queene 26.05.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Właśnie chcę się targować. Nie umiem policzyć cen materiału. Do wylewek w piwnicy potrzebny był tylko cement i piach? coś tam jeszcze dodawali....dlatego ja jakoś wole R+M bo nie mam głowy do liczenia wszystkiego...a tak jak sobie zamówią to wiem że bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 27.05.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Z tego co czytam to chyba te 55 zeta to sporo. A możesz polecić tego fachowca, tzn. czy położył wszystko OK, i równo? Poki co roi nam gladzie a kafelki dopiero zacznie Mamy go do konca lipca i mysle ze sie wyrobi ze wszystkim, robi po godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dzogurt jakie masz plany z wprowadzaniem sie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 powiedzcie mi co myslicie o polskiej firmie deante jesli idzie o baterie ?? bo wczoraj w GK widzialam taka co mi sie podobala i cenowo sa przystepne ... zastanawiam sie nad nimi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 27.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja daję ok. 6,5-7cm. Przy ogrzewaniu podłogowym. Ja tak samo, będę miał w zakresie 6,5 - 7 cm. W piwnicy 10 styro + 6 wylewki Piętro i parter 10 cm styro + 6,5 - 7 cm wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja tak samo, będę miał w zakresie 6,5 - 7 cm. W piwnicy 10 styro + 6 wylewki Piętro i parter 10 cm styro + 6,5 - 7 cm wylewki mam pytanie ... po co dajesz 10 styro na gore ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 27.05.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dzogurt jakie masz plany z wprowadzaniem sie ?? być może koniec września/ październik. Czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 27.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 mam pytanie ... po co dajesz 10 styro na gore ?? Hmm, dobre pytanie, tak jakoś wyszło na etapie projektu, teraz dałbym 5 cm, no ale już pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 być może koniec września/ październik. Czas pokaże to tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 27.05.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 tylko niech mi nie zacznie padac, mam dzis kosic trawe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 27.05.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ale wyglada ze dopiero wieczorem zacznie, moze zdaze skosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 sluchajcie czy wy po tynkach czysciliscie beton do zera ?? znaczy jakos super dokladnie ?? jesli tak to czym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.05.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 sluchajcie czy wy po tynkach czysciliscie beton do zera ?? znaczy jakos super dokladnie ?? jesli tak to czym ?? dokladnie- czyscila firma. jak jest ktos na etapie montazu geberita, niech wode laczy za pomoca pexa zamiast zwyklego wezyka, ktory podobno lubi czasami sie rozciec bo pozniej nie bedzie jak dojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 maciek a wyczyscili ci do czystego betonu ?? watpie ... u mnie zostalo troche gipsowych plackow zwlaszcza na dole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 27.05.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 maciek a wyczyscili ci do czystego betonu ?? watpie ... u mnie zostalo troche gipsowych plackow zwlaszcza na dole ... bardzo dokladnie wyczyscili, jak juz to mogly zostac biale plamy po plackach ale nie placki!!! bierz ich pogon, sama mowilas, ze robia bardzo czysto i bardzo dokladnie to niech drapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dokladnie- czyscila firma. jak jest ktos na etapie montazu geberita, niech wode laczy za pomoca pexa zamiast zwyklego wezyka, ktory podobno lubi czasami sie rozciec bo pozniej nie bedzie jak dojsc mysmy dokladnie tak zrobili, zreszta całą wodę mamy poprowadzoną w pex-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 mysmy dokladnie tak zrobili, zreszta całą wodę mamy poprowadzoną w pex-ie my tez mamy pex ... nawet moj hydraulik mowil ze nie warto dawac wezykow bo strzelaja a za geberitem to mega porazka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 sluchajcie czy wy po tynkach czysciliscie beton do zera ?? znaczy jakos super dokladnie ?? jesli tak to czym ?? po tynkach czyscila firma, ale.... na dole domu mielismy kilka plam po tym jak beton czasami gdzies kapnął przez szalunek, a czyscilismy to zwyklym kamieniem, takim ze szlifierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 my tez mamy pex ... nawet moj hydraulik mowil ze nie warto dawac wezykow bo strzelaja a za geberitem to mega porazka!!! racja racja,,, wężek trza mienic raz na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 jedyny problem to z podłączeniem baterii sztorcowych, niema innego wyjscia trzeba użyć wężyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts