malmuc 03.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Gdzie takie mozna kupic ? To by było super rozwiazanie u mnie w domu przynajmniej mi małżonek nie zajmie zadnego centralnego miejsca w domu taki kącik to mu podaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 03.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Gdzie takie mozna kupic ? To by było super rozwiazanie u mnie w domu przynajmniej mi małżonek nie zajmie zadnego centralnego miejsca w domu taki kącik to mu podaruje Buuu, feee Malmucowa. Jak akwarium - to tylko w centrum. Serio chcesz takie dziury mieć w ścianach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Gdzie takie mozna kupic ? To by było super rozwiazanie u mnie w domu przynajmniej mi małżonek nie zajmie zadnego centralnego miejsca w domu taki kącik to mu podaruje Buuu, feee Malmucowa. Jak akwarium - to tylko w centrum. Serio chcesz takie dziury mieć w ścianach????? No to mam na Rybnickim forum przesrane ja bardzo lubie rybki oglądać ..... i jeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witajcie kochani. Byłam dziś w castoramie w Żorach....ceny ....hm....są i tańsze materiały i droższe w porównaniu z innymi sklepami....ale znalazłam materiały w naprawdę konkurencyjnych cenach .....i fajnym wzorze , np. gres na schody z wytłaczanymi stopnicami za ok.20zł za m2,fajne płytki na ścianę też za ok.20zł za m2, drzwi mi sie podobały....były też takie jak chce Selimm... z naturalnego surowego drewna.....no , fajne ale już uzgodniliśmy że kupimy inne . Poręcze metalowe (taki matowy chrom) do samodzielnego składania z rurek i łączników....fajne, podobały mi się....ale ceny nie zdążyłam obliczyć....za to wzięłam katalog części....jak sobie na papierze "dosztukuję " to wtedy zadzwonię po cennik i będę wszystko wiedziała . Zbiornik na wodę 140l kompatybilny z piecem na ekogroszek za 800zł można kupić , piez z Zębca był po 6500zł...... może ktoś ma gdzieś cynk o niższych cenach na piec? chętnie posprawdzam okna vellux dachowe 78/118 za 950 zeta z kołnierzem uniwersalnym (nie jest źle, ale mogłoby być lepiej ) norrrmalnie szczęka mi opadła kiedy pani robiła "szkolenie" na środku castoramy z malowania ścian farbą strukturalną....norrrrmalnie już zdecydowałam że będę miać taką na całym parterze oprócz pokoju babci i kotłowni.....świetny efekt Tak, że moim zdaniem warto się przejechać choćby po to żeby pooglądać nowinki Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.02.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Daga, o ktorej byłaś ? ...tez byłem z tą farbą- to radze ostroznie , męczy oczy to po dłuższym przebywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Selimku....ok. 11.30 zaczęliśmy obchód....bite 2 godzinki . Ale powiem Wam, że ja wolę chodzić dwie godziny po takim sklepie niż po sklepie z ciuchami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 teoretycznie moglismy wpaśc na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ...no proszę ... ja byłam taką upierdliwą babą w czarnym skórzanym płaszczu która non stop pytała o coś panów w niebieskich kubraczkach .... a to o piec, a to o boler....a to o drzwi....a to o poręcze.....a to o beton komórkowy..... ....na szczęście w każdym dziale był inny Pan w kubraczku....przez to byli bardziej mili i cierpliwi....obawiam się że jeden mógłby tego wszystkiego nie zdzierżyć . Acha, a ze mną był mój małż w białej czapce z adidasa z daszkiem i czarnej kurtce.... hm....ale to i tak mało prawdopodobne żebyśmy się na siebie natknęli.....w tak dużym sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć hanysy Te gelyndry z castoramy to sie nadowajom yno do środka - na zewnątrz zaruszczom malmucowa - ta ryba to mo przesrane - całe życie na winklu - całe życia zaktyncone Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jasssna cholera....co to som gelyndry.... ...tak sie domyslam że chyba porecze? ja potrzebuje ino do wewnątrz....na balkonach balustrady będe miała inne a przy zewnętrznych schodach murek z filarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.02.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jasssna cholera....co to som gelyndry.... ...tak sie domyslam że chyba porecze? ja potrzebuje ino do wewnątrz....na balkonach balustrady będe miała inne a przy zewnętrznych schodach murek z filarami. Trefiłas- gelynder to je poryncz Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nooo, to od razu powiem że podobają mi sie te...no....gelyndry bo cena jest chyba dużo nizsza (jeszcze nie liczyłam dokładnie) niż jakbym miała takie zlecić na zamówienie...no i se samemu można zmontować,....tu dokręcić, tam wywiercić i przykręcić.....no i są takie "minimalistyczne" ...ja takie rzeczy własnie lubię....prosto, krótko i na temat..... acha, no i będa pasowac bo schody będe miała obłożone gresem a nie drewnem . Już obczaiłam że z Zebrzydowic będe miała bliżej do cieszyńskiej castoramy....taniej za transport.... 40 zeta a nie 70 . Takie gelyndry to bym se mogła sama przywieźc gratem, ale kafelki jakbym zamawiała czy panele to mi się do mojego zgrzyta nie zmieści . Ludzie, dziś mam seksualny stosunek do pracy ....a tu trza się spręzyć i dokumentacje dalej trzepać...juz za 2 dni kontrola z zus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jakigo to mosz tego zgrzita?? Dla informacji Polonez biere 32 m2 płytek, udało sie tez przywieźć tez 35 m2 paneli, drzwi wewnętrze wraz z oscieznicą, akwarium 240 la wraz ze wszystkimi gratami, 20 worków cementu teraz następuje pomiar do przewozu baniaka hydrogforowego 240 l A sex - to nie w pracy daggulka - bo cie o molestowanie ktos posądzi... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 05.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ooo!!! RYBNIK to chyba nie tak daleko a nawet bardzo blisko MOŻNA SIĘ DOSIĄŚĆ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 O molestowanie mogą mnie tylko moje prośki biurowe posądzić bo sama z nimi siedzę.... no a przeca na klientów się rzucać nie bede... A jak bydziesz na głodzie...... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ooo!!! RYBNIK to chyba nie tak daleko a nawet bardzo blisko MOŻNA SIĘ DOSIĄŚĆ????? A flaszka mosz??.... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dżizes, Sebuś....cóż to za awatarek ci się przyplatał ...jaki taki szekszowny Zytulina...ja też nie z Rybnika....ale tu fajni ludzie są ...a Ty skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dżizes, Sebuś....cóż to za awatarek ci się przyplatał ...jaki taki szekszowny Zytulina...ja też nie z Rybnika....ale tu fajni ludzie są ...a Ty skąd jesteś? Avratek - jest z mojigo ukochanego Borisa Vallejo :0 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 05.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witam wszystkich z rybnika i okloic. Właśnie zaczynam na wiosę budować w świerklanach ale w tym roku tylko piwnica( brak kasy ). Pomóżcie mi bo poszukuję gdzie naj taniej w okolicy kupić stal na zbrojenie , gdzie jest najtańszy tartak ( dechy na ławy i na szłunek - ile za kubik? ) oraz gdzie znajde najtańsze bloczki betonowe. Z góry wszystkiim dzieki serdeczne. Może znacie też dobrego murarza w okolicy ( sprawdzonego ) nie stac mnie na firmę.Dzieki za wszeszelaka pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 gdzie naj taniej w okolicy kupić stal na zbrojenie http://www.teskosteel.com.pl/ jeszcze w Budozbycie, Metallco w Żernicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts