Jasek 10.05.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery? Wykop spory dol z desek zbij kibelek i masz prawie za darmo a za wypozyczenie toi toja wolaja kolo 100zl na miesiac chociaz pewnie teraz wiecej. A najlepiej popytaj na forum moze ktos ci podaruje za pare piw A sie pochwale moim przybytkiem http://imageshack.us/photo/my-images/195/0405091821resize.jpg http://img195.imageshack.us/img195/2053/0405091821resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 10.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery? My kupowalismy , kurde za 500 zł Ale mieliśmy w pozwoleniu napisane , że ma być obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 My kupowalismy , kurde za 500 zł Ale mieliśmy w pozwoleniu napisane , że ma być obowiązkowo. w kazdym jest napisane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery? Na WC jestem z teściem ustawiony na sobotę (jego projekt ) Papierów raczej mi żadnych nie wystawi,ale ważne,że nie trzeba biegusiać w krzaczki P.S. Jeśli trzeba,dokumentację foto zapodam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 10.05.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 w kazdym jest napisane ... Hehe bo myślałam, że tylko niektórym każą te kible Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 10.05.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Hehe bo myślałam, że tylko niektórym każą te kible Ja nie mialem w pozwoleniu wymogu posiadania kibla. Ale ja mam parenascie arow lasku i jakos nie bylo potrzeby Grubsze sprawy zalatwialo sie w mieszkaniu przed wyjsciem na budowe, a mniejsze pod byle drzewkiem Jakos przezylem bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.05.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Adamie swiete slowa brudy to w domu zostawiac ,ale kibelek dodaje kolorytu budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 dzięki Mea kolejny problem z głowy postaram sie jakoś odwdzięczyć w ramach możłiwości u nas kibelek był drugą rzeczą postawioną....zaraz po garażu....generalnie facet jest dumny z postawienia takiego przybytku...mój był aha mam jakis kibelek w garażu do wzięcia, jak ktoś zainteresowany to cyknę fotki, byle by go ktoś wziął i kozę będę miała do opchnięcia powiedzcie mi macie jakies pomysły co zrobić z resztkami styro ? mam tego 3 worki...da sie to zużyć do czegoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 powiedzcie mi macie jakies pomysły co zrobić z resztkami styro ? mam tego 3 worki...da sie to zużyć do czegoś ? ja tez mam sporo scinkow styro .. .a jeszcze to nie koniec bo podloga i elewacja przedemna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 10.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 powiedzcie mi macie jakies pomysły co zrobić z resztkami styro ? mam tego 3 worki...da sie to zużyć do czegoś ? wywiez w nocy na osiedlowe hasioki pzeciez placisz za wywoz nieczystosci! dzieciaki jak to dorwa to bedziecie mieli kolejny snieg w maju ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 10.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nam zabiera firma z ocieplen te resztki, bo też nie wiedziałabym gdzie to dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Jasek pan Karol mówił,że jakieś płyty daje,ale nie wiem jakie.I w sumie kiedyś dawał,ale to tylko i wyłącznie,żeby te płyty w środku się nie obijały.Zupełnie nie po to,żeby drzwi ocieplić.Teraz nie daje w ogóle.Schody skończone,jak dla mnie rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 10.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A ja jeszcze raz zapytam o balustrady z nierdzewnej. Robił ktoś już rozeznanie może? Mój znajomy, b. solidny gość wykonuje z sensownej cenie. Tel. 603-411-536, Szymon Niesłańczyk, Profmet, możesz powołać się na Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Schody skończone,jak dla mnie rewelacja! pokaz !!!! z drzwiami musialam pewnie cos pomylic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 10.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Mea jak podasz maila to Ci prześlę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 wywiez w nocy na osiedlowe hasioki pzeciez placisz za wywoz nieczystosci! dzieciaki jak to dorwa to bedziecie mieli kolejny snieg w maju ;d nieczystości tak ale nie śmieci budowlane swoją drogą jak raz podjechałam autem pod kosz i wyciągałam kilka worków to wiesz jaka afera była....na pół osiedla normalnie ! a to były tylko plastikowe butelki które wywalałam do przeznaczonego do tego kontenera...mało brakowało a musiałąbym sie legitymować przed całym blokiem bo krótko tam mieszkamy i mało kto mnie kojarzy no nic myślałam po prostu że jakoś da sie to spożytkować bo sporo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin84 11.05.2011 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 jesli sie ma smieci to sie zalatwia nr tel od kierowcy np z naprzodu i sie dzwoni czy jest w poblizu. tynki juz gotowe, 217m2 w 4 dni. Ekipa super z tym ze tak jak wspomniala queene-trzeba sobie polatac z lata tak by wszystko poprawili. tynki rowne a brat p. Damina bardzo wporzadku gosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 11.05.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Wykop spory dol z desek zbij kibelek i masz prawie za darmo a za wypozyczenie toi toja wolaja kolo 100zl na miesiac chociaz pewnie teraz wiecej. A najlepiej popytaj na forum moze ktos ci podaruje za pare piw A sie pochwale moim przybytkiem http://imageshack.us/photo/my-images/195/0405091821resize.jpg http://img195.imageshack.us/img195/2053/0405091821resize.jpg Na ile te dziurę kopałeś? My muszemy coś postawić niestety u nas ani krzoczków nima Queenie a powiedz mi ta twoja latrynka to tako w dobrym stanie i ile by to miało kosztować napisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 11.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Na ile te dziurę kopałeś? My muszemy coś postawić niestety u nas ani krzoczków nima Queenie a powiedz mi ta twoja latrynka to tako w dobrym stanie i ile by to miało kosztować napisz na PW haha toaletka piękna My poszlismy na łatwizne i nasz kibelek powstal z 4 szt. drzwi oczywiscie zadaszenie i wyposazenie rowniez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 11.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 U nas mąż pracował nad kibelkiem chyba z tydzień, ale jaki dumny ze swojej budowli Kibelek przetrwał największe wiatry więc chyba dobrze "zbity" - cztery stemple, kilka desek, papa na daszku no i oczywiście deska sedesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts