mea 09.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 u mnie tynki zaczynaja jutro/sroda ... bede ich pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin84 09.05.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ja tez na spokojnie sam sprawdzam. na codzien zajmuje sie zabudowa g-k wiec jestem czuly na punkcie tynkow. dobrze zrobione tynki to pozniej lepsza praca dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 09.05.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Obdzwoniliśmy wykonawców balustrad z nierdzewnej. Rozpiętość cen 450 do 590 za metr. Ma ktoś z Was może namiar na kogoś jeszcze tańszego? Balustrada ze zwykłej stali malowana proszkowo to 300 za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 No wlasnie sobie zdalem sprawe ze tepy jestem tylko miedzy drewniane zeby styro dawali to pierwszy raz slysze Daja, daja Choc pianka lepsza bo ma nizsza przewodnosc, tyle ze pewnie trudniejsza w "obrobce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 09.05.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Podłoga juz zrobiona, pisałam Ci, ale pewnie przeoczyłaś . W środku tylko kominek się teraz kończy i górna łazienka. Został jeszcze biały montaż i meble. Planowana przeprowadzka w drugiej polowie lipca. Jak położą tynk to Ci dam znać, wpadniecie i zobaczycie sobie. Na razie nie mam zastrzeżeń. Dzięki. Myślę, że podłoga wyszła cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekop 09.05.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Napisałem w odpowiedznim wątku ale nie wszyscy tam zaglądają więc ..mam do sprzedania trochę drutu zbrojeniowego 6mm , 8mm i 10mm. Drut jest w zwojach do odebrania w Czernicy. Cena 1,5zł za kg. Kontakt[email protected]602665323 Radek http://images47.fotosik.pl/855/36e39cfae9466927med.jpg http://images50.fotosik.pl/855/ad52207ba34dc013med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.05.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Adrian czyli olałeś obliczenia dla podłogówki i forumowe watki, że musi być policzona, bo nie wierzę, że wyszło Ci co 10 cm przy Twoim domku. A w tych łazienkach tez masz 10 i uważasz, że winno być gęściej? ja bez liczenia dalem w lazienkach co 7,5cm, parter co 10cm, poddasze co 15 cm, jak bylo zimno i fest palilem w domu bylo goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.05.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Na piętrze mam pokoje po 12-14m2 i wychodzi mi po 2 pętle na pokój przy rozstawie 10cm. Robiłeś po dwie pętle na pokój ? Myślałem żeby dać 15cm tam i załatwić to na pojedynczej pętli. Korzystam z OVplan'a i wychodzi mi że powinno wystarczyć, nawet 20cm wystarczyłoby. W łazienkach w wg ovplan'a nie wystarczy nawet 5cm żeby utrzymać 23 st.C \na poddaszu mam 3 pokoje po 45m2 (calkowitej podlogi) , dalem po 3 petle do 120mb, mam tak zrobione ze w kazdym pokoju mam strefy i gdzie bedzie lozko to danej petli nie bede odkrecal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mea pytałam dzisiaj pana Karola czy mam 5,5 cm.styro w drzwiach i zaprzeczył.On nie daje styropianu do drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 09.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Gabrysiu a co daje ??? kurcze ja juz mam mentlik pianka styropian czego to tez ludziska nie wymysla do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.05.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Mea pytałam dzisiaj pana Karola czy mam 5,5 cm.styro w drzwiach i zaprzeczył.On nie daje styropianu do drzwi. oj zastanawiam sie bo chyba wlasnie u niego widzialam wykrojone drzwi bodaj nawet twoje i w srodku byla plyta styro ... ale ja wtedy ze 3-4 stolarzy odwiedzialm wiec pewnosci nie mam ... wiem ze te moje sa ocieplane !! acha 5,5 to grubosc drzwi !! styro tam jest max 2 cm !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 09.05.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Maciek jak sie nazywa ta firma od kafelek musze sie tam kopnac no i kolejnych pytan ciag dalszy co z tym gruntem od twojego kumpla jak sie zowie to cudo. To tyle zapytan parafialnych ide czytac o drzwiach czyli mentliku ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Jacek z tego co pamiętam to Maciek kupował płytki w Żorach na Folwareckiej, przynajmniej te z kuchni jeśli o to pytasz pomoże ktoś w sprawie tej kanalizy ? szukam kogoś z uprawnieniami, napisałam do marek.Bud - to jego chyba ktoś polecał... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Jacek z tego co pamiętam to Maciek kupował płytki w Żorach na Folwareckiej, przynajmniej te z kuchni jeśli o to pytasz pomoże ktoś w sprawie tej kanalizy ? szukam kogoś z uprawnieniami, napisałam do marek.Bud - to jego chyba ktoś polecał... ? chyba nie doczytalam ... napisz mi o co chodzi ... moze bede mogla pomoc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.05.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 mamy zrobione podłączenie ale okazuje sie że musze dołączyc do wodociągów wniosek o przyłączenie i na nim musi być podpisany ktoś z uprawnieniami do wykonywania przyłączy wod-kan, my wykop robiliśmy sami i położyliśmy rury z instalatorem naszego CO i wody a on nie ma takich uprawnień mialam pisac....tylko nie wiem czy do marek.Bud czy robertsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.05.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Maciek jak sie nazywa ta firma od kafelek musze sie tam kopnac no i kolejnych pytan ciag dalszy co z tym gruntem od twojego kumpla jak sie zowie to cudo. To tyle zapytan parafialnych ide czytac o drzwiach czyli mentliku ciag dalszy kurde kupilem dzisiaj ten grunt okazalo sie, ze jest w promocji i kosztuje kolo 11zl/5L ale nie zwrocilem uwagi na nazwe ;/ kupilem ostatnich 6 baniek, ale ma jeszcze w drugim sklepie. najwazniejsze w tym wszystkim jest to, zeby nie kupowac gruntu w koncetracie tylko gotowy do malowania i nie ma tez znaczenia jakiej firmy bo wszystkie dzialaja tak samo, potwierdzil to i kolega ze sklepu i wujo malarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 mamy zrobione podłączenie ale okazuje sie że musze dołączyc do wodociągów wniosek o przyłączenie i na nim musi być podpisany ktoś z uprawnieniami do wykonywania przyłączy wod-kan, my wykop robiliśmy sami i położyliśmy rury z instalatorem naszego CO i wody a on nie ma takich uprawnień mialam pisac....tylko nie wiem czy do marek.Bud czy robertsz ja Ci pisalem oczywiscie marek.bud, w rozmowach o oczyszczalniach sciekow jak jeszcze planowalem robic sam, obiecal, ze sluzy pomoca oraz kompletem pieczatek budowlanych w tym wod-kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 zapytam o ta pieczatke ... bo moj tomek /murarz/ robi u mnie schody i byc moze ze jest w stanie ci to podpisac !! zadzwonie pozniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 10.05.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery? u nas nie ma wc ale samemu mozesz postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts