Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Gdzie takie mozna kupic ? :lol:

To by było super rozwiazanie u mnie w domu

przynajmniej mi małżonek nie zajmie zadnego centralnego miejsca w domu :D

taki kącik to mu podaruje :lol:

Buuu, feee Malmucowa. :wink:

Jak akwarium - to tylko w centrum.

Serio chcesz takie dziury mieć w ścianach?????

No to mam na Rybnickim forum przesrane :roll: :lol:

ja bardzo lubie rybki :D

oglądać .....

i jeść....

Witajcie kochani.

Byłam dziś w castoramie w Żorach....ceny ....hm....są i tańsze materiały i droższe w porównaniu z innymi sklepami....ale znalazłam materiały w naprawdę konkurencyjnych cenach .....i fajnym wzorze , np. gres na schody z wytłaczanymi stopnicami za ok.20zł za m2,fajne płytki na ścianę też za ok.20zł za m2, drzwi mi sie podobały....były też takie jak chce Selimm... z naturalnego surowego drewna.....no , fajne ale już uzgodniliśmy że kupimy inne :wink: . Poręcze metalowe (taki matowy chrom) do samodzielnego składania z rurek i łączników....fajne, podobały mi się....ale ceny nie zdążyłam obliczyć....za to wzięłam katalog części....jak sobie na papierze "dosztukuję " to wtedy zadzwonię po cennik i będę wszystko wiedziała :D .

Zbiornik na wodę 140l kompatybilny z piecem na ekogroszek za 800zł można kupić , piez z Zębca był po 6500zł...... może ktoś ma gdzieś cynk o niższych cenach na piec? chętnie posprawdzam :D

okna vellux dachowe 78/118 za 950 zeta z kołnierzem uniwersalnym (nie jest źle, ale mogłoby być lepiej :wink: )

norrrmalnie szczęka mi opadła kiedy pani robiła "szkolenie" na środku castoramy z malowania ścian farbą strukturalną....norrrrmalnie już zdecydowałam że będę miać taką na całym parterze oprócz pokoju babci i kotłowni.....świetny efekt :D

Tak, że moim zdaniem warto się przejechać choćby po to żeby pooglądać nowinki :D

Pozdrawiam, Smoczyca.

:D :D :D ...no proszę :roll: ... ja byłam taką upierdliwą babą w czarnym skórzanym płaszczu która non stop pytała o coś panów w niebieskich kubraczkach :D .... a to o piec, a to o boler....a to o drzwi....a to o poręcze.....a to o beton komórkowy..... :D :D :D ....na szczęście w każdym dziale był inny Pan w kubraczku....przez to byli bardziej mili i cierpliwi....obawiam się że jeden mógłby tego wszystkiego nie zdzierżyć :lol: .

Acha, a ze mną był mój małż w białej czapce z adidasa z daszkiem i czarnej kurtce.... hm....ale to i tak mało prawdopodobne żebyśmy się na siebie natknęli.....w tak dużym sklepie :D .

Nooo, to od razu powiem że podobają mi sie te...no....gelyndry bo cena jest chyba dużo nizsza (jeszcze nie liczyłam dokładnie) niż jakbym miała takie zlecić na zamówienie...no i se samemu można zmontować,....tu dokręcić, tam wywiercić i przykręcić.....no i są takie "minimalistyczne" ...ja takie rzeczy własnie lubię....prosto, krótko i na temat..... acha, no i będa pasowac bo schody będe miała obłożone gresem a nie drewnem :roll: .

Już obczaiłam że z Zebrzydowic będe miała bliżej do cieszyńskiej castoramy....taniej za transport.... 40 zeta a nie 70 :) . Takie gelyndry to bym se mogła sama przywieźc gratem, ale kafelki jakbym zamawiała czy panele to mi się do mojego zgrzyta nie zmieści :lol: .

Ludzie, dziś mam seksualny stosunek do pracy :lol: ....a tu trza się spręzyć i dokumentacje dalej trzepać...juz za 2 dni kontrola z zus :evil: .

Jakigo to mosz tego zgrzita??

Dla informacji

Polonez biere 32 m2 płytek, udało sie tez przywieźć tez 35 m2 paneli, drzwi wewnętrze wraz z oscieznicą, akwarium 240 la wraz ze wszystkimi gratami, 20 worków cementu teraz następuje pomiar do przewozu baniaka hydrogforowego 240 l :)

A sex - to nie w pracy daggulka - bo cie o molestowanie ktos posądzi...

Sebo8877

Witam wszystkich z rybnika i okloic. Właśnie zaczynam na wiosę budować w świerklanach ale w tym roku tylko piwnica( brak kasy ). Pomóżcie mi bo poszukuję gdzie naj taniej w okolicy kupić stal na zbrojenie , gdzie jest najtańszy tartak ( dechy na ławy i na szłunek - ile za kubik? ) oraz gdzie znajde najtańsze bloczki betonowe. Z góry wszystkiim dzieki serdeczne. Może znacie też dobrego murarza w okolicy ( sprawdzonego ) nie stac mnie na firmę.

Dzieki za wszeszelaka pomoc.