Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

ja też sie niedzielnie lenie...nie licząc pichcenia obiadu....ale mąż walczy na budowie z izoplastem żeby wyschło do wylewek :)

dzieki za linka, juz go przelecialem ;)

my po obiedzie chyba pojezdzimy za umywalka i kibelkiem, tylko gdzie warto jechac? a jak mi sie bedzie chcialo to pojade na budowe malowac

dzieki za linka, juz go przelecialem ;)

my po obiedzie chyba pojezdzimy za umywalka i kibelkiem, tylko gdzie warto jechac? a jak mi sie bedzie chcialo to pojade na budowe malowac

w niedziele popoludniu to tylko popularne markety masz otwarte, TTW Opex jest do 17 ale własciwie wiekszosc sklepów zamyka sie tam o 15,

ewentualnie tgs masz dłużej, tam mają fajne promocje no i naprzeciwko jest Agata :)

a co do roboty w niedziela, to juz pora razy sie my przekonali że niedzielna praca w g... sie obraca. ;) ale z drugij strony jak trza to trza

poza tym kiedys trzeba odpoczac ... mariusz juz na mnie patrzy wilkiem jak mu mowie co musialby znowu zrobic ...

pomozcie w decyzji - zdjecia w dzienniku ... kolorujemy elewacje!!

widzisz a moi rodzice wlasnie wrocili z wesela i powiedzieli ze jeszcze tak glodni po weselu to nigdy nie byli :)

No ale Ci powiem ze ceny takiej komunii szok - praktycznie jak za wesele - bodaj 140 pln / osobe. Ale slodyczy, ciast, ryb, mies, lodow i roznych dodatkow bylo jak na dobrym weselu - moj zoladek dalej pelny nie radzi sobie z trawieniem :D