irb 14.05.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 My tez odpalamy grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 14.05.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 My tez odpalamy grilla. A my już po grillu i po wielkim sprzątaniu Dzisiaj zajęliśmy się "obejściem", zdjęcia za chwilkę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.05.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 tam u gory to ktos nad nami czuwa ... caly dzien mariusz podlewal schody bo bylo cieplo a teraz pada lekki deszczyk oby w poniedzialek bylo sucho bo pan od przylaczy bedzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 14.05.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 ile płaciliście za ściany fundamentowe?mi za 100 metrów kwadratowych,w tym 12 narożników zaśpiewali 6 tyś zł i się zastanawiam czy to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.05.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 od dziś...my home is my castle fotki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 czy wy tez macie dzis takiego leeeeeeniaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 15.05.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Niedziela można mieć lenia ja tam dzisiaj ograniczam się do minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 he he w moim dzienniku jest konkurs z nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.05.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ja też sie niedzielnie lenie...nie licząc pichcenia obiadu....ale mąż walczy na budowie z izoplastem żeby wyschło do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ja też sie niedzielnie lenie...nie licząc pichcenia obiadu....ale mąż walczy na budowie z izoplastem żeby wyschło do wylewek moj maz wymyslil sobie rolady i kluski wiec ja de facto tez siedze w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ja też sie niedzielnie lenie...nie licząc pichcenia obiadu....ale mąż walczy na budowie z izoplastem żeby wyschło do wylewek dzieki za linka, juz go przelecialem my po obiedzie chyba pojezdzimy za umywalka i kibelkiem, tylko gdzie warto jechac? a jak mi sie bedzie chcialo to pojade na budowe malowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 moj maz wymyslil sobie rolady i kluski wiec ja de facto tez siedze w kuchni hmmm,,,, mniam mniam ślonski obiod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.05.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 a co do roboty w niedziela, to juz pora razy sie my przekonali że niedzielna praca w g... sie obraca. ale z drugij strony jak trza to trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 dzieki za linka, juz go przelecialem my po obiedzie chyba pojezdzimy za umywalka i kibelkiem, tylko gdzie warto jechac? a jak mi sie bedzie chcialo to pojade na budowe malowac w niedziele popoludniu to tylko popularne markety masz otwarte, TTW Opex jest do 17 ale własciwie wiekszosc sklepów zamyka sie tam o 15, ewentualnie tgs masz dłużej, tam mają fajne promocje no i naprzeciwko jest Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 a co do roboty w niedziela, to juz pora razy sie my przekonali że niedzielna praca w g... sie obraca. ale z drugij strony jak trza to trza poza tym kiedys trzeba odpoczac ... mariusz juz na mnie patrzy wilkiem jak mu mowie co musialby znowu zrobic ... pomozcie w decyzji - zdjecia w dzienniku ... kolorujemy elewacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 mam pytanko ??? czy ma ktoś z was namiar na Piejar-a, jakiegos maila ??? bo niemoge mu posłać PW. ogólnie szukam jakiegoś info jak wymurowac płot z granitu, jaką kostkę zastosować ?? zalewać w środku ?? czy murować kostki koło siebie ?? ktos mial stycznosc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 15.05.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 preem możesz na ER poszukać piejara,kiedyś wspominał,że tam pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A ja wlasnie wrocilem z komunii. Od 11.00 do 19.00 non stop pyszne zarcie, +4kg na wadze, pekam i ide sie polozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A ja wlasnie wrocilem z komunii. Od 11.00 do 19.00 non stop pyszne zarcie, +4kg na wadze, pekam i ide sie polozyc widzisz a moi rodzice wlasnie wrocili z wesela i powiedzieli ze jeszcze tak glodni po weselu to nigdy nie byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.05.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 widzisz a moi rodzice wlasnie wrocili z wesela i powiedzieli ze jeszcze tak glodni po weselu to nigdy nie byli No ale Ci powiem ze ceny takiej komunii szok - praktycznie jak za wesele - bodaj 140 pln / osobe. Ale slodyczy, ciast, ryb, mies, lodow i roznych dodatkow bylo jak na dobrym weselu - moj zoladek dalej pelny nie radzi sobie z trawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts