mea 15.05.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 No ale Ci powiem ze ceny takiej komunii szok - praktycznie jak za wesele - bodaj 140 pln / osobe. Ale slodyczy, ciast, ryb, mies, lodow i roznych dodatkow bylo jak na dobrym weselu - moj zoladek dalej pelny nie radzi sobie z trawieniem kurka ja za wesele w amadeusie placilam 150 zeta za osobe /4 lata temu!!/ a zarcia bylo od groma!!! no ale ceny poszly od tego czasu troche w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.05.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 2 tygodnie temu moj syn miał komunie....w Białym DOmku płaciłam 135 a to tylko dlatego ze zamieniłam kolacje w formie obiadu na bogracz.....tak cena wynosiła 155zl/os....z tą kolacją to przesada - już mało kto miał ochotę na bogracz i barszcz po całym dniu mega obżarstwa więc mogło by sie zakończyć na zimnej płycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 kurka ja za wesele w amadeusie placilam 150 zeta za osobe /4 lata temu!!/ a zarcia bylo od groma!!! no ale ceny poszly od tego czasu troche w gore tez mielismy w Amadeusie a ze spraw waznych mial ktos moze do czynienia ze sklepem "ABAK" na zorskiej? sa tam panele i drzwi wewnetrzne wielu znanych i popularnych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 tez mielismy w Amadeusie a ze spraw waznych mial ktos moze do czynienia ze sklepem "ABAK" na zorskiej? sa tam panele i drzwi wewnetrzne wielu znanych i popularnych firm? a gdzie ten abak jest ?? w ktorym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 wlasnie mialam sie pytac kto buduje w marklowicach dom komu tomek bedzie budowal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.05.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 a gdzie ten abak jest ?? w ktorym miejscu ? na swiatlach miedzy tesco a makro przy chyba brzezinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 16.05.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 tez mielismy w Amadeusie a ze spraw waznych mial ktos moze do czynienia ze sklepem "ABAK" na zorskiej? sa tam panele i drzwi wewnetrzne wielu znanych i popularnych firm? Hmm nie kupowalismy tam jeszcze ale wyszukiwalam kilka drzwi w ceneo i nokaucie i ten sklep byl zawsze w czolowce z najtanszymi ofertami jak nie najtanszymi. Wiec na pewno sie tam wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 16.05.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 z pania z GK jestem umowiona w poniedzialek a z primo we czwartek ... pomyslimy Mea, a w GK ten projekt tez jest darmowy? Ostatnio jak pytalam to taki projekt kosztowal tam 500zl, rozliczone jest to jednak przy kupnie kafelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 16.05.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ja też jestem tego raczej nauczony, że praca taka w domu w niedziele jest niepotrzebna a i tak nic raczej nie wniesie. Ja wolę tak jak inni napisali poświęcić ten dzień w wypoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Mea, a w GK ten projekt tez jest darmowy? Ostatnio jak pytalam to taki projekt kosztowal tam 500zl, rozliczone jest to jednak przy kupnie kafelek... projekt kosztuje w kazdej firmie ... srednio od 300 do 1000 zl ... w kazdej tez rozliczaja go w materiale roznica jest glownie w tym ze w jednych firmach zycza sobie zeby wszystko do lazienek kupic u nich /min na zorskiej/ a w innych tylko czesc /kafle lub cos innego/ w GK trzeba wydac 2000 ... a to akurat pikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 roznica jest glownie w tym ze w jednych firmach zycza sobie zeby wszystko do lazienek kupic u nich /min na zorskiej/ a w innych tylko czesc /kafle lub cos innego/ w Primo pomiar i projekty obojętnie jakiej ilości łazienek-ja robię tam dwie, kosztuje 300zl. Zadeklarowałam ze płytki tak ale inne sprzęty mam już zamówione lub kupione (szafki z umywalkami chyba IKEA i na pewno Sanimex) - nie było z tym problemu. Maciek robił tam projekt, nie napisał czy brał wszystko od nich ... W Glazurze faktycznie musisz wydac u nich 2000, za projekt płacisz 500, ale to fakt - kupisz baterie do łazienki i juz przekroczysz 2000 w Glazurze mają ogólnodostęny monitorek na którym podsuwając płytke masz różne projekty, niestety nie mieli aranżacji z żadną wybraną przez mnie płytką a do drugiej łazienki w ogóle nie mieli możłiwości sprowadzenia wybranych przez mnie płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.05.