mea 27.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 wczoraj robilam wycene wyposarzenia do lazienki w GK ... nie szlam w burzujstwo ale cos na granicy rozsadku ... spodobala mi sie wanna cersanit virgo /prawie ideal do mojej lazienki/ ... patrze 911 /minus to co udalo by sie urwac przy wiekszych zakupach/ nie jest zle powinnam sie wymiescic cenowo ... i jakiez bylo moje zdziwienie jak dzis znalazlam ja za 355 na allegro ... nawet przy wysylce za 100 i tak polowe mam w kieszeni ... podzwonilam nawet do tej firmy i moze jutro ja kupie ... powiedzieli ze to teraz super promocja jest na te wanny ale normlnie za niecale 700 mozna by ja dostac ... wiec jak ktos sie nad nia zastanawia to BRAC !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 27.05.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 kamiennej nie zaszkodzi ... dlatego biore rockwoola a nie isovera ... Mea uwierz mi ze rockwool czy isover wsio sciaga wode i na dzien dzisiejszy do roboty to lepsza superszmata niz toprock ktory sto razy wiecej pyli (wiem z autopsji bo mam mixa toprocka i superszmaty) BTW Pati jak dach jest to gitara byleby wilgotno od podloza nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 27.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a czym według Was ocieplic fundament EPS 200 czy styrodur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a czym według Was ocieplic fundament EPS 200 czy styrodur? mysmy dawali styrodur, niby dluzej wytrzymuje ewentualny kontakt z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 jak mi zacznie brakowac mocy to tez sie podlacze hehhe .... to przynajmiej przez chwile bedziesz miala FULL zasięg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 27.05.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a czym według Was ocieplic fundament EPS 200 czy styrodur? Wg mnie ani jednym ani drugim,chyba,że nie zależy Ci na kasie i nie budujesz za 250tys.zł ( ) to XPS. Są specjalne styropiany z dodatkami uniemożliwiającymi chłonięcie wody aquacośtam lub hydrocośtam i są tańsze niż EPS200 i XPS-y. EPS200 nie jest hydrofobowy,on jest twardy no chyba,że z dodatkami przeciw wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Mea uwierz mi ze rockwool czy isover wsio sciaga wode i na dzien dzisiejszy do roboty to lepsza superszmata niz toprock ktory sto razy wiecej pyli (wiem z autopsji bo mam mixa toprocka i superszmaty) BTW Pati jak dach jest to gitara byleby wilgotno od podloza nie bylo cos bym z toba podyskutowala ... bo z tym chlonieciem wody nie do konca masz racje a co do ukladania to ze tak powiem "mi to wisizm" a juz mam firme ktora mi to bedzie ukladac a oni stwierdzili ze wola rocka niz isovera hehe no i jakem geolog bede trzymac sie kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 27.05.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 My mieliśmy toprocka 15 i później jakąś czeską 10 i wcale nie zauważyłam,żeby toprock jakoś specjalnie dużo pylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 27.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 mysmy dawali styrodur, niby dluzej wytrzymuje ewentualny kontakt z wodą a dawaliście folię kubełkową jeszcze na styrodur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ma ktos jakis sprawdzony sposob na katar ?? bo umieram !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a dawaliście folię kubełkową jeszcze na styrodur? zdecydowanie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 rock podobno z czasem nie traci na objętości....a isover sie kurczy i pogarszają sie parametry...tak mi powiedział znajomy który w tym siedzi...nie wiem nie znam sie ale wybrałam toprock 20 i 10...oby było cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ma ktos jakis sprawdzony sposob na katar ?? bo umieram !! woda z sokiem malinowym cytryna i miodem na ciepło albo ekstremalnie - mleko zagotowane z masełkiem i czosnkiem...katar z głowy ...i całe łóżko w nocy dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.05.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 cos bym z toba podyskutowala ... bo z tym chlonieciem wody nie do konca masz racje a co do ukladania to ze tak powiem "mi to wisizm" a juz mam firme ktora mi to bedzie ukladac a oni stwierdzili ze wola rocka niz isovera hehe no i jakem geolog bede trzymac sie kamienia Kamien kamieniem ale miedzy wloknami z kamienia jest mase roznego rodzaju wypelniaczy / kleju, ktory utrzymuje te wlokna we wlasciwej pozycji - takze ta welna to nie 100% kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ma ktos jakis sprawdzony sposob na katar ?? bo umieram !! 4 x gripex, zapic zimnym piwkiem. Bedziesz miala suchy nos w 30 minut - gwarantuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 woda z sokiem malinowym cytryna i miodem na ciepło albo ekstremalnie - mleko zagotowane z masełkiem i czosnkiem...katar z głowy ...i całe łóżko w nocy dla ciebie taaaa mleko z czosnkiem juz testowalam, miod i maliny tez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 4 x gripex, zapic zimnym piwkiem. Bedziesz miala suchy nos w 30 minut - gwarantuje o to juz jakis konkret /znasz skutki uboczne mieszania gripexu z piwem ?? czegos szczegolnego mam sie spodziewac ??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 27.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 a dawaliście folię kubełkową jeszcze na styrodur? ja to wogole mialem mur 2W wiec styro poszedl do srodka, ale folia i tak dawalismy. Ma za zadanie chronic izolacje przed uszkodzeniami mechanicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 4 x gripex, zapic zimnym piwkiem. Bedziesz miala suchy nos w 30 minut - gwarantuje i po czwartym takim leczeniu serce ci siada...gripex to zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 no i znowu mi sie zaswieca za oknem ... dobrze ze troche komorka sie podladowala i lap tez ... ech ciekawe czy jutro koparka da rade wjechac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts