queene 13.05.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A skad wzielas te 5 lat? Trawa po miesiacu od posiania jest juz zielona i nadajaca sie do pierwszego koszenia. Obojetnie czy ja polozysz na agrowlokninie, czy dowolnej innej przepuszczalnej glebie o wlasciwym PH z twojego postu ze jeszcze 2 lata i bedzie ok a juz ileś mieszkasz...wiec przyjęłam 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 mi pani na wejsciu powiedziala ze nie ma szans na taka cene jak mialam w internecie !! i jeszcze mi pani powiedziala ze caly material mam u nich kupic a w GK mam wydac 2 tys !! kupując cały materiał dostaniesz na pewno najlepszą cenę łączną...ja powiem szczerze - mnie sie już nie chce jeździć i szukać, wiem czego chcę i są mi to w stanie zamówić projekt mi zrobiła zgodny z oczekiwaniami i sugestiami, jeśli ceny bedą mi odpowiadać to ok, jak nie to część kupię u nich a resztę poza....płytki pewnie u nich bo zamawiać je z drugiego końca Polski dla kilku zł to jakieś tam ryzyko czy będa wszystkie i to obowiązkowo z jednej serii a co do odliczenia - mnie powiedziala że te 300zl odliczy mi od zakupów zrobionych u nich, pewnie że można zrobić sobie projekt i tu i tam, zapłacić i tam kupić np komplet baterii do łązienki i już sie mieścisz....ale ja nie mam na to czasu ani chęci już, poza tym już tyle razy w Glazurze sprowadzali mi płytki na życzenie że wstyd mi iść tam po raz kolejny z nową koncepcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 13.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 z twojego postu ze jeszcze 2 lata i bedzie ok a juz ileś mieszkasz...wiec przyjęłam 5 lat Trawke sialem niecaly rok temu - w tej chwili jest juz spoko dywanik tyle ze jeszcze to nie to o co mi chodzi Ale wiesz jaki maja Anglicy sposob na trawnik ? Zasiac i potem kosic, podlewac, kosic, podlewac, kosic, podlewac.. I tak przez 200 lat. Wtedy trawnik bedzie piekny Nie ma lepszego zabiegu dla polepszenia kondycji trawnika niz koszenie No a ogrodek... zeby zamienil sie w piekny ogrod to niestety nie wystarczy nawet te 5 lat - bardziej 10-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 queene ja jeszcze patrze na to na ile pani projektant chce sie ze mna gadac ... i druga sprawa - ja chce tez widziec kafle ... katalogi mam na necie i juz po scirocco widze ze zdjecia a realia to niebo i ziemia /jak zobaczylam te kafle to zdecydowanie je odrzucilam bo to zupelnie nie o to mi chodzilo !!!/ a tak pani ma jakis pomysl, my mamy pomysl i widzimy z czego bedziemy tworzyc ... jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 spory wybór kafli mają w MaxCeramice na Mikołowskiej, tam obejrzałam moje bo nigdzie indziej ich nie było, Twój wybór gdzie zainwestujesz....ja mam wybór na tyle prosty że kafle wybrane i projekt w głowie też, teraz tylko czekam może mnie olśni jak zobacze jeszcze inny projekt jak nie - to poprosze o zrobienie wg mojego pomysłu i tyle,tak jak było z projektem małej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 tak ci powiem szczerze ze mi te projekty sa potrzebne glownie po to zebym wiedziala ile jakich plytek wziac i jak to bedzie wygladac ... jak pani sie wykaze pomyslowoscia to duzy dla niej plus ... wiesz u mnie jest wielka sciana w waskie lazience, jak ja zrobie jednolita i bez wyrazu to bedzie kicha ... potrzebuje cos co bedzie robilo efekt "WOW" jak sie otworzy drzwi zwlaszcza ze to bedzie glownie goscinna lazienka acha i w koncu znalazlam moja kolekcje kafli bo nie wiedzialam co to jest ... a to opoczno Lorena !!! http://www.opoczno.eu/data/kolekcje/_k100a/01069.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 13.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 http://www.opoczno.eu/data/kolekcje/_k100a/01069.jpg fajna pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 fajna pani jak wklejalam ta fote to tak pomyslalam ze zwroci wasza uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 13.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 jak wklejalam ta fote to tak pomyslalam ze zwroci wasza uwage No ja tam zauważyłam fajowe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 13.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 a my wczoraj zalaliśmy ławy (17,5 kubika weszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 No ja tam zauważyłam fajowe płytki nalepszy dowod na to ze po drugiej stronie monitora jest KOBIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 a my jutro zalewamy schody i fundamenty pod murki oporowe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 fajna pani jak mea napisała ze chce WOW w łazience to pomyślałam ...no....ta pani jest wow ale płytki też fajne, wrzuc projekt jak dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 nalepszy dowod na to ze po drugiej stronie monitora jest KOBIETA a to przeczytałam później...no cóż... widać nie tylko jeżdżę jak facet widać ze piąteczek...wieczór....czatrum [źródło: Maciek ] sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 jak mea napisała ze chce WOW w łazience to pomyślałam ...no....ta pani jest wow ale płytki też fajne, wrzuc projekt jak dostaniesz najpierw w poniedzielek zobaczymy co pani powie jak przyjedzie na budowe ma zabrac katalogii i bedziemy cos tworzyc na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 to robisz w końcu z 2 źródeł projekty czy tylko z Glazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 13.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A powiedzcie mi czym izolowaliści ławy fundamentowe i co dawaliście pod mur (folie, pape zwykłą czy zgrzewaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.05.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A powiedzcie mi czym izolowaliści ławy fundamentowe i co dawaliście pod mur (folie, pape zwykłą czy zgrzewaną) 2x papa termozgrzewalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.05.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 to robisz w końcu z 2 źródeł projekty czy tylko z Glazury z pania z GK jestem umowiona w poniedzialek a z primo we czwartek ... pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.05.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 ktos ma ochote na grilla ?? odpalamy dzis na budowie kolo poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts