do dalszych prac ? ja chyba wezme go do zrobienia sufitów na skosach i ocieplenia zewnatrz sufity jeszcze czekaja, nie mam czasu zadzwonic ;] koncze poprawki gipsem na scianach i szlifowanie, w tym tygodniu sciany powinny byc zagruntowane, 16 maja montaz kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Płytki znaleźliśmy po 35 ale faktycznie różnie chcieli. pierwsze kafelki w zyciu robilem w kotlowni i wyszly ladnie, pozniej szlifowalem forme na spizarni:) ostatnio polozylem w kuchni na podlodze i wyszly bajecznie ;d jak patrze po plytkach u nas na mieszkaniu gdzie teraz mieszkamy, czasami u znajomych to moja kuchnia zrobiona jest chyba perfect! powoli plytka po plytce bez pospiechu, fachowcu jada na metry i nie zawsze im wychodzi idealnie. na scianach raczej nie bede probowal ale w najblizszym czasie holik a kiedys garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 08.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Nam robi gość polecony właśnie z Wodzisławskiej z Rybnika. Ale dopiero zamówiliśmy , z profili Q-reling - zobaczymy jak to wyjdzie. Co do ocieplenia nam kleją wszystko na piance i każda szczelina piankowana. A jaka śliczna pianka taka "luziowa" hehehe Wygląda to jak tort ) Możesz powiedzieć ile to kosztuje i czy długo szukaliście wykonawcy? Był najtańszy, czy po prostu polecony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Możesz powiedzieć ile to kosztuje i czy długo szukaliście wykonawcy? Był najtańszy, czy po prostu polecony? Kosztów nie jestem Ci w stanie przekazać, bo profili jest cały katalog, jedne droższe drugie tańsze, cenotwórcze są mocowania, w zasadzie wszystko może wpływac na cenę. Nie wiem czy drogo czy tanio , bo nie mieliśmy czasu szukać nikogo innego. Polecili nam w sklepie właśnie. Co do wykonania - nie umiem odpowiedzieć, bo dopiero będzie mocowana . Generalnie nierdzewka droga jest jako materiał. My tego mamy tylko kawałek w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 08.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Kosztów nie jestem Ci w stanie przekazać, bo profili jest cały katalog, jedne droższe drugie tańsze, cenotwórcze są mocowania, w zasadzie wszystko może wpływac na cenę. Nie wiem czy drogo czy tanio , bo nie mieliśmy czasu szukać nikogo innego. Polecili nam w sklepie właśnie. Co do wykonania - nie umiem odpowiedzieć, bo dopiero będzie mocowana . Generalnie nierdzewka droga jest jako materiał. My tego mamy tylko kawałek w sumie. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Na wodzislawskiej jest jakas firma od nierdzewek (prawie naprzeciwko knajpy emigrant a dla starszych pokolen "metra") Mea fajny wzor a jak cenowo to wychodzi mniej wiecej bo 3,5tys to dla mnie max za drzwi. my za 3300 chyba mamy wycene ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 08.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 uczyszczac sciany z pylu po szlifowaniu przed gruntowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Pati ale ja nie mam takowych rodzinnych interesow a raczej watpie zeby mama Komara mnie kojarzyla ale co wybraliscie??? oj Johnny ale telefon do Marcina masz...a siedzibe mają na Wiejskiej - http://www.rewon.rybnik.pl/ -mozesz podejsc i zobaczyc...prawda ? a moje drzwi będą z firmy Derpal, ciemny brąz, z szybkami, z dostawką, na pewno zmieszcze sie w 3,5tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 o znalazlam-cos w tym stylu, tylko z przeszkoloną dostawką:http://www.projektplus.com.pl/img/main_dzwi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 o znalazlam-cos w tym stylu, tylko z przeszkoloną dostawką: http://www.projektplus.com.pl/img/main_dzwi.jpg ladne!! szkoda ze moje sa niewymiarowe ... pewnie oszczedzilabym tysiaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 uczyszczac sciany z pylu po szlifowaniu przed gruntowaniem? Szczota / miotla i przynajmniej przelec kazde miejsce raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekop 08.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A ja jeszcze raz zapytam o balustrady z nierdzewnej. Robił ktoś już rozeznanie może? Polecam firmę z Czernicy Seweryn Tumułka 505 103 437 http://www.arte-inox.eu Możesz powiedzieć że od Radka z forum będzie pewnie rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.05.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Polecam firmę z Czernicy Seweryn Tumułka 505 103 437 http://www.arte-inox.eu Możesz powiedzieć że od Radka z forum będzie pewnie rabat ciekawe ila kasuja za karnisze z nierdzewy ... widzialam tam fajniusie ... w ostatecznosci bym takie przezyla /mam karniszofstret ale lubie firanki ... ciezko z kompromisem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 ladne!! szkoda ze moje sa niewymiarowe ... pewnie oszczedzilabym tysiaka ... aaaa...potrzebujesz wyższe z tego co pamiętam, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts