DagaAdam 16.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 powiem tak ... bylam w tgsie i wyszlam z wrazeniem "totalnej olewki" nawet jak wrocilam po konkretne zakupy to niespecjalnie byli zainteresowani zeby cos sprzedac ... Mea - jak tam Rysiek bo jeszcze z nim nie gadalem - nie trafil na rurke z gazem ? Chaupa jeszcze stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 16.05.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 a tak rozmawiajac o malowaniu probowal kiedy kto malowac jakimis farbami piaskowymi (http://allegro.pl/farba-piaskowa-kara-kum-5l-sieradz-i1607249170.html), czy tynkami japonskimi (http://allegro.pl/tynk-japonski-ozdobny-dekoracyjny-fibre-decor-i1600132157.html), albo jeszcze jakies inne fajne w miare tanie i latwe do wykoania samemu metody? chcialbym cos innego na klatce schodowej a stiuki sa za drogie na mieszkaniu malowalismy w przedpokoju emulsja z zatopionymi kuleczkami styropianu, efekt fajny bo zakrywa wszystkie nierownosci na scianach i ogromna atrakcja dla malych dzieci ktore chetnie wydlubuja owe kuleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Mea - jak tam Rysiek bo jeszcze z nim nie gadalem - nie trafil na rurke z gazem ? Chaupa jeszcze stoi ? jak sie stamtad zbieralam kolo 19 to cala kanaliza byla zrobiona i zostalo zasypywanie ... na jutro zostala woda /i to czego nie zasypie dzis/ a gazu nawet nie znalezli wiec pewnie byl obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 jak sie stamtad zbieralam kolo 19 to cala kanaliza byla zrobiona i zostalo zasypywanie ... na jutro zostala woda /i to czego nie zasypie dzis/ a gazu nawet nie znalezli wiec pewnie byl obok Zasypywanie duza lycha to pare minut OK jutro bede dryndal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Zasypywanie duza lycha to pare minut OK jutro bede dryndal z tego co wiem to troche marudzil przy tym zasypywaniu ale moja agata byla juz tak marudna ze trzeba sie bylo zbierac wiec nie wiem na czym stanelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.05.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 halo gdzie wyscie sie podziali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 17.05.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Jeśteśmy ja wróciłem z placu budowy strop zaczynają zbroić, i kończą szalunki. Ogłoszenie o kamieniach w jakiś sposób przyniosło korzystny efekt, ludzie przyjeżdzaja i biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.05.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 a wlasnie mi si eprzypomnialo ... ktos ma zapotrzebowanie na zbiornik na wode ?? moj jest do sprzedania bo na dniach bedzie juz wodociag cena rowna cenie zakupu czyli 100 i odbior osobisty !! na zdjeciu w prawym dolnym rogu http://foto3.m.onet.pl/_m/1ec277a30b9410de68e21650c046d84b,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 17.05.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kurcze jaki tu spokój, albo wszyscy pracują albo się obijają My mamy chwilowy przestój, Mąż na chorobowym leczy nogę, ja w pracy...Najbliższe plany - zamontować drzwi zewnętrzne i zamówić bramę garażową ale najpierw dokładnie rozplanować ostatnie pieniążki z transzy, co by dostać następną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 17.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 a wlasnie mi si eprzypomnialo ... ktos ma zapotrzebowanie na zbiornik na wode ?? moj jest do sprzedania bo na dniach bedzie juz wodociag cena rowna cenie zakupu czyli 100 i odbior osobisty !! na zdjeciu w prawym dolnym rogu http://foto3.m.onet.pl/_m/1ec277a30b9410de68e21650c046d84b,10,19,0.jpg a masz górną zakrętkę w tym baniaku ??? a z dołu jest korek czy kran taki plastikowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 a masz górną zakrętkę w tym baniaku ??? a z dołu jest korek czy kran taki plastikowy ??? na dole jest kran i gorna zakretke tez gdzies mamy ale my tam mielismy rynne wpieta wiec musze jej poszukac !! na samych ulewach 31.04 i 3.05 mielismy przeszlo 400l wody z malego dachu na blaszaku /to najlepiej swiadczy o tym ile wody mozna miec z deszczowki !! nie wiem kto wspominal o budowie studzienki na deszczowke ale bardzo nam spasowal ten pomysl !! i chyba tez bedziemy taka robic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.05.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kurcze jaki tu spokój, albo wszyscy pracują albo się obijają ja jesli tylko pogoda pozwala to siedze z maluchem w ogrodzie albo w praku ... ona w domu jak ma byc to tak marudzi ze szkoda naszych nerwow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irb 17.05.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Czytam czytam ale teraz rzadziej piszę pomału się kompletujemy do startu .... A tak w ogóle zajęłam się rękodziełem w wolnych chwilach. Ostatnio wyczarowałam dwa etui z filcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 17.05.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ja się dzisiaj zjeździłam za bateriami , kicha jak pasuje do umywalki to nie pasuje do wanny i na odwrót. A kpl. co pasuje kosztuje tyle prawie co chałupa Ta wykończeniówka mnie właśnie wykończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 17.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ktoś prosił o namiary na kafelkarza solidnego .. .. 794622915 pozdrawiam DAwid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ja się dzisiaj zjeździłam za bateriami , kicha jak pasuje do umywalki to nie pasuje do wanny i na odwrót. A kpl. co pasuje kosztuje tyle prawie co chałupa Ta wykończeniówka mnie właśnie wykończy . juz sie boje ... ja musze w jednej lazience zmiescic umywalkowa, wannowa i bidetowa /do prysznica dam panel/ a w dugiej umywalka i prysznic /termostat plus deszczownia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A nie chce nikt kupić mojego tresa termostatycznego wannowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 17.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ja tam wole se wrzucic do cwu zawor mieszająca na piętrze i przynajmiej mam pewnosc ze woda niepoleci za goraca, dzieci sie nie poparzą, wanna sie nie zniszczy, a jak trzabydzie to sie yno odkreci i bydzie wrzątek. A cena w porownaniu do baterii termostatycznych .... niebo a ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 17.05.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 mea --> dam ci znac do paru godzin co z tym zbiornikiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A nie chce nikt kupić mojego tresa termostatycznego wannowego?? wrzuc link to zobacze jak on wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts