Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery?

Wykop spory dol z desek zbij kibelek i masz prawie za darmo a za wypozyczenie toi toja wolaja kolo 100zl na miesiac chociaz pewnie teraz wiecej. A najlepiej popytaj na forum moze ktos ci podaruje za pare piw A sie pochwale moim przybytkiem http://imageshack.us/photo/my-images/195/0405091821resize.jpg http://img195.imageshack.us/img195/2053/0405091821resize.jpg

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Gość Arturo72
Pytanie w sprawie WC? Czy sami robiliście czy to się kupuje, wypożycza? Czy trzeba na to jakieś papiery?

Na WC jestem z teściem ustawiony na sobotę (jego projekt ;) )

Papierów raczej mi żadnych nie wystawi,ale ważne,że nie trzeba biegusiać w krzaczki ;)

P.S.

Jeśli trzeba,dokumentację foto zapodam na PW :D

dzięki Mea :) kolejny problem z głowy :) postaram sie jakoś odwdzięczyć w ramach możłiwości :)

u nas kibelek był drugą rzeczą postawioną....zaraz po garażu....generalnie facet jest dumny z postawienia takiego przybytku...mój był :D aha mam jakis kibelek w garażu do wzięcia, jak ktoś zainteresowany to cyknę fotki, byle by go ktoś wziął

i kozę będę miała do opchnięcia

powiedzcie mi macie jakies pomysły co zrobić z resztkami styro ? mam tego 3 worki...da sie to zużyć do czegoś ?

wywiez w nocy na osiedlowe hasioki :) pzeciez placisz za wywoz nieczystosci! dzieciaki jak to dorwa to bedziecie mieli kolejny snieg w maju ;d

nieczystości tak ale nie śmieci budowlane ;)

swoją drogą jak raz podjechałam autem pod kosz i wyciągałam kilka worków to wiesz jaka afera była....na pół osiedla normalnie ! a to były tylko plastikowe butelki które wywalałam do przeznaczonego do tego kontenera...mało brakowało a musiałąbym sie legitymować przed całym blokiem bo krótko tam mieszkamy i mało kto mnie kojarzy

no nic myślałam po prostu że jakoś da sie to spożytkować bo sporo tego

jesli sie ma smieci to sie zalatwia nr tel od kierowcy np z naprzodu i sie dzwoni czy jest w poblizu. tynki juz gotowe, 217m2 w 4 dni. Ekipa super z tym ze tak jak wspomniala queene-trzeba sobie polatac z lata tak by wszystko poprawili. tynki rowne a brat p. Damina bardzo wporzadku gosc.

Wykop spory dol z desek zbij kibelek i masz prawie za darmo a za wypozyczenie toi toja wolaja kolo 100zl na miesiac chociaz pewnie teraz wiecej. A najlepiej popytaj na forum moze ktos ci podaruje za pare piw A sie pochwale moim przybytkiem http://imageshack.us/photo/my-images/195/0405091821resize.jpg http://img195.imageshack.us/img195/2053/0405091821resize.jpg

Na ile te dziurę kopałeś? My muszemy coś postawić niestety u nas ani krzoczków nima

Queenie a powiedz mi ta twoja latrynka to tako w dobrym stanie i ile by to miało kosztować napisz na PW

Na ile te dziurę kopałeś? My muszemy coś postawić niestety u nas ani krzoczków nima

Queenie a powiedz mi ta twoja latrynka to tako w dobrym stanie i ile by to miało kosztować napisz na PW

haha toaletka piękna :)

My poszlismy na łatwizne i nasz kibelek powstal z 4 szt. drzwi :) oczywiscie zadaszenie i wyposazenie rowniez jest :)