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 w glazurze projekt 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 tak ? to cos pomieszałam nie wiem czemu 500 utknęło mi w głowie, chyba nie podają różnych cen dla róznych klientów w każdym razie dla mnie odpadli bo nie uznaję w dzisiejszych czasach powiedzenia że "nie da się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.05.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 w Primo pomiar i projekty obojętnie jakiej ilości łazienek-ja robię tam dwie, kosztuje 300zl. Zadeklarowałam ze płytki tak ale inne sprzęty mam już zamówione lub kupione (szafki z umywalkami chyba IKEA i na pewno Sanimex) - nie było z tym problemu. Maciek robił tam projekt, nie napisał czy brał wszystko od nich ... W Glazurze faktycznie musisz wydac u nich 2000, za projekt płacisz 500, ale to fakt - kupisz baterie do łazienki i juz przekroczysz 2000 w Glazurze mają ogólnodostęny monitorek na którym podsuwając płytke masz różne projekty, niestety nie mieli aranżacji z żadną wybraną przez mnie płytką a do drugiej łazienki w ogóle nie mieli możłiwości sprowadzenia wybranych przez mnie płytek w primie nie placilismy nic za projekt, bralismy tylko kachle i stelaz wc. reszte sprzeru kupie we wlasnym zakresie bo w wycenie mialem fajne tylko wszystko z gornej polki a nawet z "zagornej" polki. w hermesie w saloniek plytek za projekt kazdej lazienki chca 600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 16.05.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 tez mielismy w Amadeusie a ze spraw waznych mial ktos moze do czynienia ze sklepem "ABAK" na zorskiej? sa tam panele i drzwi wewnetrzne wielu znanych i popularnych firm? W ABAKU o ile panele tanie to listwy i inne pierdoły ceny wysokie uważajcie i przeliczcie całość Ja kupowałem w BAKO Żory ceny nie do przebicia walczcie o internetowe gadać najlepiej z Tomkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 16.05.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 tak ? to cos pomieszałam nie wiem czemu 500 utknęło mi w głowie, chyba nie podają różnych cen dla róznych klientów w każdym razie dla mnie odpadli bo nie uznaję w dzisiejszych czasach powiedzenia że "nie da się" dobrze ja tez miałem 500zł, Niby wszystko ok ale TGS Gliwice wykosił ich wszyskich projekt z GK poprawiony wg naszego uznania wersja dużo tańsza(część dekorów zamieniona ) a efekt dużo lepszy polecam Sylwię w TGSie Pytajcie o ceny katalogowe i o rabat od nich Glazura średnio 8-10% po konkretnych rozmowach z Sebastianem, jak usłyszał TGS -30% to opuścił ręce powiedział że on bez marży musiałby sprzedać Takim sposobem ponad 2000zł oszczędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 16.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 a i jeszcze jedno w TGS jak masz czas możesz tworzyć razem z Projektantem całośc o podstaw rysując każdy cenymetr czasochłonne ale widzisz każdą opcję prawie jak przykładanie kafli do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.05.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 a i jeszcze jedno w TGS jak masz czas możesz tworzyć razem z Projektantem całośc o podstaw rysując każdy cenymetr czasochłonne ale widzisz każdą opcję prawie jak przykładanie kafli do ściany aaa czyli jednak 500...nie pomyliło mi się ja wzięłam kartke papieru i rozrysowałam każdą ścianę z osobna jak bym chciała zeby to wyglądało a pani ładnie umieściła to w programie i zasugerowała własne pomysły drugą łazienkę zostawiłam jej inwencji i chociaż mam w głowie własny pomysł to poczekam co mi zaproponuje, może mnie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.05.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 w primie nie placilismy nic za projekt, bralismy tylko kachle i stelaz wc. reszte sprzeru kupie we wlasnym zakresie bo w wycenie mialem fajne tylko wszystko z gornej polki a nawet z "zagornej" polki. w hermesie w saloniek plytek za projekt kazdej lazienki chca 600zl ja mam konkretnie wybrany sprzęt (marka, model) i chcę tylko zobaczyć jaką cenę dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.05.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 powiem tak ... bylam w tgsie i wyszlam z wrazeniem "totalnej olewki" nawet jak wrocilam po konkretne zakupy to niespecjalnie byli zainteresowani zeby cos sprzedac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts